PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de desembre 10, 2006


CF Palautordera-8 CE Taradell-0

POR FIN !!!

Por fin un partido ganado y sin sufrir!! Partido dominado de principio a fin en el cual solo existio un equipo...el PALAUTORDERA!
Gran victoria por goleada a un Taradell que se vio sorprendido en el mínuto 1 por un derechazo desde fuera del area de CAROLE que entro por todo la escuadra despues de una gran jugada colectiva.Despues del gol,quiso reaccionar el equipo de taradell,pero la buena colocación i trabajo de la defensa del Palau con MARIA,SUSANA,NURIA GARCIA i PAULA no dejaron en ningún momento acercarse con peligro al área local.
Destacar la faena en medio campo de SILVIA en la recuperación de balones cuando el equipo se contagio durante unos mínutos del juego del equipo rival y de la LAIA en la presión a la salida del balón de la defensa del Taradell.
Y antes de llegar al descanso una excelente asistencia de CAROLE sobre la NÚRIA LLAVINA que ganando la posición a su marcadora consiguio támbien de un gran derechazo el 2-0 con el cual se llego al descanso.
El trabajo del equipo en la primera parte hizo que el Taradell hiciera un gran desgaste físico que aprovecharon las jugadoras que salieron la segunda parte para rematar la faena que habian iniciado las jugadoras del primer tiempo.Y la NÚRIA LLAVINA con dos goles más,la ROSÓ con dos goles,la PILI con la colaboración de una defensa y la ANA con otro gol y una gran actuación en la banda durante la segunda parte, cerrarón esta gran goleada por 8-0 contra el Taradell.Destacar que tanto la NOEMI,como la CRISTINA,la SARA y la SONIA no bajarón en ningun momento la intensidad defensiva y no dejarón en ningun momento al Taradell opciones para marcar gol y asi facilitar la faena de creacion al resto del equipo.Destacar támbien una vez más a la MERI,que volvio a parar un penalti (lleva dos de dos) y asi consiguio mantener por segunda vez el equipo la porteria a cero.
Ahora el reto es el de ganar dos partidos seguidos para que continue la buena racha y irnos de vacaciones navideñas acabando el año con victoria.No vale la relajación,ya sabemos que cada partido es una historia y se ha de jugar a tope en Caldes el próximo domingo.

ENHORABUENA EQUIPO!!

P.D.: Todavia quedan muchos retos por superar,asi que todavia nos quedan cosas por demostrar,no vale la relajación,hay que seguir... trabajando!!


Carlos.

Etiquetes de comentaris:

62 Comments:

Anonymous Anònim said...

I
M
P
R
E
S
I
O
N
A
N
T
!

10 de desembre, 2006 22:59  
Anonymous Anònim said...

Estic molt i molt contenta del partit d'ahir!! Crec que totes, cadascuna a la seva posició, va fer la seva feina a la perfecció...vam saber mantenir el cap on havia d'estar (sobretot a la segona part...), i poc a poc es va anar veient aquell Palau que sempre desitgem però que només arriba a batzegades. Però aquesta vegada, en aquest partit, va arribar per complert!! no negarem la debilitat de l'equip contrari, però si parlem de mentalitat guanyadora, ganes de fer gols sense parar i una força inexplicable...això si que no ens va faltar, i això és el que li faltava al Palau i que ahir vam aprofitar sense cap mena de mirament. PER FI!!!!

FORÇA PALAU!!!

11 de desembre, 2006 08:41  
Anonymous Anònim said...

El resultat final del partit va ser el que esperavem i desitjavem, pero si em permeteu una petita critica... la primera part va ser diferent... i a mi em va deixar amb un mal gust de boca...
Sort que a la segona part es va reaccionar, pero... s'ha de mantenir la intensitat i el bon joc des del minut 1 al 80, i no per mitges parts!!!

Petons Núria G.

11 de desembre, 2006 09:01  
Anonymous Anònim said...

Estic amb tu, Núria...

Ara ja no només hem de pensar en guanyar, sinó en guanyar bé, demostrant durant tot el partit que podem fer-ho bé durant 80 minuts.

Ho hem de fer per les companyes que no hi són durant la segona part. Si no, algunes tindrem bon regust de boca després del partit i d'altres... d'altres només tindran el record de la primera part.

I no és just...

Núria

11 de desembre, 2006 12:00  
Anonymous Anònim said...

Estic d'acord, no sé perquè les primeres parts no ens surten tan bé com les segones, és una llàstima però igualment va ser fantàstic veureus jugar des de la grada. Em vaig sentir molt orgullosa de formar part d'aquest equip, encara que també una mica impotent de no poder haver fet aquest futbol a la primera part.
Ens cal continuar treballant per poder fer les primeres parts igual que fem les segones i així poder guanyar a equips com el Taradell per mes de deu gols, encara que el 8 a 0 està "que niquelao"!!!!
Venga ens veiem avui a l'entreno...

VISCA EL PALAU!!!!

...Missae...

11 de desembre, 2006 13:15  
Anonymous Anònim said...

que fort!!!! Som boníssimes

11 de desembre, 2006 14:42  
Anonymous Anònim said...

primer de tot, felicitar-vos a totes per la vostra feina, no vull parlar de la meva, perquè sé que ho puc fer millor i alhora de jugar als partits no sé què "cullons" em passa que no em surten les coses com han d'anar i sento desaprofitar ocasions que em van donar al partit les davanteres i al mitg camp, ara em toca perfeccionar els meus errors. Nenes, força contra caldes!

fins avui al entreno!

11 de desembre, 2006 15:23  
Anonymous Anònim said...

LA SUSANA DIU.......

CASUALITAT!!!!!

Un aficionat de 7 anys (en Dani Martín) que no falta mai a veurens, juga a Caldes de Montbui el diumenge a les 10.30h. vol dir que just abans que nosaltres.
Que us sembla quedar una mica mes aviat i l'animem com ell sempre ens anima??
Us ho penseu i ho parlem a entreno!!!!

11 de desembre, 2006 15:56  
Anonymous Anònim said...

Laia i Maria, la vostra feina és imprescindible a l'equip...potser les primeres parts sovint no ens surten tan bé com les segones, però jo crec que només és un problema de mentalitat (de totes!!)...ja sé que sonarà típic i tòpic i que ho hem dit quantitat de vegades, però no podem negar que a la primera part sempre sortim fredes...dóna la sensació que primer analitzem l'altre equip i després, quan ja som conscients de les nostres possibilitats, ataquem...

Per tant, el tema està en que sortim a matar des del principi, sense saber com és l'altre equip, que de fet això és el de menys. A la mitja part en Carlos va dir que estàvem completament "drogades" del tipus de joc del Taradell, que s'ens va encomanar...doncs sempre he cregut que això és el pitjor en un equip, el fet de no saber jugar sempre de la mateixa manera i depenent del joc dels altres. Així doncs el tema passa per no deixar-nos influenciar pel joc de les demés...jugar el nostre joc i s'ha acabat, tan si són més bones o més dolentes, això és indiferent. Si juguem el nostre joc tenim molt de guanyat!!

Maria i Laia, em vau encantar,com sempre. Tu, Laia, vas tornar boja la defensa, sense la teva presència segur que moltes pilotes no haguessin arribat adalt, ja que, juntament amb la Xiu, vau ser les que més pilotes vau recuperar...Maria, estaves sola tota l'estona, i això no és pura casualitat...ho saps fer, saps quina és la millor manera per desmarcar-te i estar constantment preparada per rebre la pilota. Vas fer un joc esplèndid, estaves a dalt i abaix, era indiferent, tens un físic envejable que et permet estar on vulguis al camp, ara darrere, ara al davant, sense preocupar-te per si després podràs aguantar o no, perque simplement aguantes!!. T'envejo Missis Burt!!!

Ànims a les dues, us necessito a tope, tan a dins com a fora del camp (que bé que ens ho passem eh? jejeje)

Muaks!!

12 de desembre, 2006 09:09  
Anonymous Anònim said...

Estoy impresionado por la autoexigencia de algunas jugadoras en su afan de mejorar y poco conformistas con su juego (aunque creo que son un poco duras con ellas mismas).No negare como entrenador que me guste que despues de un resultado como el del domingo haya jugadoras que todavia se exigan más y quieran mejorar(MENTALIDAD GANADORA),pero creo que se le esta dando mucha importancia al tema de la primera y segunda parte (por ejemplo la primera parte del dia del Montcada fue muy buena y la segunda no tanto)y es que como dice la Paula y yo repito partido a partido tenemos que tener "identidad" propia,no esperar a ver el rival,si no plantear el partido como la primera parte del Montcada y la segunda del pasado domingo (aprovechando màs las ocasiones de gol),con estilo y personalidad propia.
Como entrenador no valoro los goles de una parte o la otra ,si no el trabajo en general dentro del campo de todas las jugadoras,por eso el domingo fue tan importante la primera como la segunda.
Eso si,aprovechando la amplia victoria del domingo y que cuando se pierde es muy fàcil hablar y criticar,ahora que se ha ganado bien, invito a todas ha comentar,sin que pueda molestar a nadie,que creeis que se ha de mejorar de cara al domingo,hacer una critica constructiva despues de una victoria como la del domingo para mejorar(cuando se pierde es muy facil hacerla).
Y sobre todo, no os olvideis de disfrutar de una victoria como la del domingo,no siempre pasa ganar 8-0...pero sin bajar la guardia.

ANIMS A TOTES!!
SOM UN EQUIP I QUANT ES GUANYA O ES PERD,HO FEM TOTS!!

UNN PETONET MOLT GRAN PER TOTES (menys per l'eric que no li agradan)

carlos

12 de desembre, 2006 10:33  
Anonymous Anònim said...

Per cert,com vaig dir ahir,avui s'ha de pagar la loteria.

12 de desembre, 2006 11:10  
Anonymous Anònim said...

Ja l'he rebut, Carlos...

Eric fote't...

Fins al vesprrrre

Núria

12 de desembre, 2006 11:12  
Anonymous Anònim said...

Jo començaria per l'autoexigencia i el no conformisme ... penses que son un mica dures??... això és una opció personal de cadascuna, i depèn dels propòsits que cadascú té, de la personalitat... etc.
En quant a la critica general del partit, jo trobo a faltar allò que s'utilitza tant a futbol-sala "tocar enrera", ja sigui per tornar a començar o per donar una millor opció a la jugada. A vegades una mateixa jugadora es capfica en una jugada contra 2 o tres rivals... en comptes de buscar la opció fàcil.

Muaks!!

Núria G.

12 de desembre, 2006 11:17  
Anonymous Anònim said...

Núria, crec que has usat una expressió clau: "opció fàcil".

Crec, molt sincerament, que sempre, SEMPRE, hi ha una passada més fàcil que una altra, una opció amb la qual tens menys possibilitats de perdre la pilota. De vegades, aquesta opció passa, com tu molt bé dius, per tornar la pilota enrera i torne-m'hi...

Crec que és una clau important a l'hora d'aprendre a jugar. Amb paciència s'arriba a la porteria contrària... Amb paciència els forats arriben, pq com diu el Carlos: "sempre hi ha errors". La clau: minimitzar els nostres i aprofitar els de les altres.

HE DICHO... ANSALCONTRARI

Núria

12 de desembre, 2006 11:27  
Anonymous Anònim said...

Per cert, m'he deixat una última opinió, crec que la més important en el tema q estem tractant:

"isticar, itsicarenmig..."

HE DICHO, ANSALCONTRARI...

Núria

12 de desembre, 2006 11:29  
Anonymous Anònim said...

Perdona Núria? m'he perdut...em pots comentar que significa això de "isticar, itsicarenmig..."??? ets una flipada...

12 de desembre, 2006 11:35  
Anonymous Anònim said...

CONFIRMO LO DE LA PAULA...????

12 de desembre, 2006 11:40  
Anonymous Anònim said...

Capullos, intenteu llegir-ho a l'estil Núria Garcia...

12 de desembre, 2006 11:42  
Anonymous Anònim said...

Ei, que passa.. un dia dolent el pot tenir tothom.. no???

12 de desembre, 2006 11:45  
Anonymous Anònim said...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJA

No puc parar de riure nuria, l'he trobat boníssim, tan onomatopèyic totplegat...jajaja

12 de desembre, 2006 11:47  
Anonymous Anònim said...

aqui capullo!!....continuo sense enterar-me

12 de desembre, 2006 11:47  
Anonymous Anònim said...

T'has d'acostumar que som un equip de dones.. i que som diferents!!!

Jejejeje!!

12 de desembre, 2006 11:49  
Anonymous Anònim said...

MIQUEL I JESUS!!! FANS Nº 1!! MOLT BE I JO QUE? SÓC LA ÚNICA QUE NO S'HA PERDUT CAP PARTIT! ESTIC MOLT ENFADADA!!

12 de desembre, 2006 11:52  
Anonymous Anònim said...

Ei, que quan la Marta Parra s'enfada.....!!! OJO!!!

12 de desembre, 2006 11:54  
Anonymous Anònim said...

ANONIMO DA LA CARA!!!

12 de desembre, 2006 11:56  
Anonymous Anònim said...

QUI T'HA DIT QUE SÓC LA MARTA PARRA?

12 de desembre, 2006 11:57  
Anonymous Anònim said...

Veieu com tinc rao!! Jajaja

12 de desembre, 2006 11:57  
Anonymous Anònim said...

EI MARTA!! VAMOS POR PASOS!!NO CAMBIES DE TEMA Q AÚN NO ME ENTERADO DE LO QUE QUIERE DECIR LO DE LA NURIA!!

12 de desembre, 2006 11:57  
Anonymous Anònim said...

PUES AQUEST DIUMENGE NO US ANIRÉ A VEURE! ANIRE A VEURE AL MIQUEL!!

MARTETA

12 de desembre, 2006 11:58  
Anonymous Anònim said...

Por que te interesa tanto, son temas de ducha....!!!

12 de desembre, 2006 11:59  
Anonymous Anònim said...

quina poca feina que teniu tots...

12 de desembre, 2006 12:00  
Anonymous Anònim said...

Llavines.... és secret!!

12 de desembre, 2006 12:00  
Anonymous Anònim said...

JODER PUES MIRA QUE ES FACIL!!
ES LA MANERA DE HABLAR DE LA NURIA GARCIA EN UN PARTIDO! CUANDO SE PONE NERVIOSA NO SABE NI LO QUE DICE


ADEMAS YA SABES LA FACILIDAD QUE TENEMOS DE CAMBIAR DE TEMA!!!

12 de desembre, 2006 12:01  
Anonymous Anònim said...

Confia en mi, Núria...

12 de desembre, 2006 12:01  
Anonymous Anònim said...

VALE,VALE...

12 de desembre, 2006 12:03  
Anonymous Anònim said...

EUROS EUROS DUBI DU!!!!
QUINA MANERA QUE TENIU TOTS DE CURRAR!!! PARLARE EM EL VOSTRE JEFE!!!

MARTETA

12 de desembre, 2006 12:04  
Anonymous Anònim said...

al meu jefe el tinc al llit malalt

12 de desembre, 2006 12:05  
Anonymous Anònim said...

Aquest anònim no està als entrenos....!!! jeje

12 de desembre, 2006 12:05  
Anonymous Anònim said...

Hem de dir que som persones polivalents...!!!

12 de desembre, 2006 12:06  
Blogger cf palautordera said...

molt be marta, tu parla amb els seus jefes que el teu jefe s´acaba d´enterar l´ho que fas mentres treballas!!!!
Ja em parlarem
firma: el teu jefe (Jesús)

12 de desembre, 2006 12:06  
Anonymous Anònim said...

Jesús fan number 1

Marteta fan number 2

jajajajajaja

Q bo!!!!

12 de desembre, 2006 12:07  
Anonymous Anònim said...

Ara només falta en Miquel... on està???? El seu jefe que el controla, no com a nosaltres... jeje

12 de desembre, 2006 12:08  
Anonymous Anònim said...

Vull que quedi ben clar que jo puc fer una, dues, tres, quatre i fins a cinc coses a la vegada...

12 de desembre, 2006 12:10  
Anonymous Anònim said...

I jo.. les dones podem.. els homes diria que no tant..no???

12 de desembre, 2006 12:11  
Anonymous Anònim said...

no tendre en cuenta este comentario nùria...

12 de desembre, 2006 12:21  
Anonymous Anònim said...

SUSANA DICE

ME PARECE MUY BIEN QUE PARTICIPEIS ACTIVAMENTE EN EL FORO DEL EQUIPO
POTENCIANDO EL BUEN ROLLO, PERO ALGUIEN SE HA PARADO A PENSAR QUE NO TENGO COCHE Y QUE EL MISMO ESTA ESPERANDO A SER REPARADO POR ALGUIEN QUE EN ESTE MOMENTO ESTA PRACTICANDO EN ESTE FORO SIN PARARRRRRRRR.

DONDE ESTA LA BOMBA???
QUIEN SOY? DONDE ESTOY? A DONDE VOY?
!QUE MAL ME SIENTAN LOS PORROS!!!

12 de desembre, 2006 12:21  
Anonymous Anònim said...

No valen las amenazas!! Es un foro donde todos podemos decir lo que queramos... sin estar condicionados, o si????...

12 de desembre, 2006 12:24  
Anonymous Anònim said...

Además está demostrado cientificamente...!!! jeje

12 de desembre, 2006 12:25  
Anonymous Anònim said...

Com m'agrada ser partícep de les teves preocupacions logístiques, Susanna....

Núria

12 de desembre, 2006 12:25  
Anonymous Anònim said...

ehh! que mania teneis de canviar de tema...por cierto,esto no es el messenger...habeis pasado de hablar del equipo a poner en duda la capacidad de los hombres...si no mira el jesus...trabaja,controla a la marta y escrtibe en el foro...mayor polivalencia!!

12 de desembre, 2006 12:25  
Anonymous Anònim said...

el problema es que no conectas el messenger...!!!

12 de desembre, 2006 12:33  
Anonymous Anònim said...

SUSANA TU BOMBA DE DIRECCION I RECAMBIOS DE LAS PUERTAS ESTAN AL CAER...MIENTRAS OBSERVO EL FORO ,CUIDO A MIS CLIENTES!!

12 de desembre, 2006 12:43  
Anonymous Anònim said...

QUE JA S'HA PARAT? US HEU ANAT AL MSN?

12 de desembre, 2006 12:43  
Anonymous Anònim said...

nooooooo!!! no tothom es vol conectar.... qui ets???

12 de desembre, 2006 12:45  
Anonymous Anònim said...

Carlos, vols fer el favor d'obrir el correu d'una vegada i mirar el canvi de camp pel proper partit...

Antoni.

Per cert, totes jugeu molt be i sou les millors... personalment, com aficionat, m'ho passo molt be amb la manera que teniu de jugar. De veritat, jugeu amb el cap i amb el cor. de vegades penso que sou el futbol en estat pur, net, diàfan, com els pioners de fa cent anys, i, de fet, ja ho sou de pioneres. Això és molt difícil veureu i de viureu.
Diumenge vaig veure una part del partit de la super lliga entre l'espanyol i l'atlètic de madrid, no diré que sigeu millors que elles, però si que dic que ja voldrien tenir quelcom que teniu vosaltres... l'urgull, la superació i la ... gana.
ànim doncs.

Antoni

12 de desembre, 2006 13:49  
Anonymous Anònim said...

AVIS IMPORTANT!!!
El partit del diumenge dia 17/12/06 contra el caldes no es jugarà a Caldes si no que es jugarà a Palau de Plegamans.La mateixa hora i el mateix dia.

Carlos.

12 de desembre, 2006 15:10  
Anonymous Anònim said...

Susana, les casualitats... deixen de ser casaulitats, llastima...

12 de desembre, 2006 15:16  
Anonymous Anònim said...

Carlos, ves buscant la ruta per el navegador.. a veure si aquesta vegada no es perd l'equip !!!!

12 de desembre, 2006 15:56  
Anonymous Anònim said...

CARLOS:
¿ ESTA MI BOMBA ?

13 de desembre, 2006 13:46  
Anonymous Anònim said...

SUSANA MIRA TU CORREO

13 de desembre, 2006 15:02  
Anonymous Anònim said...

Y TU CARLOS HS MIRADO EL TUYO...!!!

13 de desembre, 2006 15:06  
Anonymous Anònim said...

Estic flipant!! Vosaltres treballeu o ja us heu agafat les vacances de nadal anticipades?? Valgatsiladeu! esteu fatal!!!
Jo pensava que era un foro de futbol i això entre les bombes de la susanna i les paraules rares de la núria, sembla un mercat!!!

jaajajaajajajjajaajajaa

bueno una abraçada a tothom, els que escriviu (des de la feina) i els que no podeu escriure perke a la feina no teniu ordinadors (com jo!)

xiu

14 de desembre, 2006 15:15  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home