PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, de juliol 02, 2007


LES COLONIES....

GRAN VIATGE DE FINAL DE TEMPORADA A ROCALLAURA!!

Opinions,anecdotes,vivencies,sensacions...

Viatge patrocinat per....RED BULL.

Etiquetes de comentaris:

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Impressionants,divertides,inolvidables..son alguns dels calificatius q amb passan per el cap quan pensò amb aquest cap de setmana.Si durant tota la temporada futbolistica heu demostrat ser una pinya com equip,fora de temporada nomes quedar dir,quin grup humà tè aquest equip.Ha sigut molt divertit.

Un viatge ple d'anecdotes q segurament sempre recordarem i q faran q quan estiguem junts les recordem i riurem d'elles.

S'acabat tambè el torneig de futbol-7,ara ès el moment de descansar i agafar forçes per el 27 d'agost.Moment per analitzar i recordar el q ha sigut el primer any del futbol femeni a Palautordera.Un any q sera recordat per totes les coses q s'han aconseguit dintre i fora del camp.

Felicitats a totes per el gran comportament a les estades i felicitaciò a l'organitzadora i responsable d'organitzar aquet maravellos cap de setmana.

02 de juliol, 2007 09:39  
Anonymous Anònim said...

Només hi han dos paraules
Immm Presionanteeee

Gracies a les capitanes s'ho han currat un munt.

Molt divertit i inoblidable.

Bona tarda!!!

02 de juliol, 2007 13:05  
Anonymous Anònim said...

Genial...només dir que ha estat genial.
Tot el què poguem dir d'aquest finde queda curt. Espero que sempre continuem amb aquesta tradició. Moltes gràcies a l'organització, ha estat perfecte.
Segur que no oblidaré aquestes petites colònies mai de la vida...

...Missae...

02 de juliol, 2007 16:33  
Anonymous Anònim said...

Bé...aquestes colònies només es poden definir, crec jo, amb la paraula INOLVIDABLE...és que he rigut tan!! bé, ja ho sabeu, que puc dir que em vaig pixar de riure literalment, sobretot en el moment "PINTURA IMPRESSIONISTA...!!", sense paraules!!

La veritat és que ha sortit tot rodó, ni jo mateixa m'imaginava que podien sortir tan bé les coses. Hem de dir que també hem tingut sort amb la gent que ens ha fet la frina, tan els de la casa com en Ciscu i la Montse...genials tots ells!!

Espero que ho tornem a repetir, ha estat geniaaallll!!

02 de juliol, 2007 17:07  
Anonymous Anònim said...

Les colonies.... per recordar sempre.. genials... curtes i alhora intenses. Va ser tornar a reviure coses que haviem fet de petits... que GUAI...
Llastima que no estigués tot l'equip.... i com no s'ha tornat a demostrar que el TOM TOM d'en Carlos no funciona bé.. i el de la Rosó... tampoc.. jejej

Ara toca descansar (també de tant en tant s'ha d'anar al Gym!!!), anar a la platja i posar-se morenes com la Maria.... i carregar les piles per la propera temporada, crec que serà molt dura.....

Bé i això si, hauriem d'anar quedant de tant en tant... per paliar l'enyorança de tants dies sense estar juntes, jejej

Un petonàs molt fort MUAKS!!!

03 de juliol, 2007 09:16  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home