PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

diumenge, de març 22, 2009

C.F.PALAUTORDERA [2]- E.F.BONAIRE [1]

EXCEPCIONALS I BRILLANTS ELS PRIMERS 40 MINUTS DE LES PALAUENQUES!!

DURANT LA SEGONA PART, L'EQUIP DESAPAREIX DEL CAMP, SOBRETOT PER L'ERROR DE PLANTEJAMENT DES DE LA BANQUETA!!

Alineació: Tere,Maria(Noemi),Pili,Núria G.(Olga),Paula,Carole,Neus(Cris),Alina(Meri),Sonia(Rosó),Anna,Núria Ll.

Gols:1-0 Núria Garcia,2-0 Anna Riera.

Crònica del partit:

Cara i creu avui al municipal de Palautordera. Primers 40 minuts de les palauenques de gran futbol i de múltiples ocasions de gol, amb un futbol ràpid i de qualitat. Les locals van dominar totalment la primera part, pressionant molt a davant i tocant la pilota d'un costat a l'altre.

Fruit del bon joc, va arribar el 1-0 al marcador. Una jugada trenada per la dreta que va finalitzar la Núria Garcia arribant des de darrera i que va fer que les palauenques s'avancessin al marcador. Cal destacar que aquest gol va fer estrenar la Núria Garcia com a golejadora aquesta temporada.

El gol no va fer baixar la guàrdia a les de casa i, poc després, a passada des del front de l'àrea de la Núria Llavina (a esquena de la porteria), la Neus Dominguez penja la pilota al segon pal i, amb una bona desmarcada i tal i com venia la bimba, remata l'Anna Riera, marcant gol per tota l'escaire. Un gran gol després d'una molt bona assistència.

Semblava que el partit quedaria sentenciat pel joc local i les ocasions que tenien, però sobretot perquè el Bonaire no arribava a la porteria defensada per la Tere.

Amb el 2-0 s'arribava al descans, amb un Palautordera amb la línia de bon joc de la setmana anterior.

Però a la segona part tot va canviar. Un error de plantejament des de la banqueta local i un canvi d'actitud de les jugadores van fer que el partit canviés radicalment. L'intensitat amb què es va jugar durant la primera part va desaparèixer, la qual cosa va donar ales a les de Terrasa.

Així, després d'un error defensiu, l'equip del Bonaire va retallar distàncies. El gol va provocar nervis a les palauenques, que durant uns minuts van patir molt; semblava que en qualsevol moment arribaria l'empat. Poc a poc l'equip és va tranquil·litzar i, sense jugar bé, va defensar el resultat fins al final. A pocs minuts de l'acabament, les de palau van tenir una clara ocasió de gol en un u contra u amb la portera de la Núria Llavina, però la pilota va sortir fora per molt poc.

Amb el resultat de 2-1 va acabar el partit, en el cual es van veure dues cares molt diferents de les locals. Rècord de victòries consecutives a primera i un Palautordera que, si manté la línia de la primera part, amb el bon joc, es confirmarà com a equip revelació en el seu primer any a Primera Catalana.

Diumenge, partit complicat a casa de l'Argentona, que en la primera volta va derrotar les palauenques per 1-3.