PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

diumenge, de febrer 01, 2009

C.F PALAUTORDERA (3)- U.E.ST.QUIRZE B. (1)

GRAN PARTIT DEL PALAUTORDERA DAVANT UN DELS MILLORS EQUIPS DE LA CATEGORIA!!
LES LOCALS GUANYEN LES TERCERES CLASSIFICADES, QUE VENIEN DE GUANYAR EL CORNELLÀ I EL BELLAVISTA.

Alineació:Tere,Núria G.,Pili,Olga(Maria),Paula,Carole,Neus(Rosó),Alina,Sonia(Carla),Anna(Txell),Núria Ll.

Gols:1-0 Alina,2-0 Anna,3-0 Núria Ll.

Crònica del partit:

El Palautordera fa un dels millors partits de la temporada i s'imposa justament al St.Quirze, tercer classificat que, a més, venia de guanyar el Cornellà de Terri i el Bellavista a casa seva.

Les palauenques han sortit decidides a guanyar partit des del primer minut. Combinant passades curtes i llargues, però jugant sempre per terra, durant els primers cinc minuts el Palau ha disposat de tres ocasions de gol. Pressionant molt amunt, ofegaven el joc de les de Sant Quirze, a les que els li ha costat molt entrar al partit.

El treball que s'esta realitzant últimament als entrenaments queda reflectit al terreny de joc, on les de casa cada dia juguen i toquen millor la pilota.

Fruit del bon treball de l'equip, al minut 13, l'Alina ha recollit una pilota sacada de banda per l'Anna per enviar-la al fons de la xarxa; 1-0, i el Palautordera té el premi al bon joc realitzat.

Poc conformistes i amb seguretat en defensa (gran partit jugat avui al darrere), les de Palau han continuat tocant la pilota i buscant una altre gol. Aquest ha arribat 3 minuts després del primer, obra de l'Anna, que ha definit molt bé dins de l'àrea visitant.

A partir d'aquí el Sant Quirze s'ha estirat una mica més i anava arribant timidament a l'àrea palauenca. La primera part, però, ha acabat totalment dominada per les locals, amb un bon futbol de toc i bones combinacions que no han acabat en gol per molt poc. Així doncs, amb el resultat de 2-0 s'ha arribat al descans.

Durant la segona part, les de Palau han volgut sentenciar el partit i han tornat a tirar amunt. Encara que el Sant Quirze hagi millorat, la bona col·locació i el bon treball col·lectiu han fet que el Palautordera hagi sigut l'amo de la pilota. I així ha estat com, als cinc minuts de la represa, i amb la primera pilota que ha tocat la Carla, que acabava de sortir al camp, s'hagi realitzat una bona assistència a l'espai per la Núria Llavina que, davant la sortida de la portera, ha col.locat la pilota a un costat, marcant aixì el 3-0. En aquells minuts, el palau estava jugant molt bé, creant vàries ocasions de gol. Llàstima que el quart no ha arribat, tot i les grans ocasions que s'han tingut.

A cinc minuts per el final, un xut de les del Sant Quirze ha rebotat a una defensora local, que ha desviat la trajectoria de la pilota descol·locant la Tere i fent pujar el 3-1 al marcador. Durant aquesta últims minuts el sant Quirze ha apretat molt intentant retallar distàncies, però l'equip s'ha posat "el mono de treball" i, encara que amb els nervis a flor de pell, han defensat el 3-1 final.

Un dels millors partits del Palau a primera. La setmana que ve hauran de confirmar aquesta milloria al camp del líder actual de la categoria, LES PRESES.

FELICITATS, NO NOMÉS PER LA VICTÒRIA, SINO TAMBÉ PER COM S'HA ACONSEGUIT...JUGANT A FUTBOL!!