PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dilluns, de novembre 23, 2009

LA CRÒNICA

Alineació: Alba, Maria, Jess, Sònia (Carmen), Paula, Anna Riera (Clara), Sílvia (Neus), Alina, Ana Caballero, Ariadna, Meri (Andrea).

Gols: Min.1, 1-0 Alina; Min. 48, 2-2 Maria; Min.51, 2-3 Anna Riera; Min.54, 2-4 Alina; Min.65, 2-5 Sònia.

Les palauenques guanyen justament un partit que perdien per 2-1 a l'acabar la primera part.

Als quaranta segons de partit les palauenques s'avançaven al marcador. Després, el Gurb passa a dominar el partit, aconseguint amb dos xuts des de fora de l'àrea remuntar el partit. Abans del descans, les palauenques reaccionen, però per un gol totalment legal anulat i dos clars penals que l'àrbitre (que, irònicament, és jugador juvenil de les categories del Gurb) no ha assenyalat, s'arriva amb el resultat de 2-1 al descans.

Aquesta situació ha motivat moltíssim a les palauenques, que durant la segona part, molt concentrades i animades, han remuntat el partit en 7 minuts, posant el marcador amb un 2-4. A falta de 20 minuts pel final, les del Palau han sentenciat el partit amb un cinquè gol.

Amb aquesta victòria les palaunques encadenen 6 jornades sense perdre. Tot i les baixes que l'equip arrossega des de fa setmanes, l'equip esta donant una bona imatge. Ara venen dos partits molt complicats contra el Badalona i l'Espanyol.