PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

divendres, de juny 12, 2009


FINAL DE TEMPORADA:

La temporada 2008/2009 del l'equip femení del C.F.Palautordera es pot definir, i sense exagerar, com a excel·lent. Ha estat l'any del seu debut a Primera Catalana, i els resultats no deixen de ser sorprenents. Han quedat quartes, a un punt del tercer i amb un registre de 85 gols a favor, quedant com a segon màxim equip golejador del grup.

Amb un inici irregular, donat sobretot pel nivell de la nova categoria, l'equip s'havia d'adaptar fos com fos al joc i a la velocitat de Primera. Després de les festes nadalenques, l'equip estava pràcticament a la zona de descens. Però de sobte va començar la remuntada. Durant els 13 partits posteriors a Nadal, l'equip va començar a escalar posicions, i va perdre només un partit. D'aquesta manera, i amb un ritme imparable, l'esforç als entrenaments i una nova visió alhora de jugar va donar els seus fruits. Resultat: les palauenques han estat l'equip que menys punts ha perdut a la segona volta: només amb les dues primeres classificades.

En només un any, per sorpresa de tots, el Palautordera Femení és ja un equip consolidat a Primera Catalana. L'equip només porta tres temporades des de la seva creació, però ja ha posat el seu punt de mira en intentar l'ascens a nacional la propera temporada. Tenint com a base el mateix equip que va començar de zero fa tres temporades, el secret d'aquest equip passa per voler superar-se partit rere partit. Tot i això, el bon ambient que es respira dins el vestuari és també fonamental. Treball, sacrifici, compromís i companyerisme acompanyen constantment l'equip.

El C.F.Palautordera femení va començar la temporada amb l'objectiu de mantenir la categoria. Ho han aconseguit i, a més, han superat les expectatives creades (i amb diferència).

La Plantilla 2008/09 esta formada per :

Tere,Neus,Meri,Núria G.,Paula Ll.,Pili,Maria S.,Rosó,Ariadna,Carole,Anna,
Clara,Cristina,Carla,Sonia,Alina,Olga,Noemí,Núria Ll.,Txell.

Entrenador: Carlos Segura
P.Fisic:Noemí Gutierrez
Delegat:Miquel Llavina

Demà dissabte dia 13 es tancarà la temporada amb la festa del fubol (revetlla amb orquestra inclosa). Es farà l'entrega de premis per les jugadores i els premis especials per la jugadora més regular, la màxima golejadora i la que més ha progressiat. A més, el proper cap de setmana l'equip marxarà de cap de setmana. Així acabarà la temporada de l'equip fins l'11 d'Agost, dia marcat per començar la quarta temporada de l'equip femení del C.F.PALAUTORDERA.

Etiquetes de comentaris:

9 Comments:

Anonymous Carlos said...

Aixì acaba la tercera temporada de l'equip.Temporada llarga,dura i molt exigent.La més exigent de les tres,on l'inici de lliga va posar a prova l'equip.El nivell d'exigencia amb l'equip era alt.L'entorn de l'equip després de guanyar la lliga l'any anterior i del seu bon joc,amb els resultats negatius va ser critic.No és mirava l'equip com els primers anys si no que ja havia una exigencia d'una part de l'afició per guanyar i jugar bé. Primeres critiques cap a l'entrenador...i cap les jugadores.

Però l'equip mai va tirar la tovallola i a continuat treballant.L'any que ve,encara més exigent després de la temporada que s'ha realitzat.ÉS EL FUTBOL.

Per la meva part,MOLTES FELICITATS!! I els que demanavan el meu cap i que amb fotesin fora perquè que portava massa anys.......FINS L'ANY QUE VE!!!

Carlos

12 de juny, 2009 12:59  
Anonymous Cac said...

Ha sigut la temporada més llarga, dura i exigent, i també la més interessant. Vam disfrutar molt més jugant a futbol i cada partit era un repte. Que bé que ens ho hem passat. La temporada futbolistica està acabant però encara ens queda el dissabte i el proper cap de setmana per disfrutar d'estar tots junts !!

12 de juny, 2009 13:41  
Blogger Olga said...

La veritat és que ha estat una temporada una mica tensa, però tot i així ens ho hem passat molt bé.

Ens veiem dissabte ;)

12 de juny, 2009 16:14  
Blogger Olga said...

PD: Creo que ya sé qué premio voy a recibir este año, el de la más goleadora, xD jaja

13 de juny, 2009 12:31  
Blogger Torneig CREA said...

Ei noies!!! Perquè no veniu a finalitzar aquesta fantastica temporada a Sant Celoni, el dia 27 de Juny, amb un espectacular torneig de Futbol-7??!! Equips anglesos i d'arreu de Catalunya us hi esperen!!!
Si esteu interessats, poseu-vos en contacte a l'@: torneigcrea@gmail.com i us enviarem tota la informació.

Durant aquesta setmana si us plau, que ja ens queden poques places per tancar tot el quadre de competició!!!

Salutacions i felicitats,
Organització Torneig CREA

14 de juny, 2009 19:09  
Blogger Olga said...

No sé nada de las mini-vacaciones/colonias, alguien me explica algo?

15 de juny, 2009 22:20  
Anonymous Paula said...

Olgueta avui enviaré un mail ok??

16 de juny, 2009 09:43  
Anonymous tere said...

cuando es la reunion???????

16 de juny, 2009 17:14  
Anonymous Anònim said...

FELICITAT PER LA GRAN TEMPORADA QUE HEU FET I PER SER TAN GENIALS.

UNA ABRAÇADA

EVA ST ANDREU.

MUAK

BON ESTIU A TOTHOM!!!!!!!!!!

18 de juny, 2009 15:56  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home