PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

diumenge, de febrer 15, 2009

CF PALAUTORDERA (2) - AT.SANT PONÇ (0)

EL PALAUTORDERA TORNA A FER UN BON PARTIT A CASA I XUTA FINS A QUINZE VEGADES ENTRE ELS TRES PALS!!

Alineació: Tere,Núria G.,Pili,Olga(Cristina),Paula,Carole,Neus(Sonia),Maria(Txell),Alina,Anna,Núria Ll.

Gols:1-0 Maria Saludas,2-0 Núria Llavina.

Crònica del partit:

Bon partit del Palautordera davant del Sant Ponç. Un resultat curt per les ocasions dels dos equips, ja que les palauenques han xutat fins a quinze vegades entre el tres pals i les de Sant Ponç cap vegada.

Bona col.locació damunt del terreny de joc i una bona pressió sobre la defensa visitant, evitant que el Sant Ponç pogués fer un joc directe i robant moltes pilotes. Amb ràpides sortides per la banda i ràpids contratacs, l'equip es va plantar en nombroses ocasions davant la portera visitant que, amb una bona actuació en l'u contra u i ens els xuts de les locals, va fer que el resultat de la primera part fos només un curt 1-0; gol que va marcar la Maria Saludas després d'un córner.

La segona part, idèntica a la primera. Un palau controlant, jugant bé la pilota, amb bones i ràpides combinacions d'atac i creant ocacions una darrera d'altre, però sense que el gol arribés, per falta d'encert davant la porteria visitant. Però finalment, i gràcies a una falta llençada magistralment per la Nùria Llavina, el marcador va pujar a 2-0. El resultat ja no canviaria, tot i les ocasions de gol que es van crear i una pilota al travesser que va llençar de nou la Núria Llavina en una falta.

A excepció de l'accident de Les Preses, les palauenques van tornar a fer un bon partit i confirmen que durant la segona volta donaran molta guerra als equips contraris. De moment, 9 de 12 punts a la segona volta, sis més que a la primera.

FELICITATS!!

Espero que continuem treballant amb forçes i ganes, que assistim als entrenaments i que, sobretot, aprofitem al màxim la jornada de descans de la setmana que ve.