PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dilluns, d’abril 12, 2010

UN PARTIT DOLENT, UN ÀRBITRE DOLENT I UN RESULTAT DOLENT

Alineació: Alba, Maria, Jess (Olga), Sònia (Andrea), Paula, Carole (Sílvia), Ariadna (Carmen), Alina (Neus), Ana Caballero, Anna Riera, Carla.

Gol.: 1-1 Anna Riera.

Així és podria resumir el partit de dissabte. Un Palautordera espès i molt diferent al del dia del Breda, i que en cap moment es va trobar bé damunt el camp i li va costar molt jugar a futbol. Davant un Bonaire que mai va voler la pilota i que es va dedicar a trencar pilotes al camp palauenc, a les palauenques els costava molt baixar la pilota al seu camp per tornar al camp del Bonaire.

El Bonaire, sense crear perill, es va trobar amb dos gols fruit de greus errades visitants. Les palauenques, que havien aconseguit empatar a u i disposar d'un parell de ocasions de gol que no van aprofitar, van marxar el descans amb el 2-1 en contra.

S'ha de comentar que el segon gol local ve d'un corner inventat per l'àrbitre, ja que la pilota havia sortit 3 metres abans del córner i a la banda. També un clar penal que no va xiular a favor de les palauenques, quan una jugadora va aturar una pilota que anava a porteria amb les mans. La segona vegada que tenim aquest àrbitre, amb clara vocació 'casolana', tal i com va passar al camp de l'Espanyol. Esperem que aviat ens arbitri un dia a Palautordera.

La segona part, amb poca història. El Bonaire darrere, amb poc futbol, i les palauenques desconegudes. Al final del partit, un parell de clares ocasions del Bonaire quan el Palautordera estava amb tot l'equip davant. L'última ocasió del partit, un clar u contra u de l'Alina amb la portera local que no es va aprofitar i que hagués sigut un just empat pels pocs mèrits de tots dos equips.