PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dimecres, de maig 14, 2008


Per Teresa Rovira (Pradenc)

LA LLIGA EN 160 MINUTS

Dos partits, o el que és el mateix 160 minuts i la lliga s’haurà acabat i tot i els pocs partits que queden la part alta de la classificació està molt emocionant. Al capdavant hi ha el Palautordera, que si aquesta setmana guanya al Torelló, es proclamarà campió de lliga en el seu segon any de vida, i ascendirà a Primera Catalana.

A Primera Catalana també i ascendeixen els tres millors segons, i és molt probable que un d’aquest surti del nostre grup. En aquesta segona posició hi han el Bellavista i el Vic que estan empatats a punts, i tot es decidirà en l’última jornada ja que juguen entre ells.


El que també està emocionant, és la nostra part de la classificació. Amb la nostra derrota a Taradell i l’empat del Riudeperes amb el Bellavista, ens trobem els 3 equips a un sol punt. Així que guanyar els dos últims partits pot ser vital.

Un equip que sens dubte ha destacat aquesta segona volta ha estat el Santa Eulàlia, que ha passat d’ocupar els últims llocs a la primera volta a situar-se novè a la segona. Sens dubte una millor primera volta l’hauria fet un rival directe del Pradenc.

A terreny de ningú hi trobem el Torelló, Seva i Sant Julià, que es troben a 4 punts de diferència. I ja a la zona baixa hi ha el Sant Quirze, Tona i Vallès. Aquestes últimes no han guanyat cap partit i amb 261 gols en contra i només 7 a favor és d’envejar que acabin la lliga, en la seva situació molts equips s’han retirat.

Etiquetes de comentaris: