PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dimarts, de juny 03, 2008


Les colònies...un altre èxit de l'equip femení!!

Un altre any, i per tancar la temporada, van fer una sortida de cap de setmana. Aquesta vegada va ser a la població de LA GUARDIA LADA (Lleida) i SALOU (Tarragona).

Dissabte el van passar en aquest petit poble lleidetà, fent nit allà. Després de dinar, van fer diferents jocs, un partidet de futbol i, sobretot, van riure molt! A l'activitat de nit es quan es va poder comprovar que aquest equip es podria dedicar a la comèdia, a part del futbol. Frases per a la historia, moments inolvidables i diversió constant fins les dues de la matinada.

Al dia següent, a les 7:30h, aixecar-se, esmorzar i cap a PORT AVENTURA. Més diversió en un dia complet d'atraccions, de sensacions inexplicables i d'unió, ja que si aquest equip pot presumir d'alguna cosa fora de l'àmbit esportiu és de la unió que hi ha dins l'equip, reforçada encara més desprès d'aquest cap de setmana, on la convivència durant gairebé 34 hores, sense separar-se ni un sol instant, va demostrar que aquest equip estar fet d'una pasta especial. Un grup humà impressionant.

Felicitats una vegada més a les capitanes per l'organització i a totes per les ganes de passar-ho bé i fer que per segon any consecutiu les colònies hagin estat una festa i un èxit totals.

Encara que el dia 15 tenim un partit amistós al Vendrell, a part dels entrenaments d'aquesta setmana i el torneig de futbol-7, dissabte hi haurà el tancament oficial de la temporada amb el sopar de tots els equips de l'entitat i la celebració del títol de lliga amb la resta del club.

Més endavant posare fotos i un reportatge de les colònies. Mentrestant, queda oberta l'opció dels missatges per anar recordant el moments i anècdotes d'aquest cap de setmana de convivència.

Un petó per a totes...

Etiquetes de comentaris:

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

limoncheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelo!!!!!!!

03 de juny, 2008 10:21  
Anonymous Anònim said...

DESPASTEUVOOOOOOOS!!!!!!!!

03 de juny, 2008 11:28  
Anonymous Anònim said...

Jajajaj i la Meri més redubullera que mai ! gran colonies ! gracies a les capitanes i al Carlos per organitzar-ho tan bé ! Ja tinc ganes d'estar a les de l'any que vé per veure quines sorpreses ens reserven !!!

03 de juny, 2008 11:59  
Anonymous Anònim said...

Jejejejeje....LIMONCHELOS LIMONCHELOS....vaya caca d'equip!!!! per equip el de les lagartes...fèiem tanta por que mossegàvem!! agrrrrrrrrrrrrrr!!!

Ara...la que sí que va fer molta i molta por va ser la Txell en el seu moment DESPESTEU-VOS!!! va ser brutalment terrorífic!!! jajajajajaja

I les atraccions...joder, el momentassu caiguda al buit difícil d'oblidar!! i la nova atracció, com vam baixar totes collons!!! jajajaja

Per cert Carlos, com et trobes...millor pel que veig no? reconeix que no vas aguantar, estaves fuera de onda!!!!!! l'edat pesa xaval!!

Muaaaaaaaaaaaaaaaaa

03 de juny, 2008 12:59  
Anonymous Anònim said...

Quan vai pujar a aquella atracció tan ràpida no em creia on havia pujat... Vaig acabar qua la llagrimeta quasi em queia... MAI MÉS!!!! Ningú em va dir on em posava, i l'Olga ja hi havia pujat!!!!

Massa límit per mi.... Em quedo amb el Tutuki Splashhhhhhhhhh

03 de juny, 2008 13:09  
Anonymous Anònim said...

fue todo genial!!! los limonchelo lo mejor ..bueno por algo ganamos!!jejejeje!! y esperar hasta la proxima que sera mejor aun.!!!
un besito para todas............

....pili...

03 de juny, 2008 14:52  
Anonymous Anònim said...

Paula,una mica millor,gracies per preguntar.S'ha de repetir,que no estava en condicions,encara que vaig aguantar fins al final,dopat per aguantant.
Plannig(JUNY)fins al final de temporada:
-Dimarts 3(avui),entrenament.
-Dissabte 7,sopar fi de temporada.
-Dimarts 10,ùltim entrenament.
-Diumenge 15,amistos al VENDRELL.

I avui o demà,a la Web del club,a l'apartat de "tornejos",calendari del cuadrangular del torneig de futbol-7.

03 de juny, 2008 15:15  
Blogger Olga said...

Quiero otras colonias ya! xD

04 de juny, 2008 20:53  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home