PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de febrer 24, 2008


PALAUTORDERA (10)- RIUDEPERES (0)

UN PALAUTORDERA EFECTIU I TREBALLADOR ,GUANYA UN PARTIT AMB JUGADES BRILLANTS!!

Alineació:Tere,Maria(Txell),Pili(Susan),Núria G.,Paula(Noemi),Carla(Olga),Carole,Silvia,Meri(Alina),Anna(Clara),Núria Ll.

Gols:Carole(2),Alina(2),Carla(2),Núria Ll.(2),Maria(1),Clara(1).

Cronica de partit:

Una sortida explosiva del Palautordera,amb bones combinacions i bon futbol,a fet que en 7 minuts les palauenques és col.loquesin amb un 2-0 al marcador. Jugan les pilotes per terra i combinant d'un costat a l'altre,arribat els 17 minuts el tercer.Aqui les jugadores de casa han baixat l'intensitat de joc i poc a poc s'anat estirant el Riudeperes.Un Riudeperes que ha pesar del resultat,ha estat molt combatiu i buscant el gol,fins al final del partit.
Abans del descans,el Palau ha marcat 2 gols més i acabat la primera part amb un 5-0.

La segona part,al Palautordera l'ha costat entrar al partit,fruit de l'esforç i la pressió de que ha realitzat la primera part i, tambè s'ha notat el gran desgast físic del partit de divendres.Els canvis locals i el cansanci del Riudeperes,han fet que el palau tornes a agafar les "riendas" del partit i, amb jugades de gran el.laboració,han arribat els gols de la segona part.Cinc concretament,un d'ells de penal.

Avui s'ha vist un Palautordera molt efectiu de cara a porta,segur en defensa(porteria a cero una setmana mès) i amb moments molt brillants de futbol.

Ara a Sta.Eulalia dissabte que ve,una setmana abans del partit importantissim amb el Vicremei.

Ha continuar aixì,treballant i esforçan-se per millorar cada dia mès!!

Felicitats per la nova victoria!!

Etiquetes de comentaris:

19 Comments:

Anonymous Anònim said...

enhorabona, quin partit. Ja veig que l'any que bé per jugar i posar-me el vostra físic tindré que lluitar de valent.

visca el palau!

24 de febrer, 2008 22:31  
Anonymous Anònim said...

i a sobre el madrid ha perdut!!!
bieeeeeeeeeen!
clara

24 de febrer, 2008 23:18  
Anonymous Anònim said...

El partit d'avui ha estat molt bé. Però crec que a la crònica hauries d'haver parlat de l'arbitre. Crec que la seva actuació ha estat pèssima.

...Missae...

24 de febrer, 2008 23:44  
Blogger Albert said...

Hola gent, em tornat a perdre 0-3 amb el sta.eulalia.
Carlos són un equip molt ben posat osbre el terreny de joc, que intenten sempre fer combinacions per arribar a la porteria rival i son jugadores que tenen molt xut i basen tot el seu joc en les dos jugadores que juguen per davant la defensa, sobretot la num.4 que és una gran jugadora, que lluita molt i està a tot arreu i sobretot te molt xut! Però les heu de guanyar bé.

Felicitats per la vostre victòria.

25 de febrer, 2008 00:05  
Anonymous Anònim said...

Ostres Albert,estava confiat despres de jugar amb vosaltres i ellas la primera volta,que guanyariau.Gracies per l'informe i a continuar treballant,que encara queda molts partits i segur que començeu a tirar amunt.

25 de febrer, 2008 09:07  
Anonymous Anònim said...

TERESA,tots sabiam que era un partit complicat el vostre,ja que és un equipas les de Vic.Continueu amb la linea que portavau i a per la cinquena posició!!

25 de febrer, 2008 09:12  
Anonymous Anònim said...

Montse!!com tu dius 0-0 a la primera part amb el gurb,diu molt del que esteu evolucionant,segur que aquesta segona volta guanyeu molts partits.Molta sort!!

25 de febrer, 2008 09:17  
Anonymous Anònim said...

La veritat és que crec que aquesta segona molta ens donarà algunes sorpreses. Tots els equips han millorat (no ens excloc a nosaltres mateixes), i les coses es poden posar difícils en qualsevol moment i quan menys t'ho esperis.

És una segona volta de no baixar la guàrdia, perquè una derrota podria suposar tirar a les escombraries una gran temporada.

No és pessimisme. És un "ànim que encara queda molt i molta feina i treball per fer!!!!!!".

FORÇA PALAUTORDERA!

Montse... la millora del vostre equip és evident. Com diu el Carlos: endavant que segur, segur feu una gran segona volta!!!!

Núria Llavina

25 de febrer, 2008 09:44  
Anonymous Anònim said...

Penso el mateix que la maria...de que serveix fer un gran partit si tens un àrbit que et priva de jugar? Carlos, em va agradar el que deies: "a mi no m'importa el resultat, el que vull és que puguin jugar"...i és que l'àrbit no ens va deixar fer el nostre joc, fins i tot en jugades més que evidents...

Això sí que és merdejar per dins del món del futbol femení...

Paula

25 de febrer, 2008 10:42  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

25 de febrer, 2008 11:31  
Anonymous Anònim said...

Tere,en particular i en general a les demes.Primer Tere,res d'insultar a ningú desde aquest blog..ni arbitres ni rivals ni anonims(TREURE ELS COMENTARIS SI ÉS EL CAS)....segon,no faig cap comentari perque amb un 10-0 pot semblar prepotent per qui no ha vist el partit parlar de l'arbit.Encara que entenc l'emprenyament i estic segur que si enlloc d'un partit femení hagues sigut de tercera regional,la seva forma d'arbitrar seria diferent,però és el que hi ha,i amb comentaris aixì no és guanya ningù el respecta.
Vosaltres vau jugar a futbol,vau respecta el rival i l'arbit no us va respectar a vosaltres pq creia que lo millor era ajudar l'equip que anava perdent per equilibrar la balança,cap comentari,ha passat i ja estar,emprenya,si,però no és pot fer res...a persones aixì no els expliquis que entrenas 2 o 3 vegades a la setmana fins les 22.30h de la nit,passant fred,per treballar,apendre i elaborar jugades per possar-les en practica els diumenges,pq això no els importa,aixì que no parlem ni falten el respecta a ningú,pq amb 10-0 us tractaran de prepotents i nomes qui va asistir al partit va veure el que va passar i, com va dir aquest bon home,el penal l'he pitat pq s'ha fotut de morros al terra de la patada a per darrera,si no amb 8-0 no l'hagues pitat.......????

25 de febrer, 2008 12:41  
Anonymous Anònim said...

Crec que és molt, molt, molt fort que ens diguin prepotents quan el que necessitem és marcar molt gols tenint en compte que el "golaverage" serà molt, molt i molt important al final de la lliga en cas d'empat en el "golaverage" particular. Senzillament es tracta de mirar de cara al final de la lliga, de lluitar amb totes les armes possibles per aconseguir el nostre objectiu.

No marquem per fer mal... Marquem per nosaltres mateixes, per maximitzar al màxim les nostres opcions.

Mai he suportat la discriminació positiva (mai he suportat els beneficis que moltes vegades et donen per ser dona... som inferiors i per això ens tracten millor a les discoteques????). No puc amb aquells que, en el fons, menyspreen el rival teòricament més "feble" (sempre teòricament) donant-los un tracte de favor. És com dir-los: "teniu, nenes (perquè per àrbitres d'aquesta calanya només som nenetes), una petita recompensa perquè em feu peneta".

I ara perquè hem guanyat. Però us asseguro que mai, mai he suportat que em regalessin res perquè sóc menys. Arribo a ser del Riudeperes i li dic a l'àrbitre: "no cal, senyor, no cal".

Quina ràbia.

Núria

25 de febrer, 2008 13:57  
Anonymous Anònim said...

Tota la raó del món Núria, estic segura que això en un partit entre homes no passa...entre homes "ningú fa pena" i si guanyes de pallissa ets el rei...

Quina llàstima...

25 de febrer, 2008 17:00  
Blogger Unknown said...

Bona tarda,

Jo us diria que l'enevja es gran, ho dic per experiencia, molts cops et tracten de prepotent.. pero quina culpa tenim nosaltres els ekips d efer el nostre joc i el rival els caigui una golejada, crec que la culpa la té la federació que no posa els ekips on els ha de posar. Pertant no feu cas de comentaris, a nosaltres ens arriben comentrais que fan riure que els que som a dins sabem que no son certs pero fan per intentar destabilitzar la feina ben feta. Seguiu aixi q aquest any els dos ekips el base i vosaltres heu de pujar a primera.

Sort en el proper partit i d'aqui a final de temporada menys contra el base. Haig de mirar per les pekes del Vic. jejeje

salutacions,

Marc

25 de febrer, 2008 17:34  
Anonymous Anònim said...

Enhorabona Marc per una nova victoria!! 0-8 amb el Bonaire!!Això gairabe estar fet!!
Gracies per el suport!!

carlos

25 de febrer, 2008 18:10  
Anonymous Anònim said...

Estic d'acord amb la Núria, no podem abaixar la guardia per què sino tot el que s'ha aconseguit fins ara.. no haurà estat res.
No ens podem permetre cap errada, i s'ha de sortir cada partit a guanyar-lo i imposant el nostre joc, i deixant de banda actuacions arbitrals o comentaris que ens puguin afectar.

Aquesta setmana ha de ser un nou repte (Sta Eulalia R.), i a la següent un altre..., i anar superant-los d'un a un...

25 de febrer, 2008 19:40  
Anonymous Anònim said...

Sortim a jugar i a divertir-nos! Si l'arbitre és malo, doncs correrem el doble i ja està! si l'adversari juga brut doncs intentarem no caure en el seu joc i seguir amb el nostre.
Si volem guanyar s'ha de suar la semarreta, xapar la boca i a jugar amb esportivitat, ke de fet aquesta és la filosofia de l'ESPORT, no?

25 de febrer, 2008 21:45  
Anonymous Anònim said...

jajaja vaya tela.Si este arbitro nos llega a tocar contra el vic nus cagamos.pito como 10 o mas fueras de juego que no eran,no pito faltas claras clarisimas.A mi me da igual que ganaramos 10-0 lo que pasa que un arbitro no puede influenciarse para compensar la balanza o porque los padres del otro equipo lo insultaran y pitar cosas que no son.Ese hombre tiene que retirarse y punto

26 de febrer, 2008 05:32  
Anonymous Anònim said...

Ahí estamos. Yo necesito mil frases para decir lo mismo jajajaja

Núria

26 de febrer, 2008 08:35  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home