PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de gener 25, 2009


CE SABADELL (2)- CF PALAUTORDERA (3)

LES PALAUENQUES GUANYEN PER CORATGE!!

Alineació:
Neus,Maria,Núria G.(Pili),Olga(Sonia),Paula,Carole,Carla(Alina),Clara,Rosó,Anna,Núria Ll.

Gols:1-1 Núria Ll.,2-2 Alina,2-3 Anna.

Crònica del partit:

Resultat just després de 80 minuts en els que les jugadores de Palau sempre han portat la iniciativa. Un Palautordera que, amb alguna baixa i sense portera, suma ja quatre jornades sense perdre.

Va començar amb força el Palautordera, arribant amb perill a l'àrea arlequinada. En una d'aquestes jugades, i després d'una bona combinació per la banda esquerra, la Clara Cardona fa una rematada de cap que atura una defensora del Sabadell amb les mans quan estava a punt d'entrar la pilota. Clar penal que l'arbitre no va xiular. Però no va dubtar quan un mìnut després, a l'àrea del Palau, una jugada de les mateixes característiques va acabar en penal, transformat la jugadora arlequinada.

El gol va posar nervioses les jugadores del Palau, que durant uns mìnuts van sortir del partit. Però a mesura que anaven passant els mìnuts, el Palautordera anava agafant confiança i va començar a arribar amb perill a la porteria local. Diverses ocasions de gol desaprofitades feien pensar que l'empat arribaria en qualsevol moment, que va arribar a l'últim minut de la primera part després d'una assistència de l'Anna Riera a l'espai que va recollir Núria Llavina. La Núria, en una de les seves tipiques jugades (a les que ens tenia acostumats la passada temporada) va definir perfectament davant la portera local.

Amb l'empat s'arribava al descans, i les palauenques tenien el seu premi a la constància.

La segona part va començar com la primera. Les de Palau van sortir decidides a guanyar el partit i ràpidament van agafar el control, però una badada defensiva amb la pèrdua d'una pilota va fer que, amb un contratac, les sabadellenques es tornessin a avançar.

Aquesta vegada les jugadores de Palautordera van reaccionar ràpidament i no paraven de buscar la porteria local amb decisió. La voluntat de voler guanyar el partit va fer que una altra assistència de l'Anna Riera cap a l'Alina Parietti acabés amb una rematada de la jugadora del Palau al fons de la xarxa. Amb l'empat a 2, les jugadores de fora van sortir completament a l'atac per guanyar el partit. Pel que fa a les jugadores arlequinades, s'acostaven amb timids contratacs a la porteria defensada per la Neus Dominguez.

No va ser fins a falta d'un mìnut pel final quan l'Anna Riera, aquesta vegada en jugada personal, va establir el definitiu 2-3. Amb aquest gol, l'Anna Riera posava el punt i final a un gran partit personal, on va donar dues assistències de gol i va marcar el definitiu 2-3.

Amb aquest resultat acabava el partit.

Poc a poc les palauenques estan madurant a la categoria. Diumenge, amb molt coratge i estones de bon futbol, van guanyar el partit merescudament.

Destacar el partit de l'Anna Riera, amb un gran treball d'equip, i la Carole Gouiallier, impecable a les recuperacions de pilota (treball fosc i poc visible, tallant les jugades aèries locals) i a la distribució del joc de l'equip.

Aquesta victòria fa que l'equip de Palautordera és col.loqui a la setena plaça de la classificació.

Diumenge que ve, partit molt complicat a casa amb el Sant Quirze de Besora.

A CONTINUAR AIXÍ NOIES!!

TREBALLANT ELS RESULTATS VENEN SOLS!!

Etiquetes de comentaris:

10 Comments:

Blogger Clàudia said...

Els partits:
breda-badalona
i la roca contra no sé qui suspesos...
i sant quirze 1-0 bellavista!!

Nenes molt b per la victòria d'avui, era molt importaant!=)

25 de gener, 2009 18:25  
Anonymous Anònim said...

La veritat és que el partit d'avui ha estat sobretot actitud!!!! Des del principi ens hem trobat amb un marcador en contra que no reflectia el que s'estava veient al camp. Hem aconseguit posar les coses al seu lloc amb treball conjunt i amb tot el col·lectiu. Brutal el treball d'avui de l'equip. Estic molt orgullosa de totes vosaltres!

Petons!

Núria

25 de gener, 2009 18:48  
Anonymous Anònim said...

Oleeeeeeee!!!!!
Muy bien equipo anque neus te han metido dos no pot ser jejejeee!!!!!
Pues nosotras tambien hemos Ganado
1º Macho Raza crestado chino joven 1º excelente de raza crestado.
Muy bien 5 puntos mas y campeon de Cataluña jajajjaa un peto nus vemos el martes

25 de gener, 2009 21:13  
Anonymous Anònim said...

ya ejjeje uno de penalti, y otro porque se me ha ido la olla no se que ha pasado eske no veo de lejos y no sabia quien tenia la pelota, losiento ejejje, hasta el martes ;)
neus*

25 de gener, 2009 23:25  
Anonymous Anònim said...

Neuetes que ho vas fer de puta mare, va ser una feina perfecta!! el penal...que vas anar a on anava la pilota (ENCARA QUE TU DIGUIS QUE NO!! JAJAJAAJ); i la de després era molta difícil, era un u contra u, però igualment casi la toques eh???

I res, gran feina per part de tot l'equip. Una cosa positiva és que els gols van venir de jugades trenadetes, de l'esforç col·lectiu. Feia temps que no vèiem això del palau, és un factor a tenir en compte. A veure si poc a poquet anem agafant el ritme doncs!!

FELICITATS NOIES!!

La capi...

26 de gener, 2009 09:13  
Anonymous Anònim said...

Felicitats Palautordera per la victòria! Els partits treballats són els que dóna més gust guanyar.


Tere

26 de gener, 2009 12:15  
Anonymous Anònim said...

Oi tant Teresa... I aquest sí que era difícil... per tot: pel camp, pel vent i pel propi equip del Sabadell, que han millorat un munt. Poso la mà al foc que més d'un equip deixarà escapar algun puntet en aquest difícil camp.

Núria

26 de gener, 2009 12:24  
Anonymous Anònim said...

jo el que voldria destacar, a més del gran partidàs de l'Anna, de les intervencions de la Neus i de la bona feina de la Carole i la Paula, la gran actitud de l'equip.
Crec que en els últims partits s'està treballant molt en bloc, en equip, vaja, i és per això que les victòries com la de diumenge van ser tan satisfactòries, perquè va ser fruit del treball col·lectiu!!

fins demàaaaaaaaaaaaaaa

un petonàs per tothom!!!!

27 de gener, 2009 01:08  
Anonymous Anònim said...

Gràcies Clareta per ficar el meu nom entre les "teves" destacades...mmmmmm...m'has fet posar vermelleta...

Fins aquest vespre!!!

Muaaaa

27 de gener, 2009 09:20  
Anonymous Anònim said...

Si realment és va fer un treball molt bo com equip.Aixecar 2 vegades el marcador no es facil,sobretot si tu portas l'iniciativa i les poques vegades q arriban et marcan.

Com sabreu no personalitzo mai,ni quan és perd ni quan és guanya,però durant una part del partit,despres del seu gol de pènal,l'equip va marxar del partit.I m'agrada veure que començan haver jugadores q es tiran l'equip a l'esquena quan les coses van malament.I aquestes dues jugadores ho van fer.Independenment de si van fer gols,asistencias o robar pilotas.

Guanya l'equip.Dues jugadores no guanyan soles,però no sempre tothom tira del carro.

Com sempre dic,si tothom suma,l'equip guanya.Amb situacions similars(partit al camp del Vicremei)l'actitud va ser una altre,ningù va apareixar.Diumenge l'actitud del equip va ser genial,sembla q les coses estan canvian,però per confirmar-ho s'ha de fer amb continuitat.Diumenge es un bon dia per fer-ho.Per veure si es veritat el canvi d'actitud.Per veure si quan les coses van malament tiran 11 del carro.Veure si ningù doblega les cames o braços.Com ningù baixa el cap.

Tambè les jugadores q estan a la banqueta quan surten a jugar,li donan una altre aire a l'equip.Cada vegada es més dificil entra en l'onze inicial,això ajuda a q ningù s'adormi i que l'equip guany amb competivitat.Però torno a repetir,la prova d'aquest canvi és diumenge,amb un equip q ens va donar un bany de futbol,actitud i ens va fer una manita.

Carlos

27 de gener, 2009 10:16  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home