PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de febrer 17, 2008


ST. QUIRZE (0) - CF PALAUTORDERA (10)

Alineació: Carla,Maria,Pili(Núria G.),Olga,Paula,Alina,Silvia,Carole,Anna(Txell),Meri,Núria Ll.(Laia)

Gols:Anna(3),Núria Ll.(2),Paula,Txell,Carole,Meri,P.P.

Cronica del partit:

Victoria del Palautordera al camp del St.Quirze.Un partit on les palauenques els ha costat molt entrar en joc.De menys a mès, el palau s'anat entonant i a començat a crear ocasions.Avui les palauenques no han sortit al camp com es tenian acostumats ultimament,amb aquella sortida explosiva.Poc a poc s'anat dominant el mig del camp i han començat a entrar els gols i a intentar jugar a futbol en un camp molt irregular.

Les visitants avui han jugat amb la Carla Atienza de portera,ja que no ha pogut juga la Tere,i encara aixì a mantingut la porteria a cero,fruit de la bona labor defensiva de l'equip i de la concentració de la Carla.
La primera part acabat amb 0-5,amb 4 pilotes al pals(tres de la Meri) i, fallan moltes ocasions de gol.

La segona part ha sigut mès lenta,per les moltes interrupcions,sobre tot per la lesió de la jugadora nº11 del St.Quirze,la M.Calamorro Navarro,que ha caigut malament al xocar amb una jugadora nostra i la qual esperem una pronta recuperació i desitjem que no sigui res greu la seva lesió.
A part de ser un joc mès lent,les palauenques han marcat 5 gols i han fet un pal mès,cosa que ja comença a repetir-se ultimament.
Sense ser un partit gaira brillant,s'han vist accions i moviments en atac molt bons i,alguns dels gols, han sigut d'una magnifica execució.
Ara a casa amb el Riudeperes,un equip que combina bons resultats amb resultats dolents.
Hem de continuar treballant per millorar encara mès i sobre tot per jugar mès la pilota,no nomes ha estonas.Felicitats per la victoria!!

P.D1: Anu adagev sem,le elcatcepse ed le rodanertne led tnas ezruiq "B",natlaf la atcepser la artson piuqe,bma stirc ed.. etse oña so naratlaf arto zev 3 sotnup arap ribus!! ELBATNESERPMI!!adac log artson,collne ed ramina sel seves serodaguj,aier ed sertlason i aief steuqa siratnemoc.

P.D2:Felicitar a l'entrenador del St.Quirze"A", al public i pares de St.Quirze "B",per la reacció d'apoyo cap a nosaltres,despres de l'actuació del "rodanertne lacol",dient que no li fotessim cas,ja que sempre monta espectacles com el d'avui.Sort que hi ha gent pacifica per els camps!!.

Etiquetes de comentaris:

14 Comments:

Blogger Albert said...

Carlos m'alegro que el partit hus hagi anat be, nosaltres jugarem l'aplaçat contra elles en principi el divendres 7 de març!

18 de febrer, 2008 00:03  
Anonymous Anònim said...

Albert,que això que he llegit a la teva web!!!segur que era fora de joc.jajajajjaja!!
Dia 7,ja amb passaras el resultat!! sort per la setmana que ve,encara que hi penso que "amañas" els resultats per guanyar la travessa!!

18 de febrer, 2008 00:06  
Anonymous Anònim said...

Carlos, quina currada la primera posdata no???? jajajaja...ja està be que ho hagis dit d'aquesta manera ja....

Pel que fa al partit, doncs és veritat que vam començar una mica fluixes totes plegades, però també és cert que poc a poquet ens vam anar entonant. Ja sé que no serveix d'excusa, però també és cer que és una mica complicat jugar a un camp on en cada passada la pilota s'elevava inesperadament...

Tot i això, bona la victòria, resultat que podria haver sigu´t més abultat però que la falta d'encert no ens ho va permetre.

Fer referència també a la carla, gràcies a ella i al seu oferiment vam poder tenir portera!! la veritat és que tenim molt que agrair-li...no tothom ho faria (i aquí m'hi incloc jo!!!)

Bé, ara a per la setmana que ve. El partit contra el Riudeperes es preveu complicat, perquè la veritat és que han anat a més. Aquesta setmana a preparar-nos durament per fer un gran partit a casa nostra!!

18 de febrer, 2008 11:25  
Anonymous Anònim said...

Aquesta setmana faré comentari del partit... però només per que tinc temps!!!

Els primers minuts i fins arribar a marcar el primer gol, estavem com perdudes al camp pero poc a poc vam agafar les posicions i a baixar la pilota (cosa difícil en un camp de patates...). Van anar arribant els gols, la tranquilitat de les jugadores del Palau i les jugades per les bandes.

Una victòria més, i sense prepotència d'anar a omplir la saca (com deu pensar aquell Sr. que viu a Sant Quirze).. uff quina rabia cada cop que el recordo...

A partir d'ara, hauriem de sortir cada setmana al camp a buscar la victòria i dedicar-li...

Gràcies Carla per deixar la porteria a 0!!!

18 de febrer, 2008 18:21  
Anonymous Anònim said...

Sap greu dir-vos, que la jugadora num 11, Mònica Calahorro s'ha trencat la clavícula, i de moment estarà un més sense poder fer res.
Un petó ven fort per les jugadores del sant quirze, no us mereixeu aquest home ke diu ke es el vostre entrenador, perke no és ni persona.

18 de febrer, 2008 19:36  
Anonymous Anònim said...

Xiu,si tens la posibilitat de posar-te en contacte amb ella o algu del seu voltant,desitjal.li una pronta recuperació.

carlos

18 de febrer, 2008 21:48  
Anonymous Anònim said...

ok. ja ho faré Carlos.

Per cert, M'AGRADARIA QUE DISIMULESIU I KE COM A MÍNIM NO US SENTIS RIURE TANT FORT A LA BANQUETA QUAN XUTO MALAMENT!! Moltes gràcies!

18 de febrer, 2008 22:28  
Blogger ...pili... said...

XIU, si te comunicas con la nena aquella que a tenido el pequeño deslisss conmigo,le dices que lo siento mucho y que jamas iria con mala intencion!!! y que va a tener que practicar caidas para que no le vuelva a ocurrir,( eso es broma!!) la verdad es que lo siento mucho....pero son cosas del futbol........

18 de febrer, 2008 22:51  
Anonymous Anònim said...

Xiu,no va ser la banqueta,va ser de la grada!!

carlos

18 de febrer, 2008 23:25  
Anonymous Anònim said...

joder vaya partido!!!
bueno chicas felicitaros por la victoria y darle las gracias a carla por defender la porteria nus vemos el viernes
tere

19 de febrer, 2008 10:15  
Anonymous Anònim said...

Xiu.... és que amb aquell xut vas dir-nos a tots... Ja n'estic farta de regatejar (el xut va venir després de 8 o 9 regatejos impecables...) i ara em dóna la gana de xutar....

Nena, fas el q vols amb la bola... Ja ho saps...

Núria

19 de febrer, 2008 11:08  
Anonymous Anònim said...

Si, però quan anava a xutar ja estava cansada de tan regatejar...és el que dèiem a la dutxa...per això li va sortir el mini-xut!!!

Jejejejeje

FORÇA XIU!!!!

19 de febrer, 2008 16:32  
Anonymous Anònim said...

INFORMACIÓ:
Aquesta setmana s'entrena el dijous i ès jugar divendres i diumenge.

carlos

19 de febrer, 2008 18:23  
Anonymous Anònim said...

Bueno bueno, em sembla ke tot no és pot fer, per tant, me plantejat en els partits regatejar o xutar, però les dos coses no, perke em canso, de fet ja em canso només amb l'escalfament. És dur això del futbol i l'anar fent anys, eh! bufffff

Ens veiem dijous perke tinc moltes ganes de veureus, xerrar i riure (bueno i d'entrenar una mica)

20 de febrer, 2008 19:47  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home