PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, d’octubre 26, 2008


CF PALAUTORDERA(2)- CF PALAFRUGELL(1)

EL PALAUTORDERA REACCIONA DURANT LA SEGONA PART I REMUNTA UN PARTIT GRÀCIES AL CORATGE I L'ENTREGA!!

Alineació:Tere,Maria,Núria G.,Anna,Paula,Carole,Carla(Sonia),Rosó,Alina(Pili),Núria Ll.(Clàudia),Meri.

Gols:1-1 Clàudia,2-1 Alina.


Crònica del partit:

Les jugadores del Palautordera s'han endut avui els tres punts gràcies a una segona part en la que s'han buidat físicament i perquè han cregut en la victòria.

Una primera part molt fluixeta de les locals ha fet que les jugadores del Palafrugell dominessin el partit i portessin la iniciativa. Dubtes al darrere i un joc poc fluit, on el futbol directe de les visitants ha fet que es trigués a entrar al partit. Fruit d'ixò, als dotze minuts, les jugadores del Palafrugell s'han avançat al marcador. Aquest fet ha activat a les locals, que a poc a poc han començat a tenir la pilota i a arribar a l'àrea visitant.

Les jugadores del Palafrugell, tal i com havia comentat durant la setmana, són molt fortes i lluitadores. De fet, han estat molt ben col.locades han controlat al seu camp el joc palauenc, limitant-se a treure pilotes llarges i buscant les seves jugadores de davant.

Amb el 0-1 s'ha arribat el descans, amb un Palautordera que s'havia estirat buscant l'empat.

I a la segona part ha canviat la història. Les jugadores de casa han sortit convençudes de que es podia aixecar el partit i han tancat les jugadores de fora al seu camp. Amb molta empempta i treball, les palauenques han anat arribant a l'àrea del Palafrugell continuament, però sense acabar de finalitzar les jugades.

Però al minut 58, la Clàudia recull una pilota de dins de l'àrea i, després de fer un control, l'ja enviat al fons de la xarxa. Amb el marcador amb empat, encara quedaven vint minuts. A més a més, abans d'aquesta jugada l'Alina ha tingut una clara ocasió de gol que ha sortit pel costat del pal.

Amb l'empat, les visitants s'han obert i el partit s'ha trencat. El Palafrugell ha començat a arribar a l'àrea del Palau amb cert perill i les palauenques, amb el partit trencat, han disposat de dues clares ocasions de gol, una de l'Anna davant la portera, que ha sortit fora, i una altra per part de la Maria, que ha rematat al pal.

Quan semblava que el partit acabaria amb empat, al mínut 78 l'Alina agafa una pilota fora de l'àrea i, a la mitja volta, engalta la pilota i la clava per l'escaire de la porteria visitant sense que la seva portera pugui fer res per aturar-la. Un gol molt celebrat per les jugadores de camp i la banqueta. També el públic assistent, molt elevat avui, ha celebrat el gol amb molt d'entusiasme.

Amb el temps afegit, les jugadores visitants han anat a l'atac a buscar l'empat, donant molta emoció al partit fins que l'àrbitre ha xiulat el final.

Tercera victòria consecutiva del Palautordera en un partit vibrant i amb un rival molt lluitador i fort físicament. Les de casa han treballat molt la segona part, millorant el joc de la primera i buscant sempre la victòria.

La propera jornada ens espera el difícil camp del Bonaire, que avui ha guanyat al Bellavista. Avui, una jornada de resultats variats i sorprenents, on es demostra que qualsevol equip pot guanyar o perdre.

Noies, a continuar treballant. Ja heu vist que si no es surt al camp amb una mentalitat forta i d'entrega absoluta, no es poden guanyar els partits.

FELICITATS PER LA VICTÒRIA, PER LLUITAR FINS AL FINAL I, EN DEFINITIVA, PER GUANYAR UN PARTIT QUE S'HAVIA POSAT MOLT DIFÍCIL LA PRIMERA PART.

Gracies al públic que avui ha vingut al camp per animar constanment a l'equip.

Etiquetes de comentaris:

11 Comments:

Anonymous Anònim said...

visca!!!!
moltes felicitats crackS!!!!!

26 d’octubre, 2008 20:27  
Anonymous Anònim said...

Felicitats per la victòria Palautordera! Així m'agrada que aneu acumulant victòries, molta sort amb el Boanaire!


Tere

26 d’octubre, 2008 23:20  
Anonymous Anònim said...

Gran partit noies...anem perbon camí...partit a partit i sense baixar la guàrdia. Em va encantar la reacció de la segona part, crec que va ser formidable i vital per la victòria.

No es tracta només de jugar bé, i això ja fa setmanes q crec que totes ho sabem. A continuar amb aquesta pinya noies!!!

Muaaaaaaaaaaa

27 d’octubre, 2008 09:55  
Anonymous Anònim said...

Som macanudes. I per no pedre's un detall del partit.... LA CELEBRACIÓ DEL GOL DE L'ALI VA SER BRUTAL. Quasi li rebemto els budells, amb perdó del fàstic q pot causar la frase.

De nou felicitats a la Clàudia pel seu gol. Encetar el marcador no és gens fàcil!!!!!!

GUAIIIIII i a seguir treballant, q el diumenge a Bonaire, un equip complicat i un camp de sorra, serà més que difícil!!!!

Núria

27 d’octubre, 2008 10:11  
Anonymous Anònim said...

Molt bé noies.
Continueu així i diumenge a guanyar al camp del BONAIRE.
Felicitats.
Jesús.

27 d’octubre, 2008 12:14  
Anonymous Anònim said...

Si va ser brutaal la celebració del segon gol, un golàs en tota regla, crec q aquí es va veure que som una pinya i això, l'esforç i el treball empleat són les claus per anar sumant aquests punts tan vitals...Felicitats a totes noies per l'esforç!
I merci Núria, m'anima molt saber que tinc al darrere gent recolzant-me!=)

I ara a preparar el partit de diumenge que es preveu molt difícil!

Clàudia

27 d’octubre, 2008 17:15  
Anonymous Anònim said...

Un pedazoo de partido aunque lastima del arbitro que fue penoso,pero bueno.Un golazo de Ali y nada a seguir asi.

27 d’octubre, 2008 17:22  
Blogger Olga said...

Me encantó el gol de Ali, nada más picarla supe que iba dentro ^^

Partidazo, sí señor. :)

27 d’octubre, 2008 20:15  
Anonymous Anònim said...

olé!!!! molt bé,enhorabona vam disfrutar, una victoria més. a seguir així.

petons

27 d’octubre, 2008 20:33  
Anonymous Anònim said...

Carlos no creo que pueda ir el jueves ya que estare por bcn y no se si llegare tarde o temprano.

29 d’octubre, 2008 17:49  
Anonymous Anònim said...

Osti kin partit més bo!! vaia remontada, i vaia gol de l'Ali. Felicitats a totes!!
Sort ke vaig venir a la segona part, sempre ke us vinc a veure guanyeu. O serà que a casa jugueu millor?

31 d’octubre, 2008 10:50  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home