PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, d’abril 26, 2009


C.F.PALAUTORDERA (5)-BELLAVISTA M.(1)

UN PALAUTORDERA MOLT SUPERIOR LI TORNA LA "MANETA" AL BELLAVISTA!!

Alineació:Tere,Maria(Cris),Noemi,Olga(Pili),Paula,Carole,Neus,Alina(Ariadna),Rosó(Meri),Anna,Núria Ll.

Gols:1-0 P.P.,2-0 Anna,3-0 Núria Ll.,4-0 Ariadna,5-0 Rosó.

Crònica del partit:

El Palautordera s'imposa al Bellavista per un clar 5-1, resultat que podia haver estat més ampli si a la primera part les palauenques haguessin aprofitat les ocasions de gol que van tenir. Destacar també la bona actuació de la portera visitant, que va evitar una golejada més gran.

Amb aquest resultat, les de Palau retornen els cinc gols que van encaixar al camp del Bellavista quan anaven guanyant per 0-2 i es va lesionar la portera.

La primera part va ser molt bona, les locals van controlar i dominar el partit disposant de clares ocasions de gol. El primer gol va ser en pròpia porta. En una jugada d'atac local, la defensora del Bellavista va intentar avançar-se a l'atacant del Palau i, al refusar la pilota, va acabar introduint-la a la seva porteria.

El segon gol va ser obra de l'Anna Riera després d'una assistencia de la Núria.

El tercer gol, una jugada personal de la Núria Llavina, que es va avançar a la central i a la lliure del Bellavista, va driblar a la portera en la seva sortida i, a porta buida, feia el 3-0, resultat amb el que es va arribar al descans.

A la segona part, l'equip va sortir al camp amb l'objectiu de millorar de cara a porta i ampliar l'avantatge a el marcador. Tanmateix, i durant el primers minuts, el Bellavista va aparèixer tímidament intentant escurçar distàncies a marcador. Però va arribar el 4 gol, un golàs per l'escaire i des de fora de l'àrea obra de l'Ariadna, que s'estrenava com a golejadora al Palautordera.
Aquest gol va afectar les visitants, sobretot quan pocs minuts després, una altra internada per la banda de la Núria va acabar en assistència a la Rosó Morató, que va envia la pilota al fons de la xarxa.

Cinc a cero i es preveia una golejada encara més àmplia. Però el cansament d'una banda i que l'equip aixequés el peu de l'accelerador de l'altra, va suposar que el Palautordera no mogués més el marcador. Els canvis i reajustaments a l'equip pel cansament d'algunes juagadoras va fer baixar la intensitat a l'equip, que va acabar encaixant un gol.

Gran partit de les palauenques, que amb aquesta victòria empaten a punts amb el Badalona(quart classificat) i es posen a 4 punts del tercer.

Diumenge, de nou a casa, un altre partit complicat, l'Empuriabrava, que té dos partits suspesos. Partits que, si els guanya, faran que es posi a a tres punts del Palautordera.

FELICITATS NOIES PEL PARTIT I PEL TREBALL REALITZAT AHIR!!

Hem de continuar treballant amb humiltat els cinc partits que queden de lliga. Un últim esforç a l'últim més de lliga.



Etiquetes de comentaris:

10 Comments:

Anonymous clara said...

jo flipo amb vosaltres!!!
craaaaaaaaacks!!!!

27 d’abril, 2009 10:59  
Anonymous Anònim said...

La veritat Clara és que dóna la sensació (no crec que sigui només una sensació) que podríem haver guanyat de més, sobretot si no haguéssim fallat clares (devia ser q pensava en tu) oportunitats de gol a la primera part.

El cas és que hem guanyat i els hem tornat els 5 gols que ens van fer a casa seva. No hi ha res millor que una victòria com aquesta per acabar el cap de setmana, inclús tenint en compte que el R. Madrid (em fa mal teclejar aquest nom) va guanyar ahir i s'acosta perillosament...

Núria

27 d’abril, 2009 11:10  
Anonymous Anònim said...

Moltes felicitats Carlos a tu i les teves jugadores.Esteu fent una feina molt bona en la vostra primera temporada a primera.
Carlos tu has pensat bé això de plegar?No trobaras un equip igual.

Proposo recollir firmas al facebook per convençar en Carlos de k no marxi.

David

27 d’abril, 2009 11:27  
Anonymous clara said...

"si no haguéssim fallat clares (devia ser q pensava en tu) oportunitats de gol"

jajajaja com t'has agradat aquí!!!! m'has fet riure eh putiiiii!;)

i sí, la setmana que s'acosta és d'infart: chelsea-madrid-chelsea

muaaaaaa

27 d’abril, 2009 11:43  
Anonymous Ole el palautordera!!! said...

Com???? Carlos! que plegues? pos així no tornaré pas! Mare de Déu mira ke es fan ximpleries a la vida, amb el currículum que estas agafant, si fins i tot t'envien ojeadores per kuan en Guardiola vulgui marxar.

Bromes a part, moltes felicitats a tot l'equip i al carlos per la gran feina feta, no tots els equips aconsegueixen arribar tant amunt amb tant poc temps. Ara que arriba la recta final no defalliu i a tope!!!!!

Xiu

27 d’abril, 2009 11:49  
Anonymous Anònim said...

El que has de fer tu ara, Xiu, és portar la nena cap aquí!

Núria

27 d’abril, 2009 12:21  
Anonymous Carlos said...

AVUI DILLUNS I DIJOUS ENTRENO.DEMÀ FESTA.
AVUI A L'ENTRENO FAREM FUT-TENIS.

Carlos

27 d’abril, 2009 17:14  
Anonymous Paula said...

En sèrio!!! entreno xulo avui?? guai!!!!

27 d’abril, 2009 19:29  
Anonymous Núria G. said...

Gran partit el d'ahir noies!!! A continuar igual en la recta final....!!!

27 d’abril, 2009 20:44  
Blogger FUTBOL FEMENÍ CATALÀ said...

FELICITATS A TOTS PALAUTORDERA, QUE SEMBLEU EL BARÇA, QUE TIES!!!!!

GENIAL!!!!

28 d’abril, 2009 14:17  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home