PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, de setembre 21, 2009


LA CRÒNICA

Alineació: Alba, Meri, Paula, Jess, Anna Riera (Cristina), Carole, Ana Caballero (Sònia), Alina (Sílvia), Carla (Olga), Ariadna (Andrea), Núria.

Amb un resultat abultat i injust, el Palautordera perd a casa seva després de nou mesos. Les palauenques van dominar el partit, mentre que les jugadores de Les Preses van posar els gols.

Amb una bona primera part local, les palauenques es van trobar amb un mur a la porteria visitant. La portera de Les Preses, amb gran intervencions, va parar tot el que van xutar les del Palau. Però a la primera arribada visitant, al minut 20, a la portera del Palau se li va escapar una pilota i el rebot va caure als peus de la davantera visitant, que a porta buida va fer pujar el 0-1 al marcador. L'únic error de les palaunques va acabar en gol.

Encara així, i amb molta més empempta, les del Palautordera van anar a buscar l'empat. Però una i una altra vegada van trobar-se al davant d'una excel.lent portera que ho parava tot. Les palauenques, molt sèries en defensa, dominaven el partit. Les visitants, amb problemes, no passaven de mig camp.

Però quan passaven tres minuts del 45 inicials, una pilota perduda al mig camp va acabar amb un contraatac de Les Preses que va sorprendre les locals i va acabar en gol.

0-2 al descans, amb un Palautordera superior però que no va encertar al davant, mentre que les visitants havien sigut molt efectives.

A la segona part, l'equip sortia convençut d'aixecar al partit i tornava a dominar el joc. Encara que la major part del joc és jugava al camp visitant, les palauenques no aconseguien arribar amb comoditat a la porteria de Les Preses.

I de la mateixa manera que a la primera part, tot i el domini era local, la primera vegada que les visitants passaven de mig camp la pilota va acabar al fons de la xarxa, després d'un fort xut des de fora de l'àrea.

Cop moral fort per les locals, que tot i encaixar el tercer gol no es rendien i continuaven buscant el gol. Les de Les Preses es van tancar molt bé al darrere, fent imposible que les del Palau poguessin gaudir de clares ocasions de gol. Per contra, i una vegada més, una segona arribada a l'àrea local per part de Les Preses va tornar a acabar amb gol amb un xut de falta creuat des de la zona lateral.

0-4, resultat poc merescut pel joc i la feina de les jugadores del Palautodera. Una primera part on les ocasions més clares havien sigut per les de casa i una segona part on dues arribades van acabar amb gol visitant.

Tot i així, felicitar les jugadores del Palautordera perquè fins el xiulet final no es van cansar de buscar el gol.

Poc premi per l'esforç i l'entrega de les palauenques davant un bon equip que tornarà a ser candidat a la lluita pel títol de lliga.

Tot i la derrota, gran actitud de l'equip, que si continua amb aquesta línia donarà moltes alegries una afició que ahir, tot i la la pluja que va caure durant tot el partit, va estar animant constantment.

Etiquetes de comentaris:

11 Comments:

Anonymous Paula said...

Ànims noies. Ahir es va demostrar que cap equip ho tindrà fàcil amb nosaltres. El resultat és el de menys, nosaltres sabem que no reflexa de cap de les maneres el joc que vam fer i les ganes que hi vam posar.

A la tornada les guanyem si segur...

A tope noies!!!

21 de setembre, 2009 10:40  
Anonymous Anònim said...

Felicitats noies.Bon partit de tot l'equip.Meri felicitats pel partit.

21 de setembre, 2009 11:02  
Anonymous Anònim said...

Com pot ser que un equip domini tot el partit i el resultat acabi en 0-4 en contra de l'equip dominador??

21 de setembre, 2009 11:39  
Anonymous Anònim said...

Si ho vols saber haver vingut al camp i ho sabries!

21 de setembre, 2009 11:57  
Anonymous carlos said...

Carlos.

Que m'havia oblidat de possar el nom al contestar a l'ànonim que no te nom.

21 de setembre, 2009 12:00  
Anonymous Anònim said...

Per cert,nomes mirant les entrades ja ser qui ets,anonim!!

21 de setembre, 2009 12:02  
Anonymous Anònim said...

pel que he pogut veure la portera que te el Palau no es la mateixa. És mes jove i encara comet molts errors.

Seguidor

21 de setembre, 2009 12:11  
Anonymous Cac said...

Llastima, realment, ens mereixiem més. però aixo dòna anims per continuar a treballar i a corregir aquests errors que ens costen gols.
Per cert, a la cronica, a la alineacio, falta la Paula. Pobreta ! Va, Paula, afegeix-te !! jeje

21 de setembre, 2009 15:46  
Anonymous Paula said...

Jejejeje...no m'havia fixat...ja m'hi afegeixo!!

Pel súper anònim: vine al camp, home, vine al camp. Plou i fa fred, però és divertit. Ah! i després pots jutjar i dir el que creguis convenient...

21 de setembre, 2009 15:50  
Anonymous Anònim said...

Tranquila que vindrà.Oi que si anònim??

21 de setembre, 2009 16:02  
Anonymous Anònim said...

Ànim noies! Que sou les millors i l'Alba la primera de totes.

Antoni.

21 de setembre, 2009 16:13  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home