PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, d’octubre 05, 2009


LA CRÒNICA

Alineació: Alba, Carmen, Jess, Anna Riera, Paula (Meri), Carole, Neus (Carla), Maria, Ana Caballero (Sílvia), Ariadna (Andrea) (Olga), Alina (Clara).

Gols: 1-0 Alina (min.12)

Crònica:

Les Palauenques no rematen un partit que dominaven clarament durant la primera mitja hora i perden el partit a favor d'una Roca amb més ofici.

Amb una primera mitja hora de bon joc, control i ocasions de gols, les del palau no van rematar la feina. Per contra, i amb dues jugades a pilota parada, van marxar al descans amb un 1-2 al marcador.

I també, durant aquesta primera mitja hora, les palauenques van disposar de tres claríssimes ocasions de gol que no van aprofitar. Entre elles, una pilota al pal i un gol anul.lat per fora de joc totalment legal i que l'àrbitre va anular per error al no veure que al segon pal hi havia una defensora visitant. Tot això amb un 1-0 a favor i sense que les blanc-i-blaves arribessin a l'àrea local.

Però una vegada més, i de falta directa, el Palautordera va encaixar un gol. Pocs minuts després, a punt d'arribar al descans, va encaixar el segon.

Durant la segona meitat el partit va ser menys intens. Les palauenques buscaven al gol sense gaire convicció i la Roca va tirar d'ofici, es va tancar bé al darrere i amb pilotades llargues intentava sorpendre les locals. Dues bones ocasions podrien haver canviat la historia del partit però l'equip no estava encertat de cara a porta. La Roca, ben col.locada al darrere, impedia les arribades del Palau a l'àrea que, buscant l'empat, es va veure sorpresa amb una pilota llarga de la Roca amb un contratac, establint així el definitiu 1-3.

Destacar el gran partit de la portera local, l'Alba, molt concentrada durant tot el partit. Amb sortides amb els peus i amb bones intervencions sota els pals va parar les contres de l'equip de la Roca.

Tres punts més que deixa escapar l'equip de casa. Una vegada més, pel poc encert de cara a porta i per l'ofici de les visitants. La Roca, treient molt profit de les seves accions a pilota parada i adormint el partit quan les palauenques intimidaven o intentaven imposar el seu ritme, es va endur un premi excessiu.

Les del Palau s'han de posar les piles, ja que no pot ser que els dos partits de casa s'hagin perdut per no aprofitar les clares ocasions de gol. Unes per la precipitació a la rematada final i les altres per falta d'encert.

Alguns dubtes al darrere amb les pilotades de l'equip visitant han fet que l'equip jugués la segona part amb les línies molt separades i això ha impedit que l'equip fes el joc brillant de la primera part. Toca pensar en el pròxim partit de diumenge, al dificil camp del Bellavista, per intentar rectificar els errors que han fet perdre a l'equip els sis punts disputats a casa.

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

Japooo!!

al loro!!

que no estamos tan mal!!!

06 d’octubre, 2009 11:32  
Anonymous Anònim said...

ya os diré k pone k tengo un amigo..otro notas..k sabe japo.

06 d’octubre, 2009 14:23  
Anonymous Anònim said...

Victor.
jejejejejeje vaya tela el japo!
quins cullons!

07 d’octubre, 2009 00:42  
Anonymous Anònim said...

oyeeeee...k es chinooooo

07 d’octubre, 2009 13:14  
Anonymous Anònim said...

para nosostros siempre sera el "japo".Si no que se explique mejor!

07 d’octubre, 2009 16:58  
Blogger Olga said...

¬¬ si es chino, es chino. Nada de ser Japo. Y hay que ver los comentarios, en vez de comentar nada sobre el partido, comentamos un ''spam'' que no tiene nada que ver, jajaja

en fin. Esperemos que la semana que viene, el resultado nos sea favorable y acompañe con el buen juego.

08 d’octubre, 2009 10:13  
Anonymous Carlos said...

Olga,esto es como en politica.Nosotros en vez de hablar de un perro/leona para tapar crisis,impuestos,Millet,Carods,etc...hablamos del japo/chino.

08 d’octubre, 2009 11:04  
Anonymous Paula said...

Jajajajaja...molt bo Carlos, molt bo!!!

08 d’octubre, 2009 17:10  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home