PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de maig 25, 2008


UE TARADELL (2)- CF PALAUTORDERA (7)

GRAN PRIMERA PART DEL PALAUTORDERA!!

Alineació: Tere, Núria G.,
Pili, Olga (Carla), Noemí, Silvia, Carole (Clara), Rosó (Txell), Maria, Alina (Anna), Meri (Núria Ll).

Gols: Meri (3), Maria, Carole, Txell, Sílvia.

Crònica del partit:


El Palautordera fa una gran primera part de futbol al camp del Taradell.
Amb una sortida explosiva i una pressió a tot el camp, les palauenques van sortir al camp a demostrar perquè eren les campiones de lliga. Amb dos centrades de córner, el Palau es va avançar al marcador i, essent poc conformista, va anant creant ocasions i més gols. Amb un 1-5 va acabar la primera part, amb un Palautordera jugant molt bé i creant moltes més ocasions de gol i tocant la pilota.

A la segona part, i només començar, una errada en defensa va fer que el Taradell marqués un gol. Tot seguit el Palautordera va agafar de nou el ritme del partit i, tot i no jugar tant bé com la primera part ni amb la mateixa intensitat, van disposar de clares ocasions de gol. Sobretot els primers 10 minuts de la segona part, el Palautordera va disposar de 5 u contra uns amb la portera que no van saber aprofitar.

Així acaba la lliga per les palauenques. Fent una gran campanya, fent grans partits de futbol i demostrant que la segona volta de la passada temporada no era fruit de la casualitat. MOLTES FELICITATS, NOIES, PER LA VICTÒRIA D'AHIR, HEU DEMOSTRAT FINS AL FINAL I, AMB LA LLIGA GUANYADA, QUE SOM UN EQUIP SERIÓS; I MOLTES FELICITATS PER LA GRAN TEMPORADA QUE HEU FET AMB EL SEGON ANY DE VIDA DE LA SECCIÓ DE FUTBOL FEMENÍ.

P.D.: Donar les gràcies al Taradell per l'esportivitat de fer-nos el passadís de campiones.
També donar les gracies al SEMANARI "L'ACTUALITAT DEL BAIX MONTSENY", pel seu seguiment al futbol femení setmana rere setmana, per la felicitació per la lliga i per l'últim reportage sobre el nostre equip, on parlen de nosaltres a la segona pàgina, a la primera de la secció d'esports i a l'ultima del setmanari. Gràcies!!

Per acabar, felicitar a tots els equips de la nostra lliga per la seva esportivitat, encara que, com saben la Tere (Pradenc) i l'Albert (St.Julià), hi ha algun equip que no entraria en aquesta llista. Felicitar finalment al Bellavista per aconseguir l'ascens i animar al Base Vicremei perque han relitzat una gran temporada i en un futur donaran molts èxits a la població de Vic.
Donar les gràcies a la gent que setmana rere setmana ha participat al nostre blog fent comentaris que han fet que quedi demostrat que l'esport fa unió. Unió que ha fet que en aquesta lliga, a part d'emportar-nos un títol, haguem fet una gran quantitat d'amics!

CONTINUEM EN CONTACTE I SORT EN UN FUTUR!!

Carlos Segura

Etiquetes de comentaris:

13 Comments:

Anonymous Anònim said...

Em va agradar molt el partit d'ahir. Vaig tenir molt bones sensacions, sobretot durant la primera part!!!!!

Bffff sé q no està bé que ho digui... però quan juguem sense estar sota pressió podem arribar a fer mooooooooooooolta bona feina.

FELICITATS A TOTS I A TOTES PER AQUESTA GRAN TEMPORADA!

GRÀCIES A TOTS ELS QUE ENS HEU ACOMPANYAT (EL CARLOS JA US HA ANOMENAT A TOTS, JEJEJE).

En fi... Q BÉEEEEEEEEEEEEEEE!

Núria

26 de maig, 2008 11:20  
Anonymous Anònim said...

Sí sí...això ja està fet, i a sobre molt ben fet! ahir vam acabar com s'havia d'acabar, vam jugar bé i no vam decepcionar...jo ho vaig veure des de la banqueta i de veritat que estic molt contenta amb el que vaig veure...

GRAN FINAL PER UNA GRAN TEMPORADA!!!

26 de maig, 2008 11:44  
Anonymous Anònim said...

Paula, que és això de dir-me el resultat equivocat? jajaj

Mira que fa anys que jugo a futbol, però cap temporada m'ho havia passat tant bé com aquesta, i tot això degut al bon rollo que hi ha hagut aquest grup. Tot i que per una part ja tenia ganes d'acabr la lliga, al final m'ha sapigut greu i tot jeje.

Segur que us anirà molt bé a Primera, i per descomptat que us seguiré de ben aprop!

Felicitats per la temporada que heu fet!


Tere

26 de maig, 2008 13:06  
Anonymous Anònim said...

ayer fue un dia demasiado extraño para mi y mi familia y la pobre meri!!!! Gracias a Dios no nos paso nada pero pudo haber sido fatal!!! Lo importante que pude llegar a juga!! jejeje. cometi un pequeño error, pero nadie es perfecto!!!...jajajaj
felicidades a todas mis compañeras porque todas son GENIALES Y MUY BUENAS JUGADORAS!!!
PD: a todos esto hay entreno mañana carlos?...

...pili...

26 de maig, 2008 13:35  
Anonymous Anònim said...

si mañana si ..el viernes ya hablaremos.

carlos

26 de maig, 2008 14:34  
Anonymous Anònim said...

Teresa és que estic feta una frikie!!!!!!

26 de maig, 2008 15:30  
Anonymous Anònim said...

Felicitat xiu pel teu gol, molt bé, després de xutar 1200 vegades a porteria en 2 temporades has aconseguit un bon fruit!

retira't anda!!

(el subconscient d l xiu)

27 de maig, 2008 14:01  
Anonymous Anònim said...

jajaja!!
Xiu renovada automaticament per la clausula 1256/852 de l'apartat C,que diu:

Si la jugadora Silvia Duset,tambè Xiu,marca en el global de dues temporadas la qüantitat minima de 4 gols,amb un minim de vint partits jugats,queda automaticament renovada (obligatoriament,ja que si no ha de pagar una clausula de sortida)per dues temporades MÈS.

Felicitats Xiu,has esperat fins l'ultim moment per donar aquesta agradable sorpresa al teu equip!!

27 de maig, 2008 14:55  
Anonymous Anònim said...

Quins collons ke tens!!!

28 de maig, 2008 08:47  
Anonymous Anònim said...

Muchas felicidades por el ascenso.Creo que habeis sido el mejor equipo en contra que hemos tenido.Enhorabuena Carlos has hecho un buen grupo de jugadoras.Nos vemos en Primera...
Manuel Valero (Bellavista-MIlan)

28 de maig, 2008 14:08  
Anonymous Anònim said...

Enhorabuena Manuel por el ascenso.Habeis sido el mejor equipo de la segunda vuelta,cediendo solo un empate y ganando con justicia en nuestro campo.Nos vemos en Primera!

Carlos

28 de maig, 2008 15:11  
Anonymous Anònim said...

Gracias.A ver que pasa porque en Primera el liston sera mas alto y nosotros al igual que vosotros,La Roca y demas equipos tambien estamos buscando jugadoras.La temporada ha sido dura y al final estabamos jugandonos todo,casi sin gente... y bueno al final lo hemos conseguido.Lo dicho,suerte y que gane el mejor.Felicita a tu equipo de nuestra parte,SE LO MERECE.

28 de maig, 2008 17:18  
Anonymous Anònim said...

Si realmente la primera no tiene que ver nada con la segunda.Esta todo màs igualado y cada partido hay que jugarlo con màs intensidad,no hay resultados de 14 o 15 a cero.Realmente es un problema el tema de las jugadoras,hay pocas que todavia se atrevan a jugar.Lo dicho felicidades a tu equipo tambien.

carlos

28 de maig, 2008 17:49  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home