PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

LA CRÒNICA

Alineació: Alba, Maria, Jess, Sònia, Paula, Carole (Sílvia), Ana Caballero, Alina (Cristina), Carla (Neus), Anna Riera, Meri (Núria).

Gols: Maria Saludas (4), Núria Llavina (2), Carla Atienza i Neus Domínguez.

Crònica

Clara superioritat de les palauenques en un partit poc brillant i de poc futbol. El partit va començar bé per les visitants. Al minut 2, i despres del llançament de córner, la Carla va recollir una pilota que no va blocar la portera local i la va enviar al fons de la xarxa.

A partir del gol les palauenques van jugar sense ordre i amb molta precipitació en cada jugada, caient moltes vegades en fora de joc i escollint l'opció equivocada. El domini de la pilota quedava en un no res cada vegada.

Les del Palau, contagiades de la manera de jugar de l'equip local, jugaven amb poc criteri. Encara que l'equip de La Canya no arribava a l'àrea visitant i no patia defensivament, les arribades de les palauenques no acavaben mai en rematades entre els tres pals. I així arribava el descans, amb un 0-1 i poc futbol.

A la represa, i després de la xerrada del descans, l'equip va sortir amb més empenta i amb les coses més clares. Es buscava el gol amb més força i claredat i es començava a tocar una mica més la pilota. Semblava que el gol arribaria en qualsevol moment pel domini total de les palauenques i les ocasions que tenien. En una d'aquestas jugades, i trencant el fora de joc, la Núria va marxar per velocitat, però va ser tallada dràsticament pel darrere quan es disposava a entrar a dins de l'àrea. L'àrbitre va expulsar la defensora local amb vermella directa.

Quan semblava que això podia sentenciar al partit, un minut després una falta a la frontal de l'àrea del Palautordera, llençada magistralment a l'escaire per una jugadora de La Canya, va acabar al fons de la xarxa.

L'arribada del segon gol de les palaunques va arribar als tres minuts, juntament amb l'entrada de les jugadores de la banqueta. Posteriorment, en cinc minuts les palauenques, millor físicament i amb una més al camp, es van posar amb un 1-4 al marcador. Les del Palau van tenir 10 minuts de bon joc i van marcar dos gols més entre els minut 70 i 75.

A falta d'un quart d'hora pel final el partit es va aturar durant 5 minuts pel desmai d'una jugadora local. Quan la jugadora es va recuperar i va sortir del camp per ser atesa pels serveis d'emergència, el partit va continuar.

Ja cap al final del partit, dos gols més van fer que el partit acabés amb un 1-8. Amb quatre gols de la Maria, dos de la Núria, un de la Carla i un de la Neus acabava un partit poc brillant, però que fa que l'equip sumi tres punts abans d'afrontar el dur calendari que li arriba.