PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

diumenge, de setembre 21, 2008

ST.QUIRZE B.(5)- CF PALAUTORDERA (0)

UN SANT QUIRZE MÉS AMBICIOS I QUE VA ANAR A TOTES, GUANYA EL PARTIT A LA PRIMERA PART!!

Alineacio:Tere,Noemí,Cris(Núria Ll.),Paula(Susan),Núria G.(Olga),Carole,Alina(Txell),Rosó,Maria,Anna,Meri(Clàudia).

Crónica del partit:

Una primera part per oblidar,on la defensa i l'equip visitant van fer aiguas per tots els llocs,van fer que el partit dures nomes vint minuts i despres va quedar ja sentenciat.

Els continuos errors defensius,de col.locació en general i un Sant Quirze enratxat,on tot el que xutava era gol,va fer acabar la primera part amb un 4-0.El primer gol encaixat en propia porteria,no va fer reaccionar a les Palauenques,que durant la primera part van ser superades per les jugadores locals, que sempre van anar a totes i mai donavan una pilota per perduda.La primera part va ser clarament del Sant Quirze gracies a les facilitats de les jugadores visitants.

La segona part no va tindra gaire historia.Les palauenques van tindra un parell d'ocasions molt clares per marcar que no van aprofitar i,el resultat de la segona part hagues sigut de 0-0 si no haguessim expulsat a la Portera visitant per donar-li amb la mà a la pilota fora del àrea.Amb una jugadora de camp fent de portera i una menys al camp,les jugadores locals van tirar a porta per intentar marcar algun gol mès,cosa que van aconseguir amb un xut desde fora de l'area que va entrar per l'escaire de la porteria visitant.

5-0 final,amb un Sant Quirze just guanyador,per ganes,convicció,ambició i col.locació,davant un Palautordera sin ideas,apatic,sense poder de reacció i molt diferent amb el que ens t' acostumat.