PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

LES PALAUENQUES COMENCEN L'ANY GUANYANT UN RIVAL DIRECTE!!

Alineació:Tere,Maria(Cristina),Pili,Núria G.,Paula,Carole,Neus(Olga),Rosó,Anna(Carla),Txell(Ali),Meri(Clara).

Gols:1-0 Meri(min.9) p.,2-0 Alina(min.80).

Crònica del partit:

El Palautordera va tornar a guanyar a la lliga. Sense fer un partit brillant, va ser superior a un Montcada que no va xutar cap vegada a porta.
Les coses van començar bé per les de casa, ja que al mínut 9 unes mans innocents de la defensora del Montcada dins de l'àrea van fer que l'arbitre xiulés penal. La Meri el va llençar magistralment amb força i per un costat. Amb l'1-0 semblava que les palauenques, que havien sortit amb ganes i força, guanyarien bé el partit.
Però poc a poc l'equip es va anar apagant i, tot i dominar el mig del camp, no arribava a jugar la pilota amb claredat. Així va acabar la primera part.

Durant la segona part les de Palau van dominar el partit, però sense fer un joc brillant ni arribar clarament a la porteria visitant. El Montcada no arrivaba a porteria ni creava ocasions de gol, fet que facilitava la feina a les de casa.

Fins que els canvis locals van donar un altre aire a les palauenques. L'entrada de la Cristina, la Clara, la Carla (amb dues assistències genials a l'Olga) i l'Olga (que va entrar molt bé des de la seva banda) va fer que el perill a la porteria visitant tornés amb força. Inclús l'Olga, realment inspirada, va fer un pal en una bona definició de cara a porta, amb un bon control orientat i rematada final. Això va servir per fer reaccionar l'equip al final del partit, aconseguint el 2-0 definitiu amb un bon xut des de fora de l'àrea per l'Ali.

Amb aquest resultat comença bé l'any el Palautordera.

Proper partit, el dissabte a les 18h. al camp del Breda. Partit molt difícil per acabar la primera volta i que ha de servir per confirmar la reacció de les palauenques, que ja porten dos jornades sense perdre.