PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

LA CRÒNICA

ALINEACIÓ: Alba, Meri, Jess, Paula (Carmen), Ariadna (Clara), Carole, Ana Caballero (Sònia), Maria, Alina, Anna Riera, Núria Ll. (Andrea) (Sílvia)

GOLS: Núria, Anna Riera, Sònia, Alina.

CRÒNICA:

LES PALAUENQUES MARXEN AL DESCANS PERDENT 4-0. DURANT LA SEGONA PART, REMUNTEN I PODRIEN HAVER GUANYAT PER GOLEJADA.

Una vegada més es van veure dos Palautorderes. Un a la primera part, totalment desconegut, desganat, apàtic, descol.locat i fallant ocasions de gol de dos contra u amb la portera en cinc ocasions. El segon, a la segona part, descarat, alegre, ambiciós, treballador i que, amb menys precipitació, podria haver acabat guanyant el partit amb dos o tres gols de diferència.

El partit començava bé per les de Palau. Al minut 1, penal a favor comès a la Núria Llavina. El llença ella mateixa per sobre del travesser. A la següent jugada, atac de les locals i penal a favor d'elles. NO fallen i s'avancen al marcador.

Les del Palau intenten reaccionar i a la següent jugada, una pilota al pal i una sèrie de rebots a porta buida finalment acaben en un no res. Semblava que l'empat arribaria ràpidament perquè les palauenques arrivaben amb facilitat, però una vegada i una altra es fallava de cara a porta.
En un d'aquest atacs, l'Empuriabrava fa una pilotada cap al davant, falla greument la defensa visitant i el 2-0 arriba.

El gol fa baixar els braços a les visitants i en el següent córner, sense cap oposició i amb l'atenta mirada de les visitants, aconsegueixen el 3-0 a plaer rematant dins de l'àrea petita.

Jugant malament, l'equip encara disposa de tres u contra u davant la portera de l'Empuriabrava. Desprès, una vegada més, la passivitat de l'equip fa encaixar el 4-0, resultat amb el quual s'arriva al descans.

Un Palau desonegut i decepcionant el que es veu durant la primera part, llevat de l'il·lusió de tres o quatre jugadores que van donar la cara en tot moment.

I arriba la segona part, amb un nou Palautordera.

Mossegaven, jugaven, tocaven, feien servir les bandes; ordenades, ambicioses, convençudes i amb l'orgull de saber que podien remuntar el partit.

En menys de mitja hora i amb un futbol ofensiu, l'equip remunta el partit. A falta de més d'un quart pel final les visitants només havien de rematar la feina feta. Però van baixar l'intensitat i les locals, que no havien passat de mig camp en tota la segona part i que es van dedicar a perdre temps i a no tirar la pilota al camp cada vegada que marxava fora del terreny de joc, van arribar a porteria en dues ocasions, acabant una d'elles en pal. Normal, pels riscos amb els que estava jugant l'equip per remuntar el partit.

Això va tornar a fer reaccionar l'equip, que fins al final va disposar d'ocasions per marcar, sobretot en l'ùtima jugada del partit on l'Alina, davant la sortida de la portera local, llença la pilota fora fregant el pal.

Remuntada final, però amb la sensació que una vegada més s'havien perdut dos punts.