PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

Alineació:
Tere,Maria,Pili,Olga(Núria G.),Paula,Noemi,Neus,Alina,Rosó(Cris),Anna,Núria Ll.(Meri)(Sonia)

Gols:1-0 Alina,2-0 Meri,3-0 Maria.

Crònica del Partit:

Partit complicat el que van disputar ahir les palauenques contra el Girona. Les de Palau, que ja coneixien la dificultat d'aquest partit pel molt que es jugaven les gironines, van sortir mentalitzades a intentar marcar ràpid, per no deixar-se sorprendre per les visitants. I així va ser com als 10 minuts aproximats del partit, l'Alina Parietti avançava les locals al marcador.

Durant aquests 10 minuts, les de Girona no van arribar a passar la línia de mig camp, fruit del treball de l'equip en la pressió de la sortida de la pilota.

A partir del gol, però, el partit va canviar. A poc a poc, les gironines es van apoderar del control del partit i van apretar les de casa. Sense crear clares ocasions de gol, s'anaven apropant a l'àrea del Palautordera. Però quan pitjor ho estaven passant les locals, la Meri Gonzalez (que havia entrat al camp substituïnt la Núria Llavina, que havia demanat el canvi), lluitant una pilota fins al final, tal i com va fer la setmana anterior contra l'Argentona,va marcar el 2-0 quan faltava un minut per arribar al descans.

El final de la primera part va arribar, amb un Girona apretant molt i un Palautordera poc brillant, però molt efectiu de cara a porta.

La segona part va començar com va acabar la primera, amb un Girona apretant moltissim i les palauenques sortint a la contra. Els minuts anaven passant sense que hi hagués un clar dominador del partit.

En una bona combinació ofensiva, les gironines retallavan distàncies al marcador. La defensa del Palautordera es va quedar parada, les de Girona van entrar des de darrere, des de la segona línia, i es van plantar soles davant la portera local. Amb el 2-1, les de Palau es van posar una mica nervioses, tot i que en cap moment van parar de lluitar i treballar per defensar el resultat.

El Palautordera va moure la banqueta per intentar dominar el partit i arribar més a l'àrea visitant. Fruit d'aquests canvis, en 10 minuts el Palautordera va disposar de 3 ocasions de gol, dues d'elles molt clares de la Núria Llavina i una de la Sònia Hurtado, que van poder sentenciar el partit.

I així fins al final. Dos equips lluitant per cada pilota i sense un dominador clar.

Ja en el temps de descompte, una pilota pressionada per la Meri i la Maria Saludas acaba amb un magnífic gol de vaselina (Maria Saludas) davant la portera visitant, aconseguint el 3-1 definitiu.

Així acaba un partit poc brillant, però molt treballat pels dos equips. Les palauenques van haver de treballar moltíssim per guanyar un equip que venia de guanyar al difícil camp del Bellavista.

Una setmana de descans per l'arribada de Setmana Santa. Després, les de Palau encararan el Tourmalet, enfrontant-se amb el líder (Cornellà de Terri), el Bellavista, l'Empuriabrava i el Badalona.

Tal i com es va poder comprovar ahir, i veient els resultats de la jornada, no hi ha cap equip fàcil i tots estan apretant en aquest tram final de lliga.

Setena victòria consecutiva i treballada victòria local.

Com a premi al treball i als resultats d'aquesta segona volta, en la que està essent el millor i l'únic equip que ha perdut tres punts, l'equip tindrà tota la setmana de descans i no tornarà a entrenar fins el dimarts dia 14.

BONES VACANCES DE SETMANA SANTA A TOTS/ES!!