PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, d’octubre 19, 2009


LA CRÒNICA

Alineació: Paula, Jess, Carmen, Paula Llavina, Cristina (Meri), Sílvia (Andrea), Carole, Ana Caballero (Carla), Maria (Clara), Anna Riera (Olga), Alina (Ariadna).

Gols: 1-1 Anna Riera, 2-1 Maria Saludas, 3-1 Ariadna.

Crònica:

La Paula, la jove portera del cadet/juvenil, i l'eficàcia davant de porteria donen els tres punts al Palautordera.

Sense fer un bon partit, però amb un elevat percentatge d'encert davant de porteria, les del Palau es van retrobar amb la victòria en un partit a casa. Partit que començava malament quan, als pocs segons de partit, i després d'una badada defensiva, les visitants s'avançaven al marcador.

Les palauenques, nervioses durant molts minuts i amb molta descol·locació, van fer aparèixer a la debutant i jove portera Paula, que una vegada rere l'altra anava aturant tot el que li arribava. Un reajustament a totes les línies de l'equip va fer que poc a poc les del palau entressin en el partit. A la primera arribada al camp visitant, i després de robar i pressionar al davant, les palauenques empataven el partit amb un gol de l'Anna Riera. Pocs minuts després, una bona combinació entre l'Anna Riera i la Maria va acabar amb el segon gol palauenc (obra de la Maria).

Així s'arribava al descans, amb un palau molt efectiu, però amb un joc gris.

A la segona part les palaunques van millorar, sobretot a la defensa i al mig camp, evitant que el Sant Quirze fes el seu joc. Igualment, tal i com va passar durant la primera part, les aturades de la portera local, molt atenta en els 1x1, van evitar l'empat visitant.

I a 8 minuts pel final, una jugada de picardia entre la Maria i l'Ariadna, va fer establir el definitiu 3-1, obra de l'Ariadna.

Poc futbol, però l'encert que va faltar en els altres partits a casa fa que les de Palau s'emportin tres punts més. Pendents dels minuts del partit a Bellavista, s'ha millorat amb diferència l'inici de l'any passat.

Amb el partit d'ahir de la jove Paula, amb les bones actuacions de l'Alba i amb la petita Laia de l'infantil, la porteria del Palautordera està ja més que assegurada. Felicitats noies!!!

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

19 d’octubre, 2009 17:30  
Anonymous Anònim said...

gran partit noies!!! Felicitats per la petita portera que ho va fer genial!!!!!!! aixxx qué contenta estava la Núria Llavina.

Muak.

EVA - LOREN

20 d’octubre, 2009 21:32  
Anonymous Paula said...

Gràcies Eva!!!

22 d’octubre, 2009 15:18  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home