PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, de desembre 18, 2006


BON NADAL I FELIÇ ANY 2007 !!

Aprofiteu per felicitar les festes!!

44 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola wapos/es...ja que en Carlos ens dóna aquesta oportunitat per poder felicitar-vos les festes ho faré.

A mi les festes em fan feliç; m'agraden moltíssim, m'encanta poder fer regals i veure les cares de felicitat de la gent a qui estimes...m'encanta poder regalar un somriure, encara que sigui petitó...l'important és que no sigui un somriure amarg no? és genial poder compartir aquests moments...

Però si hi ha una cosa que haig de criticar d'aquestes èpoques és la hipocresia. És per això que jo em rebel.lo i em torno exageradament sincera...és per això que us animo a ser sincers/es a actuar segons el que sentiu i no segons el que s'ha de fer...a ser tal i com desitgeu!!

Les festes de nadal m'agraden, però m'agraden quan s'actua amb total sinceritat!! no sé si sabeu al que em refereixo, però tampoc em vull allargar, ja sabeu que m'agrada massa filosofar i no us vull agobiar!!

I ara si, amb total sinceritat, desitjo amb totes les meves forces que pogueu passar aquestes festes amb la gent que estimeu, que pogueu gaudir al màxim i que no feu regals si creieu que no els heu de fer!! que els regals són el de menys home!!

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU WAPOS/ES!!

18 de desembre, 2006 10:50  
Anonymous Anònim said...

Hasta que uno no sienta la verdadera alegría de Navidad, no existe. Todo lo demás es apariencia - muchos adornos. Porque no son los adornos, no es la nieve. No es el árbol, ni la chimenea. La Navidad es el calor que vuelve al corazón de las personas, la generosidad de compartirla con otros y la esperanza de seguir adelante.
Bendita sea la fecha que une a todo el mundo en una conspiración de amor.

¡FELIZ NAVIDAD!

18 de desembre, 2006 11:36  
Anonymous Anònim said...

HOLA NOIES!!

Primer de tot volia donar les gracies aquet equip perque han fet que torni a disfrutar amb el fùtbol.Tinc la sort d'entrenar i d'haver conegut un grup d'encantadoras i maravellossas personas que faran que aquestas festas que tant m'agradan de nadal amb facin tambè recordar-de de elles,perque un dia,quan s'acabi el fùtbol,encara tindre un grup de personas mès a las que felicitar,perque quan ja no estem junts per el fùtbol,quan cada una continui el seu cami,sempre ens quedara aquesta bonica amistat que espero sigui per sempre.Per aixo espero que aquesta sera la primera de les moltes felicitacions que ens farem a partir d'ara,aixi que....

BONES FESTES I QUE TINGUEU UNA BONA ENTRADA I SORTIDA D'ANY!!

P.D:un gran petò per totes i no us passeu amb els torrons!!

18 de desembre, 2006 11:59  
Anonymous Anònim said...

Per aquestes dates s'acostuma a fer balanç de com ha estat l'any que deixem i de com volem que sigui el pròxim. La veritat és que una de les millors coses que he fet va ser trucar a en Carlos aquest estiu per entrar a l'equip que havieu fet. Pujar a viure a Palau no ha estat gens fàcil, no hi tenia a ningú, estava sola, era molt dur,no tenia res a fer, al principi no tenia ni classes a la universitat... però la ilusió que sentia per l'equip, la ilusió que mostraveu i em transamtieu em va ajudar molt, moltíssim. Em veu donar un projecte en què creure, un motiu per somriure i enseguida em vaig sentir integrada, cosa que no em feia sentir tan sola. A més a més m'encanta l'ambient que hi ha, les conyes, les bromes, sou molt divertides i si em passo els entrenos rient és per vosaltres, no per res més... Recordo que tenia una mena de barreja de por i vergonya el primer dia que havia de venir entrenar, vaig estar a punt de no fer-ho i ara... ara em moro si no vinc a entrenar!!! Espero començar el nou any igual que acabaré aquest, jugant al vostre costat (bé i fent una esplèndida segona volta)
Gràcies a totes, a en Carlos i l'Eric i també a tots aquells que fan possible el Palautordera femení.

MOLT BON NADAL I FELIÇ ANY NOU

...Missae...

BON NADAL NENES

18 de desembre, 2006 12:05  
Anonymous Anònim said...

Ara és epoca de recordar els bons i mals moments que hem viscut durant l'any 2006, i fer els propòsits per l'any 2007... Algún dels meus.. intentar que aquesta pinya que s'ha creat a l'equip continui perdurant durant molt de temps, que continuem evolucionat futbolisticament... i sobretot que les nostra amistat es consolidi més i més... Esperem que el 2007 sigui millor any que el 2006, i que tinguem un Bon Nadal.
Un petonàs molt fort per a totes i tots i una abraçada!!!

MUUUAAAAKKKS Núria

PD: Despedim l'any junts????

18 de desembre, 2006 12:50  
Anonymous Anònim said...

Prínceps i princeses:

Primer de tot, FELICITAR-VOS per la victòria del partit, em va alegrar molt la notícia encara que fós a ses illes. He tornat com nova i amb ganes d'entrenar i arrancar l'esperit futbolístic que tenim tots a dins. Segon, que m'hagués agrada't assistir al sopar i que vull veure els regalets de la miki invisible! I per últim felicitar-vos d'un nadal i vinent any nou, que ens aporti il·lusió, optimisme, força i energia.

Fins aviat!

una abraçada mimosina!!

grunch*

18 de desembre, 2006 15:51  
Anonymous Anònim said...

bon nadal a totes "y a en carlos tambe"i desitjarvos bon any 2007 y que segui igual que fins ara:D

18 de desembre, 2006 16:44  
Anonymous Anònim said...

Vaig deixar el basket perke hi havia algo en l'ekip o l'entrenador ke em fa fer mimbar la meva il.lusió per entrenar i ja no hi anava amb ganes... A l'estiu em va trucar el Carlos i sincerament no li vaig poder dir ke no, tot i ke em feia molta mandra... però em vaig trobar amb un esport nou, mides noves, algo ke em cridava la curiositat.. i el més important em vaig trobar en un grup genial, un equip molt unit on sempre hi ha un somriure per tothom, de fet amb tants sopars i festes vaig dubtar si ens haviem unit pel futbol o per fer sopars... però sigui el ke sigui em sento molt a gust i ara si ke he retrobat la il.lusió per fer coses, per apendre (encara ke sigui molt a poc a poc) ... i de tots els entrenadors ke he tingut (ke n'he tingut moltíssims) crec ke el nostre es genial, té molta paciència, s'enfada poc i el millor sap molt de futbol i sap com ensenyar-ho (que això es molt important) ... Des d'aki vull donar gràcies a cada una de les meves companyes per fer-me un lloc en akest ekip tant formidable, em sento molt bé al vostre costat i ric molt amb vosaltres! i gràcies a tu Carlos per convèncem ara veig ke valia molt molt la pena!! i gràcies a l'Eric també perke ell si ke ha de tenir paciència kuan esta sol amb nosaltres!!!

Tinc un somriure molt gran kuan penso en el futbol (tot i ke tinc anyoransa del bàsket) però estic molt a gust en akest equip i això ho compensa!!

Em sap greu no assistir a tots els entrenos, a vegades m'ès impossible i em sap greu perke ser ke en akell parell d'hores sóc molt feliç.

Gràcies a tot l'equip!! sou fantàstics!!!
Bon nadal a tothom!!!

xiu

18 de desembre, 2006 20:31  
Anonymous Anònim said...

BUENO CHICAS YO NO ME ENRROLLARE SOLO DESEAROS A TODAS/OS UNAS felices fiestas y un feliz año nuevo un besazo enorme y con muchisimo cariño TERE

19 de desembre, 2006 06:02  
Anonymous Anònim said...

Jolines...

Ahir vaig dir que ereu totes unes flipades escrivint aquí que Bon Nadal, que si Sant Josep i la Mare de Déu, que si feien companyia bona, que si El 25 de desembre fum fum fum, que si el desembre congelat (aquell que confús es retira), que si els Pastorets de la muntanya...

Sí, deia que ereu unes flipades per parlar de l'amor i del Nadal i aquestes històries.

Ara, llegint el que heu posat, me'n penedeixo.

Que res, que no em queda més remei que dir-vos que espero de tot cor (cony... quin sintagma més nadalenc... de tot cor...) que tot això que hem muntat duri molt de temps i que almenys poguem mantenir tot el que hem creat.

M'encanta estar amb vosaltres!!!!!!!!!!!!!!!! Bon Nadalet i Feliç any nouet!!!!!

NÚRIA, LA DURILLA (en diminutiu...)

19 de desembre, 2006 09:29  
Anonymous Anònim said...

Us trobaré molt a faltar...espero que durant les festes poguem estar en contacte per aquí!!! Ho dic seriosament eh????

Un petonàs per tots wapos/es!!!

20 de desembre, 2006 11:42  
Anonymous Anònim said...

Jo també trobaré a faltar a la gent... els entrenos.. les bronques del Carlos i de l'Eric........ i la festa que fem quan sortim juntes !!!!!

MMMMUUUAAAKKKSSS!!!!

20 de desembre, 2006 11:50  
Anonymous Anònim said...

La veritat es que ahir quan en despedia de vosaltres pensava q us trobaria a faltar ja que desde l'agost hem estat 4 dias a la setmana en contacte.!!

Que ho passeu molt bè!!

20 de desembre, 2006 12:00  
Anonymous Anònim said...

Quan torneu a entrenar, si es pot saber?

Antoni

PE: Bon solstíci d'ivern i salut!

20 de desembre, 2006 12:07  
Anonymous Anònim said...

Sr. President,tornem a entrenar divendres 29.

20 de desembre, 2006 12:10  
Anonymous Anònim said...

Carlos, esperem que ara no t'acostumis a estar sense nosaltres!!!!

20 de desembre, 2006 12:39  
Anonymous Anònim said...

Molt malament! Hauriau d'entrenar el 25 i el 26 i buscar un amistós pel 31 o l'1 al matí.

És massa temps sense veureus i, pel que llegeixo, perilla l'estabilitat emocional del grup. No voldria veureus caura en una profunda melancolia o, pot ser, depressió.

El 27 entrena algun equip? És per tallar la gespa.

Antoni

20 de desembre, 2006 13:19  
Anonymous Anònim said...

OSTRES! quin president més cachondo que tenim, i jo que em pensava que era un noi serio!

M'encanta l'equip i m'encanta el nostre President!! ole ole

bon nadal!

xiu

20 de desembre, 2006 14:38  
Anonymous Anònim said...

Bé, ben mirat, i vist el patiment per la possible "des-cohesió" del grup ara que vindran tants dies sense veure'ns, crec que a la tornada haurem de fer un quart d'horeta de teràpia de grup, on poguem xerrar una estoneta abans de posar-nos a entrenar.

Carlos, la veritat, ho faig per tu, serà molt xungo per nosaltres no poder parlar del que hem fet després de les vacances, ens hauràs de donar una estoneta per posar-nos al dia, que ja ens coneixes!!! i no ho dic de broma...jejejeje

Un petonàs, aviam si us puc escriure a tots des de Dublin Ok?

Muaaa!!!

20 de desembre, 2006 18:29  
Anonymous Anònim said...

Sempre quedara la DUTXA per poder compartir les vostres vacances...LAS TERTULIAS....A LA DUTXA.

Carlos (un que no marxa de vacances)

20 de desembre, 2006 18:32  
Anonymous Anònim said...

jodeeeeeeerrrrrr!!!

20 de desembre, 2006 21:54  
Anonymous Anònim said...

Carlos... no pateixis... intentaré portar càmara, o no sé, connectar-me a internet des de Dublín per poder compartir tu les aventures i desventures del que són unes bones VACANCES DE NADAL!


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajajajajajajajaja (riure satànic)

Núria Llavina, la putarranca

21 de desembre, 2006 09:10  
Anonymous Anònim said...

QUINA MALA LLET...Jo aprofitare el meu "TEMPS LLIURE"" al no marxar de vacances preparar una bona "benvinguda" per el pròxim entrenament...PER ALLÒ DE ADAPTAR-NOS RAPIDAMENT!!

21 de desembre, 2006 09:19  
Anonymous Anònim said...

Espero que aquest temps lliure no afecti a les nostres cames...

Núria, atemorida...

21 de desembre, 2006 09:28  
Anonymous Anònim said...

Carlos, no pots pretendre que es perdi ràpidament allò que s'ha guanyat en els dies de Nadal... tot té el seu temps... pensa que pots aprofitar el temps lliure en altres coses !!!!!

21 de desembre, 2006 09:43  
Anonymous Anònim said...

M'estan fent molta por totes aquestes amenaces indirectes!! Carlos, no pateixis, aniré cada dia, a les 7 del matí, a córrer pels carrers de Dublin, amb gorro, guants i nòrdic inclosos...

Et prometo que quan torni estaré en forma!! i tranqui que els torrons no em fan el pes...només el de xixona (que de fet és el que més engreixa!!!)

Muaaa!!!

21 de desembre, 2006 09:59  
Anonymous Anònim said...

Paula, proposem allò que varem parlar ahir????

21 de desembre, 2006 10:09  
Anonymous Anònim said...

Per ser sol.lidaris amb la Paula que diu que aquestas vacances continuara treballant per estar en forma...es faran unes proves físicas a la tornada per que l'esforç de la paula no quedi en res.

carlos.

21 de desembre, 2006 10:48  
Anonymous Anònim said...

nnoooooooooooooooooooo!!!!! Ja ens vols amargar les vacances..., no tenim la culpa de que tu no en tinguis...

21 de desembre, 2006 10:53  
Anonymous Anònim said...

Sempre........SOLIDARITAT!!

21 de desembre, 2006 11:02  
Anonymous Anònim said...

Ets dolent....!!!!!

21 de desembre, 2006 11:06  
Anonymous Anònim said...

I se suposa que ens estimes ....?????

Muuuaaaaaakkkkssss

21 de desembre, 2006 11:46  
Anonymous Anònim said...

Es per aixo que vull evitar que tingueu colesterol...

21 de desembre, 2006 11:55  
Anonymous Anònim said...

Jaaaaaaaaa, a la gent se la cuida i mima d'una altra...!!!

21 de desembre, 2006 12:00  
Anonymous Anònim said...

Bueno chicas!!
Siento mucho no haber podido despedirme de vosotras personalmente, ya que no pude acudir a entreno el martes. "Me cogí un día para asuntos propios"
Pero no voy a dejar escapar la oportunidad que me brinda este blog para poder hacerlo.
Solo deciros que os voy a echar mucho de menos y seguro que pensaré mucho en vosotras estas fiestas por que como bien sabeis las fiestas son para pasarlas con la familia y vosotras ya formais parte de la mía.
Bueno deseo que disfruteis mucho de estos días tan entrañables.
"FELICES FIESTAS"
BESITOS A TODAS.....

"Cada nuevo amigo que ganamos en la carrera de la vida nos perfecciona y enriquece más aún por lo que de nosotros mismos nos descubre, que por lo que de él mismo nos da"

21 de desembre, 2006 12:20  
Anonymous Anònim said...

PROPOSTA D'ACTIVITATS A FER EN LA SEGONA VOLTA (ens el partits que lliurem):
1ª - ANAR A ESQUIAR
2ª - ANAR A VEURE AL CIRQUE DU SOLEIL

Que penseu???

21 de desembre, 2006 17:47  
Anonymous Anònim said...

Núria G. He estat i estic súper atabalada aquests dies...gràcies per fer tu la proposta, de veritat que no tinc temps. De fet ara mateix he de marxar tot el matí a fer BRICOMANIA al pavelló esportiu. Ser tècnica de cultura requereix també de gran esforç físic!!

Merci de nou...ja parlarem

Petons!!

22 de desembre, 2006 08:40  
Anonymous Anònim said...

BONES FESTES A TOTES I AL COS TÈCNIC DE L'EQUIP FEMENÍ.
DE PART DEL VOSTRE FAN.
ARA M'HAURÉ DE CONFORMAR EN VEURE LES PEL.LICULES DE MOISES I BEN-HUR FINS QUE PUGUEM TORNAR A DISFRUTAR DELS PARTITS DE FUTBOL CADA DIUMENGE.

PER CERT, A VEURE SI VENIU AQUEST DISSABTE LES QUE PUGUE A ANIMAR EL JUVENIL CONTRA EL CARDEDEU.
NOSALTRES JA FEM COM EL PRIMER EQUIP I VOSALTRES. QUEDEM A LES 11:30 PER ANAR A MENJAR UN PLAT COMBINAT I JUGAR A LES 16:15 HORES. (PER ESTAR CONCENTRATS).

bE DONCS, BON NADAL I QUE US HO PASSEU MOLT BÉ.

PD : QUE NO US PASSI RES QUAN TORNEU. LES SEGONES PRETEMPORADES POST-NADALENQUES D'EN CARLOS NO SON POCA BROMA , JA HO VEUREU ( I NO VULL ACOLLONIR A NINGÚ, JAJAJAJAJAJA!!!!!)

ADEU ( FAN NUMERO 1 O 2, AMB PERMIS DEL JESUS).

22 de desembre, 2006 09:10  
Blogger sergio said...

Bon Nadal, i bones festes a tothom, i quan torneu, que sigui amb la mateixa energia que heu marxat, sintoma de que les coses es continuarán fent bé.

Bones festes!!!

24 de desembre, 2006 16:13  
Anonymous Anònim said...

Bueno vist el ke ens espera... com ke al final no marxo de vacances i haig de currar tot el nadal ... doncs em sembla ke m'agafaré les vacances just kuan tothom comenci a treballar! jajajjajajaja

un petonas molt gros a tothom i bones festes!!!!!!!

muaaaaaaaaaaa

xiu

25 de desembre, 2006 15:03  
Anonymous Anònim said...

Hola nois/es!!! Us escric des de Dublin, de l'alberg on hem anat la primera nit. Aviat comensarem (no se on es la c trencada ni els accents en aquest teclat!!) a fer turisme pur i dur, pero abans he volgut enviar unes petites salutacions a aquest equip que ja tan trobo a faltar!! em fa molta rabia no poder venir aquest divendres...trobo a faltar una pilota i a vosaltres!!

Que tingeu un molt bon any gent, i pels que surtin per Sant Celoni, doncs ens veiem alla!!

Un petonas!!

Paula

27 de desembre, 2006 10:07  
Anonymous Anònim said...

Ostres!!molt be!! pues si que t'has enrecordat dels que treballem...que t'ho passis molt be Paula...i no et preocupis per l'entreno de divendres...ja el recuperareu....un petonas!!

27 de desembre, 2006 11:13  
Anonymous Anònim said...

Salutacions a aquells com jo, que portem de vacances des del divendres i que no tornem a treballar fins dimarts que vé... jeje

M'en vaig de compras!!!!!

Un petonàs pels que teballen!!! muaks

27 de desembre, 2006 11:49  
Anonymous Anònim said...

Feliç 2007

31 de desembre, 2006 20:22  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home