PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

diumenge, d’abril 19, 2009

UE.CORNELLÀ (2)-CF PALAUTORDERA (1)

Partidàs del Palautordera!!

Les palauenques van merèixer molt més contra el líder després d'uns primers 40 minuts dominats per les del Baix Montseny!!

Alineació:Tere,Maria,Pili,Noemi,Paula,Carole,Neus,Alina(Olga),Rosó(Cris),Anna(Ariadna),Núria Ll.

Gol:Rosó Morató 1-1

Crònica del partit:

Primer partit del Tourmalet i van començar malament les coses per les visitants. Abans d'arribar al minut de partit, un error de col locació va suposar que les locals s'avancessin al marcador. Les de palau, lluny d'enfonsar-se per l'error, van dedicar-se a pressionar a dalt, impedint que el Cornellà fes el seu joc i arribant amb perill a la porteria local.
El Palautordera, a part de la pressió a l'equip local, movia la pilota amb velocitat i criteri, arribant a dominar la primera part del partit. Durant els primers 40 minuts el Cornellà no va pasar pràcticament de mig camp, fruit de la pressió i el bon joc de les visitants.

L'entrenador local, veient que el Palautordera tenia controlat el partit i que arribava amb facilitat a l'àrea, va moure la banqueta als primers 20 minuts, realitzant 3 canvis a la vegada. Encara així, el Palautordera seguia dominant i arribant a l'àrea local, sense acabar, però, de definir als últims metres.

Així va acabar la primera part, en la que les palauenques només van cometre una errada que va suposar el gol. A partir d'aquí, el domini i el bon joc el va posar el Palau, encara que no va estar enceratat de cara a porta.

Gran primera part de les visitants, que marxaven al descans amb un injust 1-0.

La segona part va ser diferent, un costant per part de tots dos equips: unes per sentenciar el partit i les altres per empatar. I així va ser com, en una jugada on l'equip del palau pressiona a la defensa local per evitar un refuig amb comoditat, la pilota va caure als peus de la Rosó Morató, que des de fora de l'àrea i a porta buida per una mala sortida de la portera local, va marca el tant merescut empat 1-1.

I a partir d'aquí va poder guanyar qualsevol dels dos equips. El Cornellà seguia movent la banqueta i les de Palau demostraven que estaven en un gran estat de forma física.

El Cornellà va començar a arribar amb molt de perill a l'àrea visitant, fent que la portera s'hagués d'emprar a fons en dues grans intervencions.

Però una vegada més els hi va faltar sort a les del baix Montseny. En un còrner, i després de refusar la pilota al primer pal amb una sèrie de rebots posteriors, la pilota va caure a peus d'una jugadora local i la va enviar al fons de la xarxa amb un fort xut.

Això va ser un cop moral fort per les visitants, que estaven realitzant un gran partit i que van merèixer millor sort. Encara així, l'equip no es va rendir i va lluitar fins al xiulet final per aconseguir l'empat. Objetiu difícil, ja que les locals es van tancar bé per conservar el resultat.

Gran partit el que es va veure a Cornellà del Terri, on dos equips van lluitar per cada pilota i van mantenir l'emoció fins l'últim minut.

El Cornellà, futur equip de nacional, equip sòlid i molt bo. El Palautordera, però, confirma que està en un gran moment i que pot guanyar a qualsevol.

Felicitar a totes les jugadores del C.F. PALAUTORDERA, per l'entrega en el partit disputat ahir i per l'excel·lent temporada que estan realitzant.
Ahir l'equip va jugar sense renunciar a la seva filosofia i al seu estil de joc. Estan a punt de donar la campanada. Si continuen en aquesta línia de progressió, poden acabar la temporada entre les quatre primeres posicions i, la propera temporada, podrien arribar a ser aspirants a donar el salt a nacional.

En només tres temporades de vida, aquest equip sembla que no te límit!!