PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

LA CRÒNICA

Alineació: Paula, Maria, Carmen, Paula Llavina, Olga, Sílvia, Neus, Andrea, Alina, Anna Riera, Ana Caballero.

Gols: 0-1 Anna Riera, 2-4 Anna Caballero, 3-5 Carla, 4-5 Anna Caballero.

Els errors defensius i un arbitratge molt "casolà" condenen les palauenques.

El Palautordera surt al camp poc concentrat i amb poca intensitat. Tot i el mal inici de partit, a la primera arribada a la porteria de l'Espanyol el Palau aconsegueix el 0-1, obra de l'Anna Riera. Però malgrat el gol, les palauenques no surten del seu camp i són desbordades una i altre vegada per les jugadores locals. Amb el resultat de 4-2 s'arriba al descans, amb un palau que cada vegada que havia arribat marcava, però que en cap moment va tenir la pilota ni es va trobar a gust al camp. Cal destacar que el primer gol és una clara falta a una jugadora del Palau i que, quan li roben la pilota, acaba en un claríssim fora de joc de dues jugadores locals que l'àrbitre no xiula. La mateixa acció en el quart gol, clar fora de joc que l'èrbitre tampoc xiula. Tot i això,les paluenques no juguen bé.

Durant la segona part les palauenques canvien el xip i, amb alguns moviments a l'equip (pocs per les baixes), surten amb una altre actitud al camp per intentar empatar el partit. Tot i l'empempta de l'equip, les visitants es troben al davant d'un arbitratge clarament a favor de les locals, amb decisions desafortunades i evitant així que l'equip visitant pugui empatar el partit. Un clar exemple d'aquest mal arbitratge són les clares mans de l'última jugadora espanyolista en una jugada clara de gol, de la qual l'àrbitre només en va treure targeta groga. Tot i així, les de palau van fan un pal amb el 4-5. Realment, amb un altre criteri arbitral podrien haver tret alguna cosa més. A la segona part l'Espanyol, de la mateixa manera que les visitants durant la primera, en l'única arribada van fer el cinquè gol.

Tot i que l'àrbitre va tenir una especial participació en el resultat final, l'actitut i el joc de les palauenques a la primera part va ajudar a encaixar els gols.

La part positiva és que l'equip no va llençar mai el partit. A la segona part, tot i les lesions de la Neus i la Maria, les baixes que porta l'equip des de fa setmanes i el canvi d'horari un dissabte a les 10 del mati, l'equip va lluitar fins al final per intentar la remontada.