PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de març 08, 2009


CF PALAUTORDERA (3) - P.B.BLAVA LA ROCA (0)

EL PALAUTORDERA GUANYA SENSE JUGAR BÉ AL DAVANT D'UNA ROCA AMB MOLTES BAIXES!!

Alineació:Tere,Núria G.(Carla),Pili,Olga,Cristina(Sonia),Anna,Carole,Maria(Txell),Rosó,Alina,Núria Ll.(Neus).

Gols:1-0 Maria,2-0 Núria Ll.,3-0 Alina.

Crònica del partit:

Les palauenques s'han imposat per 3-0 a l'equip de La Roca, tot i que no han fet un bon partit i no han fet el joc que últimament oferien a casa. Al davant, una Roca amb moltes baixes però que només ha estat superada pel Palau a pilota parada.

Dos gols durant la primera part per part de la Maria Saludas i la Núria Llavina, més un tercer de la Alina a la segona, són el resultat d'un partit de poc futbol i poques ocasions de gol. Les de casa només van crear perill a pilota parada, encara que van dominar el partit amb un joc gris i lent.

La part positiva són els tres punts que permeten continuar escalant posicions a la classificació i la bona ratxa de resultats d'aquesta segona volta.

La setmana que ve es jugarà diumenge a les 12 del matí al camp del Palafrugell, on les palauenques podrien superar els 40 punts i on pràcticament s'assegurarien la permanència a Primera Catalana la propera temporada.

Felicitats per mantenir la porteria a zero durant tres setmanes consecutives, 240 minuts sense encaixar un gol. Esperem que la setmana que ve torni el bon joc acompanyat d' una nova victòria, que igualaria el record de victòries consequtives a Primera.


Aquesta setmana s'ha de treballar molt més als entrenaments per traslladar la feina feta al camp el diumenge.

Etiquetes de comentaris:

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

visca!
felicitats crackotes!!!

09 de març, 2009 13:13  
Anonymous Anònim said...

Gràcies Clareta!!! jejejejej...espero que estiguis bé per terres holandeses!!

El partit, grisot...similar a allà on ets ara. Però l'important són els tres puntets. A més, que també van haver-hi "destellos" dels nostres home...a mi no em va desagradar tan!!

Anna, felicitats pel paperàs...amb "lo" que t'agrada tocar a tu la pilota i "lo" poc que es pot fer allà abaix eh?? jejejeje...

09 de març, 2009 13:26  
Anonymous Anònim said...

Molt bé el resultat!!!
Prometo que volia venir, però estava com si m'haguessin passat per sobre amb una "apisonadora" i no em vaig poder moure del sofà.

Però telepàticament encara que no vingui penso sovint amb vosaltres i us vaig seguint pel blog.

un petònas molt gran!

Xiu (a la recta final)

11 de març, 2009 10:20  
Anonymous Anònim said...

Just wanted to say hello someplace. Found [url=http://www.google.com/ncr]you guys through google[/url]. Hope to contribute more soon!
-gasybaish

23 de març, 2010 03:29  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home