PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dilluns, de novembre 30, 2009

LA CRÒNICA

Alineació: Paula, Paula Ll., Maria, Jess, Carmen, Sílvia (Carla), Neus (Clara), Anna Riera, Ana Caballero, Ariadna (Meri), Alina (Andrea).

Gols:1-1 Ana Caballero, 2-3 Ana Caballero, 3-3 Ana caballero, 4-5 Ana Caballero.

A les palauenques se'ls escapa el partit en el minut 88 després d'una gran actuació

Gran partit de futbol femení el d'ahir; emocionant i vibrant fins al final.

Les palauenques van merèixer molt més en el partit d'ahir. Jugaven contra l'equip co-lider de la lliga, el Badalonz. Tot i una gran primera part de les palauenques, que van posar el joc i les ocasions, l'efectivitat de les badalonines va fer que el resultat al descans acabés en un 1-3.

Una primera part on es va veure un gran joc i gols espectaculars per part de tots dos equips.

La segona part, més igualada i amb ocasions i pals per part de tots dos equips. Però després que el Palau aconseguís igualar el partit, al minut 88 se'ls va tornar a escapar.

Igualment, felicitar les palauenques pel joc realitzat. Van demostrar que, amb una mica de sort i encert, tornaran a estar entre les 4 o 5 primeres.

Ahir l'equip va oferir una molt bona imatge. El resultat just hagués estat, com a mínim, un empat.

Agraïr el suport que va rebre l'equip ahir per part de l'afició, en un partit on no va parar de ploure i tenint en compte, a més, que després hi havia el Barça-Madrid. La gent va venir a recolzar l'equip i va animar durant tot el partit. De fet, això també va suposar que fins al xiulet final de l'àrbitre les palauenques lliutessin sense parar buscant l'empat.