PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de gener 18, 2009


UE BREDA (1) - CF PALAUTORDERA (1)

JUST EMPAT AL CAMP DEL BREDA!

Alineació:Tere,Maria,Pili,Núria G.,Paula,Carole,Neus(Carla),Alina(Sonia),Rosó,Olga(Núria Ll.),Meri.

Gol:1-1,Sonia Hurtado.

Crònica del partit:


Partit igualat el d'ahir al municipal bredenc. L'empat reflecteix la igualtat dels dos equips a la taula de la classificació. Tant l'un com l'altre equip, pel nivell, haurien d'estar més amunt a la taula clasificatòria.

Una primera part on les locals, amb un futbol directe, van portar la iniciativa del partit. Buscant sempre a la seva jugadora més perillosa, l'Andrea, que va tenir una clara ocasió de gol amb una vaselina a la Tere i que va sortir fora per ben poc.

Tot i això, la 10 de Palau, la Carole, va fer un pal amb una rematada dins de l'àrea gran del Breda, que també va estavellar una pilota al travesser després d'una rematada dins de l'àrea de penal.

La segona part, amb un joc més de passades curtes i de control, les palauenques van dominar el partit.

Tot i el domini visitant, el Breda es va avançar al marcador en un còrner, amb una errada de la portera visitant a la sortida i del marcatge defensiu.

Les palauenques no es van adormir i van continuar fent el seu joc, tancant el Breda al seu camp. Cada cop arribaven amb més claredat a la porteria local i tot semblava que l'empat arribaria en qualsevol moment. Poc abans de l'empat, la Sònia va ser objecte d'un clar penal quan estava a punt de rematar a porteria. Va ser agafada per una jugadora local dins de l'àrea de penal, sense que l'àrbitre pités res, ja que en aquell moment estava molt pressionat.

Després d'aquesta jugada, i en un còrner executat mol bé per la Carole, la Sònia va rematar al segon pal i la pilota va acabar al fons de la xarxa. Les palauenques empataven Empatavan el partit i es feia justícia, sobretot pel que s'estava veient damunt del terreny de joc.

Fins al final del partit, el Breda va esta tancat al seu camp sense crear cap perill i les visitants estavan totalment volcades a l'atac per intentar guanyar-lo.

Amb empat a u va acabar el partit.

A Palautordera encara estem sorpresos del tracte rebut a Breda. Era la primera vegada que ens vèiem en un partit de lliga i des d'un bon començament ens van marcar el territori.

L'equip palauenc va haver d'esperar fins les 17:18h per poder canviar-se, davant la negativa local a donar vestuari. Un fet increïble, donat que els vestuaris estaven buits i el partit començava a les 18h. Només fins que va arribar el delegat local (al cual felicito pel seu comportament i atenció) l'equip del Palau es va poder canviar decentment, ja que algunes ja ho havien començat a fer, tot i estar a l'exterior.

La tensió que va provocar l'equip tècnic local des d'un bon començament va fer que es traslladés al camp, fins al punt que els nervis al final del partit van provocar succesos que no havien d'haver passat.

Tres setmanes sense perdre i una millora al joc del Palautordera fa que la segona volta s'encari amb optimisme, sempre que les jugadores del Palautordera continuin amb la línea de treball que porta.

Lamentem la lesió de la Meri, que en tindrà per unes quantes setmanes.

Etiquetes de comentaris:

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Me parece increible lo que paso,creo que nunca se tendria que llegar a ese termino y menos por nuestra parte.Todo ya empezo con el entrenador de ellas amenazando y encarandose con Carlos,y despues una parte de las jugadoras de ellas provocando y nosotras como tontas caemos.Espero que no vuelva a pasar nunca mas.

18 de gener, 2009 15:31  
Anonymous Anònim said...

Lamentable.Si,muy lamentable el episodio vivido en Breda.Como una entidad como Breda puede quedarse parada y no actuar ante un entrenador así.Ayer el entrenador de Breda,Sr.Francisco Mendez,tubo una actuazión fuera de lo deportivo.Y tal como comentaban en la grada,no era la primera vez que este señor actuaba así.Ayer se comentaba que cuando estuvo en Palautordera como entrenador creo más de un altercado con los rivales.Pero ayer se las tenia jurada a las chicas de Palautordera y a su entrenador,al cual destaco y felicito por no caer en sus continuas provocaciones.Me comentan que se nego a dar vestuario a las jugadoras de Palautordera.Que hasta que no llego un señor que despues hacia las funciones de delegado,las chicas se tuvieron que empezar a vestir en el terreno de juego al lado de los banquillos.No conforme con eso,se paso el partido insultando y faltando al respeto al entrenador visitante.Y para rematar su faena de hombre macho,al final del partido agredio y empujo a jugadoras de palau aprovechando un altercado que el mismo habia provocado calentando a sus jugadoras.No entiendo su actitud ni odio al Palautordera cuando que era la primera vez que se enfrentaban.NI su cobardia al agredir a jugadoras por odio a una entidad donde habia estado como entrenador.Carlos mi admiracion por lo que me han dicho que tuvistes que aguantar durante y despues del partido sin caer en su juego.Mi pregunta es:¿no hara nada una entidad como el Breda ante estos echos?Aunque me han comentado que el entrenador local pidio disculpas por su actuación ante los insultos al entrenador visitante,el mal ya estaba echo.Tarde la reaccion que podian haber evitado el altercado final que el incito y que lejos de evitar cuando se produjo,continuo provocando en lo que podia haber sido una batalla campal.

18 de gener, 2009 15:42  
Anonymous Anònim said...

Primer de tot, tu Tere, has de ser la primera a callar i deixar de dir tonteries! no tens ni puta idea de que va el tema entre l'entrenador del Breda i el deu Palau, sino pregunta-li al teu "senyor" entrenador que li hauria de caura la cara de vergonya perque de senyor no en te res i menys de persona!!! i no flipis perque qui la va estar liant durant tot el puto partit va ser la boca llarga de la Maria que tal i com li van dir, millor que no es deixi de pendre la pastilla que li toca cada dia! i la Neus, que ja hem coneix! una bona buscona, vaia fixatge que heu fet!! tela tela!!

Realment hem sap greu perque en el vostre equip hi han noies molt makes amb les quals no va passar res i no tenen res a veure amb el que va passar!

I contestant al segon comentari...aquest senyor, pare de qui sigui, més ben igual, que pel que sembla no era ni al partit...si vol opinar que vagi a veure les seves nenes i despres que opini...com pot dir que l'entrenador va agrdir a una jugadora?? es realment increcible!! i sobre l'estancia del l'entrenador al Palau, no te ni puta idea del que va passar o sigui que si vol opinar que s'informi bé i sino, el "senyor" entrenador del Palau, si te collons que li expliqui realment tot el que va passar durant aquella tempoada!

El que si es vergonyos es el que heu escrit i comentat vosaltres!
Tere reina ets la numero 1 en punxar i buscar merder!!!
La impotencia i la rabia així venen reflexades, amb mentides i més mentides!!!

Quant es parla de coses i es comenten coses han de ser certes i no plenes de malissia i brutissia!

Núria Méndez
(i si, soc la germana de l'entrenador i n'estic molt orgullosa, perque no com vosaltres, es lleial i complidor)

16 de març, 2009 13:37  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home