PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

LES PRESES MARXA AMB UN 4-0 AL DESCANS DAVANT UN PALAUTORDERA DESCONEGUT!!

Alineació:Tere,Maria,Pili,Paula,Núria G.(Txell),Carole,Carla(Sonia),Alina,Rosó(Neus),Anna,Núria Ll.(Olga)

Gol: 4-1 Anna Riera

Crònica del partit:

Partit molt fluix el de les palauenques, res a veure amb l'equip de la setmana anterior. Un Palautordera apàtic i descol·locat que feia aigues per tots arreu.

Nomes iniciar el partit, les locals ja van demostrar que s'estaven prenent el partit amb molta serietat. Amb una pilota al travesser, avisaven que anaven a pel partit, però això no va fer reaccionar a les de palau, que constantment es veien desbordades i no sortien de la seva àrea. Així va arribar ràpidament el gol, amb posible fora de joc, però amb l'equip totalment descol·locat al camp. Els errors generals continuats i la poca pressió que feia l'equip a davant, van fer que arribessin el segon i tercer gol ràpidament. Les locals estaven jugant molt bé, amb un futbol ràpid i tocant la pilota d'un costat a l'altre.

Les Preses no es va conformar amb el 3-0 i va continuar apretant fins que va arribar el quart. Una pilota jugada per la banda esquerra i centrada al segon pal va ser remata plàcidament per la jugadora local, sense cap oposició i amb la mirada passiva de la defensa visitant.

Amb un 4-0 acabava la primera part, en que les visitants van arribar poc a l'àrea de Les Preses .

Les modificacions i canvis a la mitja part van donar una altre aire a les palauenques.
Amb una actitud molt diferent, les de Palau van sortir a retallar distàncies. La pressió davant per part de les jugadores de banda i de mig camp van fer recuperar moltes pilotes, fet que va produir que el Palautordera portés l'iniciativa i el control del partit.

Als pocs minuts de la repressa l'Anna retallava distàncies. Això va animar a les visitants que, amb contínues recuperacions de pilota, arribaven a l'àrea local. Fins a 4 ocasions u contra u van disposar les palauenques, però la portera local les va resoldre amb molt d'encert. Les de fora s'havien posat les piles i continuaven apretant les locals, que no arribaven a l'àrea del Palautordera. Dos faltes a la frontal de l'àrea local van estar a punt de moure el marcador, però la portera local continuava estant molt encertada.

Durant la segona part, les palauenques van disposar de moltes i clares ocasions de gol per retallar distàncies, però no van estar encertades de cara a porta.

Ja a 10 minuts pel final, una arribada per la banda dreta de Les Preses, va acabar amb un xut des de fora l'àrea que va sorpendre a la Tere, fent pujar el marcador a 5-1, resultat amb el qual acabaria el partit i el joc visitant. El cinquè gol va desinflar les visitants i fins el final del partit va dominar l'equip local.

Es trenca una ratxa de cinc setmanes consecutives sense perdre i de bon joc. Ahir es va veure un Palautordera amb dues cares, dues actituds. Amb jugadores enxufades i d'altres no tant.