PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

El Palautordera guanya amb contundència i bon joc en el seu debut a Primera!!

Alineació: Tere, Maria (Cris), Pili (Paula), Núria G. (Olga), Noemí, Alina, Carole, Rosó (Carla), Anna (Txell), Clàudia (Sònia), Núria Ll. (Meri)

Gols: 1-0 Alina, 2-0 Alina, 3-0 Carla, 4-0 Meri

Crònica del partit:

Avui s'ha tornat a veure l'equip de la passada temporada. Sortida explosiva de l'equip, que en 10 minuts es podia haver posat amb 2 o 3 gols a favor per les ocasions que s'han tingut.
Un Palau sòlid i ben col.locat, ha fet un joc semblant al que ens tenia acostumat, manant el partit i portant l'iniciativa.
El primer gol de l'Ali, després d'una sacada de banda de l'Anna cap a la Núria que, després de correr la banda, ha centrat perquè rematés l'Ali, que venia de darrere. Podria haver marcat el Palau en dos o tres ocasions més el segon gol, però la portera rival, molt encertada, i les errades en l'execució final d'alguna jugada, han fet que al marcador no pugés cap gol fins a l'últim minut de la primera part, quan l'Ali ha tornat a marcar davant la sortida de la portera.

Amb el 2-0 arriba el descans, amb la sensació de que s'havia jugat bé, però que els deures no estaven acabats de fer.

Ja la segona part, el guió ha sigut el mateix, el Palautordera portant la iniciativa i el Sabadell amb alguna contra per intentar sorpendre les locals. Les arlequinades han dispusat d'una clara ocasió de gol amb 1x1 davant la Tere, que ha respòs amb una bona aturada.

A partir d'aquest moment, les palauenques (millor físicament) s'han fet amb el control total del partit i, poc després, ha vingut el tercer gol de la tard, obra de la Carla, que ha acabat d'enfonsar les jugadores del Sabadell.

Amb el 3-0 i el partit decidit, les de casa s'han limitat a controlar el partit, que ha acabat amb un gol més de la Meri, amb una bona definició en jugada personal.

Primer partit i estrena amb victòria, una victòria que ens ha d'ajudar a continuar treballant amb els peus a terra, ja que això acaba de començar i la setmana que ve hi ha un partit molt difícil al camp del Sant Quirze.

Mentrestant, a disfrutar de la victòria i ....