Això si.. aquests ànims no vol dir que la setmana que vé ens passeu per sobre eh jaja

Adeeu!

13 d’abril, 2008 22:17

madre miaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
No me esperaba para nada este resultado,me e quedado muy sorprendida.No se que les a podido pasar al vic.Pero bueno por parte me alegro pero por otra doy mis animos a las chicas del vic, y decirles que no tiren la toalla y que tienen que ir a por todas.
Un saludo

13 d’abril, 2008 22:28

Per el que ser del partit,la primera part el Vic a pogut sentenciar el partit però han perdonat massas ocasions de gol.I la segona part han encaixat un gol de falta i finalment han perdut 2-0.Ara ha no fallar,a no repetir cap errada,pq això no ha acabat,fins l'ultima jornada no hi haura res decidit,i encara porten un partit de mès,que quan descansem,estaran nomes a dos punts tant el vic com el bellavista.Peró nomes depen de vosaltres,quedan 6 jornadas i a nosaltres 5 partits,ara mès que mai a per totes.Començan dissabte davant el pradenc,unes de les millors defensas de la lliga.

carlos.

A Vic,anims que tenim que pujar tots dos equips!!

13 d’abril, 2008 22:48

Abert,

he intentat enviar-te allò,però tampoc amb deixa!!

carlos

13 d’abril, 2008 22:50

BUENO, US QUEDA FER EL ÚLTIM ESFORÇ QUEDAN 5 PARTITS I DESPRÉS NEGOCIEU LES VACANCES AMB HAN CARLOS. ANIMS PALAU, A TOPE FINS AL FINAL!!!!!!

14 d’abril, 2008 11:21

Pep,

insisteixo,hem de pujar tots dos equips,anims que quedan partits importants i encara que espero que nosaltres no tornem a fallar,teniu l'ùltim partit a casa i el Bellavista en 15 dies visita el Gurb.

Sort fins al final!!

14 d’abril, 2008 11:37

I nosaltres "OJO" amb el Pradenc,de les millors defensas de la lliga i dels ultims 12 punts ha fet 10 i, els dos punts que van perdre va ser per un despiste quan anavan guanyant el partit clarament.

carlos

14 d’abril, 2008 11:40
Blogger Fibu said...

Carlos, gràcies pels elogis sempre van bé. I justament ahir al vestidor en parlavem que els equips rivals et donin un copet a l'esquena va molt bé.
Però també crec que vosaltres formeu un gran bloc i que dissabte no hi tenim res a fer jeje.

Ens veiem!

Tere

14 d’abril, 2008 11:59

Mira Teresa, amb tota la sinceritat del món. No podem anar ni molt menys tranquil·lesal vostre camp. I després del resultat tret amb el Sant Julià, t'asseguro que no ho farem.

Auguro un molt bon partit!!!!

PETONS

Núria

14 d’abril, 2008 12:08

carlos,

tu vaig dir que podia passar, ara aixecar els anims del vestidor del B que estan per terra.