PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de març 15, 2009


C.F.PALAFRUGELL (2)-C.F.PALAUTORDERA (8)

El Palautordera comença perdent 2-0 i acaba guanyant 2-8 amb un recital de gols i futbol!!

Alineació:Neus,Núria G.(Noemi),Pili,Olga(Sonia),Paula,Maria,Carole,Rosó,Anna,Alina(Meri),Núria Ll .

Gols:Núria Llavina(3),Maria Saludas (2),Alina Parietti (2),Anna Riera (1).

Crònica del partit:

Gran partit el disputat per les palauenques a Palafrugell. Amb un futbol ràpid i vistós, les de Palau van guanyar un partit que se'ls hi va complicar quan al minut 10 perdien 2-0. Una sortida explosiva de les locals va sorpendre les palauenques i, amb dos contratacs, es van avançar al marcador.

Això va fer reaccionar les de Palau que, amb 25 minuts de gran futbol, no només van igualar el marcador, sinó que el van superar. Es va arribar al descans amb un 2-4 i amb les locals molt cansades per la velocitat amb la que les visitants van fer circular la pilota.

Durant la segona part, la mateixa tònica. Les de casa van sortir molt fortes els primers cinc minuts, temps que va trigar el Palautordera a marcar el cinquè. Jugant la pilota a dos i tres tocs, les palauenques van continuar creant ocasions de gol, marcant-ne un total de 3. El resultat final va ser de 2-8, amb gols molt macos i de gran el·laboració.

D'aquesta manera es va imposar el Palautordera al Palafrugell, jugant molt bé a futbol, creant ocasions i confirmant que aquesta segona volta serà un equip a a tenir en compte.

Comentar també que l'àrbitre va anular 2 gols a la Rosó Morató en possible fora de joc que, sumats als 3 de la Núria Llavina, als 2 de la Maria Saludas, als 2 de l'Alina Parietti i al de l'Anna Riera, haguessin provocat un resultat atípic a Primera Catalana.

La clau del partit va ser la reacció de l'equip davant el resultat advers. Sempre es va voler jugar la pilota i, a més, es va realitzar una pressió asfixiant a les locals, provocant la continua pèrdua de pilotes per part d'elles. Destacar també que l'equip va tocar la pilota des de darrera, realitzant continues triangulacions i combinacions que van fer gaudir l'espectador.

Destacar una vegada més la Neus Dominguez, per la seva aportació sota els pals davant l'absència de la portera habitual.

Proper partit contra el Bonaire de Terrasa. Un partit complicat, amb un equip que està tenint bons resultats i amb el que estem empatats a punts. El diumenge hi ha en joc la cinquena plaça i el fet de superar el rècord de victòries consecutives a primera. Per això s'haura de treballar molt en aquest partit.

Ara el Palautordera, amb 41 punts, s'assegura pràcticament continuar la propera temporada a Primera.

FELICITATS, NO NOMÉS PER LA VICTÒRIA, SINÓ TAMBÉ PER LA MANERA DE JUGAR A FUTBOL EN EQUIP QUE S'HA VIST AVUI.

Etiquetes de comentaris:

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

que guai!! quin repertori!!!
Quins números, per favóoooo!!!
- Quatre victòries consecutives
- Sisè equip més golejador de la lliga
- Núria tercera pixixta de 1a; Ali cinquena i Maria sisena!

moltes felicitats i a continuar així!!! mola!

molts petons!

16 de març, 2009 01:17  
Anonymous Anònim said...

El millor de tots, la reacció davant dels dos gols. No ens vam enfonsar...i fruit d'això va passar el que va passar. Però, a més, destaco també el bon ambient que es va respirar tan a dins com a fora del camp. Teníem ganes de jugar, moltíssimes, però sobretot de passar-ho bé fent el que ens agrada. I la veritat, vam disfrutar com mai...

Gran partit el d'ahir, espero que anem millorant així, poc a poquet, dia a dia...

GENIAL!!!

16 de març, 2009 12:31  
Anonymous Anònim said...

Molt bé, felicitats.

Antoni

16 de març, 2009 12:44  
Anonymous Anònim said...

Jajajajajajajaja!!!!

16 de març, 2009 13:13  
Anonymous Anònim said...

PRIMERA
Aquest cap de setmana les golejades han estat protagonistes en els dos grups de Primera Catalana. Al grup 1, el Cerdanyola i el Polvoritense van deixar clar perquè estan al capdavant de la classificació i van marcar sis i vuit gols, respectivament. D'aquesta manera, el Cerdanyola continua líder, separat per tres punts del segon classificat. El Sant Gabriel tampoc va ser menys, i va sumar tres punts gràcies al 5-1 davant el Vilafranca. L'Espanyol C va ensopegar davant la Penya Barcelonista Anguera. Ara, els dos conjunts estan empatats a 51 punts.

Al grup 2 cal destacar el canvi entre primer i segon classificat. Les Preses va cedir la primera plaça al Cornellà de Terri després d'empatar a zero al camp del Breda. El nou líder, en canvi, va guanyar l'Argentona per 0 a 4, i es situa primer amb 55 punts, un menys que Les Preses. La golejada de la jornada es va viure a Palafrugell, on el Palautordera va sumar els tres punts gràcies a un contundent 2 a 8. D'aquesta manera, l'equip del Baix Montseny escala fins a la sisena posició, empatat a 41 punts amb el Bonaire i l'Empuriabrava.


ARTICLE DE LA PERIODISTA CLARA CARDONA A FUTBOL CATALUNYA.

16 de març, 2009 16:28  
Anonymous Anònim said...

P...Cardona!!!és la millor!!!!

Muaaaaaaaaaaaaa

16 de març, 2009 18:14  
Anonymous Anònim said...

jajajajajajaja home és que s'ha de destacar!!!!!

16 de març, 2009 18:51  
Anonymous Anònim said...

Molt be, nies.
Noe, per fi!!!!!!
Jesus.

17 de març, 2009 16:34  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home