PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de novembre 11, 2007


BASE VICREMEI (1)-CF. PALAUTORDERA (0)

Dissabte 10/11/07,18:30h. a Vic

Alineación:Tere,Maria(Carla),Noemi,Núria G.,Paula,Sonia(Alina),Carole,Silvia,Anna,Núria Ll.,Meri(Pili).

Justa derrota la del pasado sabado en el campo del Vic.Un Vic muy superior en la primera parte al Palautordera,jugando con mucho descaro y luchando cada balón hasta el final,encerro al equipo visitante en su campo.
Un Palautordera totalmente desconocido y sin coraje,permitio la primera parte jugar al equipo de Vic a su antojo y si no es por la actuación de Tere,se podia haber ido al descanso con 2 goles a favor.Un Palau totalmente descolocado y fuera de sitio,sombra de lo que nos tenia acostumbrados.

El planteamiento del entrenador del Vic Remei fue mucho mejor que el del Palautordera y sus jugadoras salieron decididas a ganar el partido,ya que no daban nunca una pelota por perdida y confiando totalmente en ellas,lucharon hasta el final por la victoria..A las jugadoras del Palau les volvio a pasar como el ultimo partido de liga de la pasada temporada contra el St.Quirze.

La segunda parte el Palautordera se desperto,aunque solo un poco,y controlo mejor el medio campo y se colocaron mejor.Pero solo al final dispusieron de alguna ocasión de gol,ya que practicamente no se chuto a puerta.

El gol local llego en la segunda parte por un error defensivo al dudar en sacar la pelota,y en que la delentera local,como todas sus compañeras,lucho por una pelota que tenia perdida y que finalmente acabo en gol.

Ayer se vio un Palautordera desconocido,desaparecido del campo,mal colocado y sin caracter.
Solo es el principio,acabamos de empezar,solo espero que esta derrota sirva para que aprendamos de ella y hagamos caso de los avisos que venia haciendo.Hay que aprender de los errores y pensar ya en el partido del próximo domingo contra la Roca,partido que sera muy dificil tambien.
Queda mucha liga todavia y aqui las ganaremos si jugamos como sabemos.Pensad que jugando muy mal perdimos 1-0,si jugamos bien sera otra historia.

Etiquetes de comentaris:

15 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola Palau! Vaig veure el partit del Base VicRemei i ser que podieu haver fet més. Almenys jo esperava un partit més emocionant! Felicitar amb tots els respectes al Vicremei!! Jugueu com vosaltres sabeu que l'objectiu de l'ascens deixarà de ser un somni per convertir-se en una realitat.
Salut!

11 de novembre, 2007 23:44  
Blogger FUTBOL FEMENÍ CATALÀ said...

Ostres titis quina mala pata al resultat.
Anims que no pasa res que la pròxima setmana segur que torneu a ser les mateixes.

Molts anims a totes.

12 de novembre, 2007 11:42  
Blogger Pere said...

Jo vaig veure el partit i la veritat es que vaig detectar un excés de respecte, per no dir por. Ja us havia vist jugar al camp del Gurb i sens dubte es veu que estareu a dalt. Per cert vaig disfrutar molt amb l'estil de joc de la vostra 10 (Carole?) que té uns moviments tècnics molt aconseguits. Salutacions!

12 de novembre, 2007 14:45  
Anonymous Anònim said...

Hola,

Bé aquesta setmana teniem uns interessos oposats, jo volia que guanyes el base, ja que per nosaltres el tenir un equip jove és important que juguin partits com el de dissabte, perque es formin ja que és el futur del vic, i tampoc amb va soprendra el descaro d'algunes jugadores que té el base, ja que son jugadores que algun cop venen entrenar amb A i algunes ja han debutat. Si dir-vos que jo vaig disfrutar, m'esperava que fossiu mes agressives pero esta clar que els dos equips es respectaven per aixo el base la primera part va deixar de banda el joc de toc per intentar sorpendra el contra atac. Nomes dir-vos que de les derrotes s'apren nosaltres la pre-temporada la vam fer destrossa i ara ens esta sortin bé les coses pero cada cop és més complicat a primera i els partits són més disputats. Bé animar-vos a seguir lluitant, espero que guanyeu la roca, i penseu que en pugen dos i espero que sigui el palau i el base ( sempre que l'equip de primera pugi a nacional, tot i que tots els equips ens queda molt i ningu ha fet res, nomes dir-vos que partit a partit perque cada partit és una història). Salutacions,

Marc ( desde vic)

12 de novembre, 2007 15:23  
Anonymous Anònim said...

MARIAAAA COM HA ESTAT AIXÒ?¿? NO HAS MARCAT COM L'ALTRE COP?¿? ESCLAR MARQUES TOTS EL GOLS AMB LES PAJARES I DESPRÉS....PASA EL K PASA!!

ÀNIMS K AIXÒ NO ES RES!

MUKA

12 de novembre, 2007 21:39  
Anonymous Anònim said...

Muka!! Quina sorpresa més guay!!, no no vaig marcar, jjeje, ja saps que sóc molt gafe...però el que si que vaig aconseguir és endur-me un morat molt espectacular dijous segur que el veuràs..jjejeje..ara bé, no el podràs tocar que fa molt mal..jjeje

Pel què fa al partit potser si que a la primera part estàvem molt nervioses i jugàvem amb por. A la segona part, tot i el gol, crec que l'equip va millorar, ens vem deixar anar més però ens va costar molt arribar a porteria... A la segona volta a per totes, serà un orgull poder guanyar aquest equip, i més si ho aconseguim guanyant també el gol average...

Força Palau!!

...Missae...

12 de novembre, 2007 22:58  
Anonymous Anònim said...

Què ha passat aquesta setmana amb les jugadores del Palautordera que no parlan? Nomes Missae?

13 de novembre, 2007 10:26  
Anonymous Anònim said...

El partit del dissabte va ser tot rarot... a la segona part és va intentar fer un millor joc, pero el gol en contra va fer que ens desanimèssimes.
Ara toca aixecar-nos i continuar treballant...i esperem que no ens torni a passar més...

Fins després!!

13 de novembre, 2007 16:15  
Anonymous Anònim said...

rectifico "desanimèssim"

13 de novembre, 2007 16:16  
Anonymous Anònim said...

Ei Muka!! t'enrecordes de mi?? jejeje...sóc la Paula, la germana bessona de la Núria!! si si, amb la que vas estar parlant al lavabo el dia de la festa de la Sandra!! ;)

Quina il.lusió que escrigui gent d'altres equips no? Muka, tens raó, les pájares desgasten massa a la Maria i després passa el que passa!! no la forceu tan home!!

Ja sé que vosaltres vau empatar, tot i que es pot considerar un bon resultat no? ànims tb per vosaltres doncs!!

Pel que fa a nosaltres, tal i com diu en Carlos, si jugant malament vam quedar un a zero tampoc és tan greu. Digueu-me optimista, però és que és veritat no? bé, esperem que poc a poc ens tornem a redreçar (està ben dit???) i a reorientar, que sinó malament!

Només una cosa, que no s'acaba el mónnnnnnnnnnnnnn!!!!

13 de novembre, 2007 17:59  
Blogger FUTBOL FEMENÍ CATALÀ said...

i tant q no s'acaba, amuuuuuuuuuuutttttttt, nurieta que et notu una mica tristaaaaaaaa, vaaaaaa no siguis així, aquest equip a de lluitar ehh i a mes a mes, queda la tornada no?? doncs ja està, així que ESPAVILEUUUUUUUUU i cap amunt.

muka molt b molt b animant a la genet.

petonets

15 de novembre, 2007 09:53  
Anonymous Anònim said...

Si que et recordo Paula, com no!! Si no paraves de fer preguntes tipo...i aixo de muka...pq t'ho diuen?¿?¿? etc.
Apart et recordo d'altres vegades que ens hem vist, encara que no nego k t'hagi confos algun cop amb ta germana, pr en fi, ja em pasa sobint això d'ekivocar-me!

Espero que akest proxim partit vagi mu be i anims k aixo no es res x un Palau com el vostre!!

La Maria....si jo t'explico ls coses k fa la Missae amb les pajares. Maria comenta-li allò de la pilota i el mig camp, jejejej...!! No la forçem, es cansa sola en no res, jijii..es broma mariona!

Fins ara,

MUKA

15 de novembre, 2007 20:39  
Anonymous Anònim said...

PALAU!
sóc una jugadora del VICREMEI i la veritat és que em va agradar molt el vostre joc i que es notava que esteu en forma perquè ens vau fer suar molt la veritat. Crec que la victòria ens la podiem haver endut els dos equips perquè el joc va ser molt igualat, joc concentrat al mig del camp i tant vau tenir possibilitats de gol vosaltres com nosaltres. Penso que va ser un partit força maco (en l'aspecte de companyarisme i que no hi va haver agressions físiques ni verbals) i només us dic que continueu així que realment us mereixeu ser a les places altes de la classificació!
Ànims des de VIC!
un petó ben fort, barniol(9)
Salut!


barni_yuya3@hotmail.com

18 de novembre, 2007 21:08  
Anonymous Anònim said...

Gracies Barnio per els teus comentaris.La veritat que si el Vic de la passada temporada era un equip admirable,vosaltres no us quedeu enrera!! teniu bon gust alla Vic per el bon futbol.Ojala que al final de temporada l'altre vic aconsegueixi l'ancens a nacional i vosaltres(i si pot ser nosaltres)aconseguim tambè l'ascens a primera.Felicitats per el partit amb nosaltres,sobre tot per el descaro amb el que vau jugar,i quin futur que teniu!!

carlos

20 de novembre, 2007 00:15  
Anonymous Anònim said...

Hola BARNIOL!!!!

Precisament l'altre dia comentàvem que de totes totes preferim jugar amb equips d'Osona jejeje... Sou més dures de pelar, sense dubte, però l'ambient que es respira és molt més sa.

Espero que a la segona volta tornem a fer un partit com aquest... És dels que ens agrada jugar!!!!

PETONS I ÀNIMS A LA LLIGA!!!!

20 de novembre, 2007 09:28  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home