PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

Diumenge 28/10/07 , 12:15h. a Folgueroles.

3 de 3 i la porteria a cero !!

ALINEACIÓ: Tere,Maria,Pili,Núria G.(Txell),Noemi,Rosó,Carla(Sonia),Carole,Anna,Meri(Alina),Núria Ll.(Clara).

GOLS:0-1 Pili,0-2 Núria Ll.,0-3 Anna.

Partit molt treballat i dominat per les Palauenques,amb un camp molt dificil de jugar per la quantitat de sorra que hi havia i q frenava la circul.lació de la pilota.
Va sortir molt decidit el Palautordera a sentenciar el partit i en els primers minuts va dispossar de nombroses ocasions de gol per obrir el marcador.A pesar de que el camp semblava mès una platja que un camp de futbol,el Palautordera va intentar jugar sempre la pilota i durant la primera part va tancar les jugadores de Folgueroles dintre del seu camp i amb la pressió efectuda sobre les seves jugadores és van recuperar moltissimas pilotas.El domini no és reflectia al marcador per la gran quantitat d'ocasions errrades.Igualment la col.locació al camp feia q la porteria i la defensa visitant no passes cap ensurt.
Abans del primer gol,l'arbitre va anul.lar dos gols totalments legals al Palautordera i és van fer dos pals.Avançada la primera part,i desprès d'un corner,la Pili va aprofitar una pilota dintre l'area petita per rematar-la al fons de la xarxa.Va continuar creant ocasions de gol el Palautordera fins que en una altre jugada a pilota parada, la Núria Llavina va marcar el 0-2 ,resultat amb el que és va arribar al descans.
La segona part és va jugar a un ritme mès lent,jugat tambè la majoria de temps al cap del Riudeperes, però aquest equip és va limitar a buscar la pasada llarga a les seves davanteres, sobre tot amb el llençament de porteria de la portera local.Això va dificultar el joc del Palautordera,ja que sent un camp petit i amb tanta pilota a l'aire,va provocar la separació de lineas de les visitants i és va perdre el joc per les bandes que tant bon resultat va donar la primera part.Fins q va arribar el gol de l'Anna Riera,que va donar tranquilitat fins el final del partit.
S'ha de millorar la definició davant de porta ja que és desaprofitant moltes ocasions de gol.
Una victoria que ha de servir per continuar treballant i a pesar de que cada setmana tenim alguna baixa,l'equip sempre estar responent jugui qui jugui.