PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dimarts, de juny 10, 2008


TROBADA SUMA’T AL FUTBOL FEMENÍ AL C.A.R DE SANT CUGAT
La Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, la Fundació Privada Catalana de Futbol i la Fundació Privada del RCD Espanyol organitzan el proper 22 de Juny al C.A.R. de Sant Cugat del Vallès la 1ª Trobada SUMA’T AL FUTBOL FEMENÍ
Representants femenines de les quatre províncies catalanes participaran el proper 22 de Juny en les primeres jornades d'encontre i convivència que la Fundació de la FCF i la Fundació del RCD Espanyol, amb el suport de la secretària General de l'Esport, organitzen amb l'objectiu de donar a conèixer i fomentar el futbol femení a Catalunya.

Durant el matí es portarà a terme una jornada de caràcter tècnic, on tindran lloc exercicis de tecnificació i diferents partits entre les participants. Ja a la tarda es celebrarà el FÒRUM DEL FUTBOL FEMENÍ, que començarà a les 16.00 hores amb una ponència del Director Tècnic de Futbol Femení de la FCF, Juanjo Luque. Després d'aquesta intervenció tindrà lloc una taula rodona en la qual hi participaran, a més de Luque, la secretària general de l'Esport, Anna Pruna i jugadores de màxim nivell del FC Barcelona, RCD Espanyol i L'Estartit. Després de les diverses intervencions, els participants de la taula respondran a les preguntes que plantegin les assistents.

La secretària general de l’Esport, Anna Pruna ha fet una crida, que tot seguit reproduim, per assistir a la 1º trobada de FUTBOL FEMENÍ:

La Secretaria General de l’Esport té com a un dels objectius bàsics de la seva política esportiva el foment de l’esport femení, tant a nivell escolar i de base com en la vessant competitiva i estrictament professional. Considerem que la pràctica esportiva de les dones s’ha de potenciar i que només així creixerà el reconeixement envers un esport injustament oblidat en molts casos.

Tenint en compte aquesta realitat però també els objectius de futur i els programes que s’estan desenvolupant, el Govern organitza diverses iniciatives que serveixen per fomentar l’esport femení, com pot aquesta jornada de futbol femení.

Estic convençuda que la jornada serà tot un èxit tant a nivell organitzatiu com de resposta de les esportistes. No oblideu que totes vosaltres sereu les grans protagonistes actives dels canvis de futur en l’esport femení i que el vostre esforç i dedicació són claus per aconseguir que les diferències entre l’esport masculí i femení acabin desapareixent.

En aquest sentit, pel que fa al futbol, és cert que les passes endavant encara són lentes però també ho és que moltes de les persones que han treballat relacionades amb el futbol femení a Catalunya en els últims 25 anys us poden explicar que l’evolució en aquest esport ha estat important i que els obstacles que s’han superat ens han de fer ser optimistes de cara al futur.

A Catalunya, cada vegada més nenes juguen a futbol i aquesta és una realitat que es pot traslladar a moltes altres activitats esportives. L’objectiu és que en els propers anys creixi el número de practicants d’esport femení i que aconseguim que durant les primeres dècades del segle XXI s’equilibri amb el de nens.

M’agradaria, per últim, saludar a totes les jugadores de futbol que participen en la Trobada Suma’t a l’esport femení, que de ben segur també ens ajudaran a fer que l’esport femení mogui Catalunya.

Anna Pruna i Grivé

Secretària general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya

PROGRAMA D’ACTIVITATS 22 DE JUNY- C.A.R Sant Cugat del Vallés (Av. Alcalde Barnils 3-5)

10’30 ................ CONVOCATÒRIA

11’00 ................ INICI ACTIVITATS ALS CAMPS

11’00-13’00 ...... PARTITS I TREBALLS DE TECNIFICACIÓ

14’00-16’00 ...... DINAR AL C.A.R

16’00-18’00 ...... FORUM FUTBOL FEMENÍ


Etiquetes de comentaris: