PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dilluns, de setembre 14, 2009

LA CRÒNICA

Alineacio: Tere (Alba), Maria, Jess (Cristina), Sònia (Ariadna), Paula, Carole, Ana Caballero, Andrea (Carla), Anna Riera, Alina (Meri), Núria (Clara).

Gols: 0-1, min.29. Núria; 1-1min.39 (encaixat per la Tere); 1-2, minut.47 Núria; 2-2,min.77 (encaixat per l'Alba); 2-3, min.88, Ariadna.

Avui s'ha vist un Palautordera molt diferent al d'aquesta pretemporada. Tot i que el resultat ha estat ajustat, les palauenques podrien haver marxat amb 6 o 7 gols a favor per les ocasions clares que s'han creat. Però la falta d'encert i dues badades defensives han fet que fins al final l'equip no s'endugués la merescuda victòria.

En una primera part amb moments brillants de joc, on s'ha vist que cada dia que passa l'equip va a més, les palaunques podrien haver marxat al descans amb un 1-4 amb al marcador. Només els minuts posteriors al gol de l'empat les palauenques han passat moments de nervis. Les del Palau s'han avançat amb un gol de penal comès a la Núria, que ella mateixa ha transformat en gol.

Durant la segona part, tot i no ser tan brillant com la primera, l'equip també ha disposat de clares ocasions de gol i ha dominat el partit. Només a l'inici les palaunques han marcat el segon gol, en una jugada personal de la Núria. Tot i això, l'equip ja havia anat avisant de les seves intencions, amb una altra ocasió clara de gol.

Durant la segona part el Blanes s'ha estirat una mica, però sense acabar de crear massa ocasions de gol. Però un gol de les jugadores del Blanes després d'una falta llançada amb picardia mentre les visitants col·locaven la tanca defensiva ha suposta l'empat a 2 a 12 minuts del final.

Quan semblava que el marcador, injustament, seria d'empat a dos, ha arribat el tercer gol. La jugada s'ha iniciat al del camp de l'equip palauenc. La Clara ha fet una molt una bona sortida de pilota juntament amb la Carole que, posteriorment, ha realitzat una molt bona passada a la Carla, que ha realitzat una carrera per la banda. Després de driblar dues jugadores locals ha centrat al segon pal perquè l'Ariadna, sola i sense oposició, rematés al fons de la xarxa.

Amb un curt 2-3 ha acabat el partit. Les palauenques s'enduen els tres punts amb el millor partit des de que va començar la pretemporada.

Destacar el treball col·lectiu de l'equip i l'aportació de les jugadores que van sortir a la segona part perquè el Palautordera guanyés el partit.