PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de setembre 09, 2007


C.F.Palautordera (5)- Infomobilalzamora (0)



L'equip femeni del CF Palautordera guanya el II TORNEIG D'ESTIU per un contundent 5-0 a l'Infomobilalzamora.
Els gols van ser de l'Alina,Carole,Núria Llavina,Meri(2).







Etiquetes de comentaris: ,

15 Comments:

Anonymous Anònim said...

Començare jo els comentaris ja q si no,no començarem.
Partit tipic de pretemporada on encara l'equip li falta "xispa" i velocitat.Respecta a l'ultima temporada el nivell de definició va millorar de cara a porta i com a pega dir els "despistes" defensius q ens van poder costar algun gol.Actitut positiva de l'equip,tant l'equip de la primera part com l'equip q va jugar la segona part.
Encara hi ha molta feina a fer,i el partit amb el VIC ens servira per comprobar q encara ens falta molt.Igualment felicitar l'equip per l'esforç i compromis q estar demostrant aquesta pretemporada,amb una mitja d'entreno de 19-20 jugadores cada entreno.
Per ultim comentar q com s'estar veient els entrenos i amistosos,com deia un entrenador meu....AQUEST ANY HI HAURAN HOSTIES PER JUGAR!!(en el bon sentit)..per la competencia i igualtat q hi ha.
HA CONTINUAR IGUAL I FELICITATS PER LA PRIMERA VICTORIA!!

Carlos

PD:gran partit el q vam veure ahir les jugadores q amb van acompanyar a veure la final de la COPA CATALUNYA FEMENI.Victoria merescuda d'un Espanyol intratable la primera part.Mala sort del Barça q amb una jugadora menys va fer dos pals en la segona part amb un Espanyol mès relaxat.

12 de setembre, 2007 10:31  
Anonymous Anònim said...

A mi també em va agradar molt el partit de l'Espanyol contra el Barça...va ser molt interessant! les del barça un pèl guarres per això...les de l'espanyol, per treure's el barret, així com els dos barrets que va fer aquella l'Adriana a una defensa del barça i que no puc oblidar!! van ser genials i a sobre van acabar en gol!!

Respecte al nostre partit, el que més em va agradar és que el nivell de la segona part va ser exactament en mateix de la primera. Anàvem ja 3-0, però no ens vam relaxar (com fem molt sovint...) i vam continuar lluitant`per marcar més gols.

Carlos, som conscients del problema que vam tenir en defensa...estic segura que poc a poquet reprendrem el ritme de la temporada anterior!

Vinga, que comença!!

12 de setembre, 2007 11:10  
Anonymous Anònim said...

Ostres quina enveja... Barça - Espanyol.... i jo a casa...

Respecte al partit, era el primer que es disputava contra un altre equip.. i crec que va anar força bé. La pressió a l'equip rival ens afavoreix molt, pero encara queda molt... hem d'esperar que amb el ritme dels partits aconseguim millorar el nostre joc.

Muaks!!

12 de setembre, 2007 11:51  
Anonymous Anònim said...

Em va agradar el partit tan a la 1a. part com a la 2a. Sempre es va intentar jugar la pilota amb les companyes i ens ho vam passar bé. Falta forma pero aixo ja l'anirem agafant.

Un saludu!!!!

12 de setembre, 2007 15:31  
Anonymous Anònim said...

Un saludu per tu també amoreeeeee!!

Jajajajajaja

Ens feim un WII??? genial!!!

12 de setembre, 2007 19:40  
Anonymous Anònim said...

L'equip de l'UE SEGUR(rival d'aquet cap de setmana)va guanyar el seu partit amistos de pretemporada per 11-0 a l'equip del SOSES LLEIDA.Ho podreu comprovar a la seva web.

12 de setembre, 2007 19:41  
Anonymous Anònim said...

Uii uiii!! si hi han d'haver òsties per jugar, millor m'aparto, per mi podeu jugar vosaltres... però no em pegueu!!

El partit de l'altre dia (ke ara no recordo contra ki va ser) doncs em va obrir els ulls... ningú es va discutir tant com l'altre cop... per tant la meva conclusió és que no hem de jugar cap més partit seriós entre nosaltres, perke llavors si ke hi hauràn òsties. Millor jugar totes juntes ke contra nosaltres.

pau al món!!! i al futbol també!! jajajajajajjajajaja

xiu

12 de setembre, 2007 21:15  
Anonymous Anònim said...

DESPLAÇAMENT A SEGUR DE CALAFELL:autopista AP7,sortida Cunit,agafar direcció Segur de Calafell,quan arribas,passar casi tot el poble fins arribar al pont,passar per el pont i arribar fins l'avinguda España i s'arriba al camp.

13 de setembre, 2007 09:56  
Anonymous Anònim said...

Ei, ja està solucionat el tema de la porteria????

13 de setembre, 2007 10:14  
Anonymous Anònim said...

O sea que nos estan esperando 2 partidos dificiles ! Que bien ! Asi nos podemos valorar y coger ficiso porque creo que tod@s coincidimos en que aun nos hace falta fisico.
Y como vì que era la unica a quien le costaba hacer flexiones con los brazos, me voy entrenado ! con la Wii de l'Anna, a tennis y boxeo y ahora tengo agujetas !!!
Partido Barça-E'panyol : hay que jugar mas atras y no tener miedo a comenzar con las de defensa. Me quedaré con esto, y tbn con la clase de alguna jugadora del Espanyol ! Como recuerda Paula, la Adriana u otras.

13 de setembre, 2007 10:23  
Anonymous Anònim said...

Carlos, no tengais el resultado contra el CF SOSES como referencia ya que este equipo empezará este año a disputar partidos de liga, hasta ahora eran solo amaters.

Seguro que nos lo poneis mas dificil vosotros

14 de setembre, 2007 17:31  
Anonymous Anònim said...

Bienvenida a nuestro blog Aroa.
Espero q si,q el domingo sea un partido igualado y entretenido.

Nos vemos el domingo.

carlos

14 de setembre, 2007 18:11  
Anonymous Anònim said...

Ei m'agrada que torni a començar la temporada... tinc moltes ganes de jugar i de passar-m'ho tan guay com l'any passat...
Fa una mica de pal la pretemporada pel tema d'agafar físic, però és el que hem de fer...jjjejje
bé suposo que avui contra el Vic serà súperxulo i tindrem un partit difícil però en tinc moltes ganes. M'encanta jugar contra equips bons.
També tiinc ganes que arribi diumenge, és genial com ens currem els desplaçaments...
Bé, ens veiem ara...pto

14 de setembre, 2007 18:50  
Anonymous Anònim said...

Ai jo també tinc moltes ganes de que sigui diumenge...

Tot i això, m'està costant tan el tema de la pretemporada i la preparació física...a vegades penso que l'esport no està fet per mi. I mira que a vegades, quan em motivo dic coses que no hauria de dir, així com com "jo hauria d'haver fet INEF!!" poc xula eh??? De fet un dia la Rosó es va enriure de mi quan ho vaig dir i jo em vaig picar (sempre de bromes...ja ho sabeu...). Ara, Rosó, crido als 4 vents que aquestes rialles cap al meu comentari eren ben fonamentades...TENIES RAÓ QUAN REIES...ho reconec!!!

Bah...intentaré fer el que pugui, pèrò no prometo res. Sé que la part psicològica és molt important i que és aquesta la que em toca millorar. Una vegada em convenci de que puc aconsegui´ré agafar el ritme. Això espero...

Un petó a tots/es i fins aquest vespre doncs...a matxacar les del Vic!!! ho veieu??? és que em motivo noies!!!!

Muakkkssss

14 de setembre, 2007 19:11  
Anonymous Anònim said...

heyy!!!
molta sort contra el Vic i a fer un bon partit, però sobretot a disfrutar i a passar-ho bé!!

aquí n'hi ha una que no vindrà, però diumenge sí que ens vurem!!!

ale petons i soort!

clara!

14 de setembre, 2007 19:30  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home