PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dissabte, de setembre 15, 2007


CF PALAUTORDERA (0)-UE VIC"A"-1ªdiv- (1)

DIVENDRES 14/09/07 21H. Mpal. Sta.Mª de Palautordera

PARTIT SERIÒS I DE GRAN TREBALL DEFENSIU DEL CF PALAUTORDERA AMB EL GRAN VIC DE LA 1ªCATALANA.LA PRIMERA DERROTA DE LA PRETEMPORADA VA SER AMB UN EQUIP QUE HA REALITZAT LA PRETEMPORADA AMB EL BARÇA(lliga nacional) I L'ESPANYOL(superlliga nacional
).

Etiquetes de comentaris:

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Partit intens el d'ahir la nit entre el Palau i el Vic.Un Vic amb la filosofia i estil de joc de la passada temporada i q va tenir una sortida molt forta al camp,jugant la pilota amb velocitat i criteri.Els primers 15 minuts del partit van ser inmensos,de un gran futbol,tipic del Vic,i q van tancar les palauenques en el seu camp.A diferencia d'altres partits,el vic no va definir de cara a porta com ho feia l'altre temporada.Fruit del seu domini va arribar el gol,minut 15,despres de no treure la pilota el Palau amb força de darrera i aprofitar-ho les de osona per rematar placidament dintre la porteria del palau.
A partir del gol el Palau va reaccionar i va tindre 10 minuts de gran joc,jugant la pilota i creant perill davant la porteria osonenca.El Palau ben col.locat al camp,no va deixar jugar el Vic comodament i juntant les lineas van obligar al Vic a cometre moltes errades en les seves passades.Va ser un gran treball fisic i defensiu,sense renuncia a l'atac.La segona part va ser molt semblant amb al final de la primera,amb un Palau fort i creant ocasions,i un Vic intentant fer el seu futbol.
Com l'ultim partit,els canvis no van afectar a l'equip i ès va continuar treballant amb la mateixa intensitat.Defensivament vam estar al nivell del final de la passada temporada,millorant respecta al dia del Alazamora.
Estem amb una bona linea,encara falta fer molta feina ja q ahir vaig trobar a faltar jugar mès la pilota,tal i com ho fem normalment.Ès veritat q ahir teniam un gran equip davant,com ès el Vic,q per la qualitat de les seves jugadores ès dificil poder tindre tant la pilota com la tenim normalment.Hem de continuar treballant amb humiltat,intentar jugar la pilota amb el ritme de joc com ho va fer ahir el Vic els primers 15 minuts,encara q ahir tocava possar-se el"mono de treball" pq davant teniam un bon equip.Ara a continuar millorant amb l'UE SEGUR.

FELICITATS PER LA FEINA D'AHIR!!

carlos

15 de setembre, 2007 09:42  
Anonymous Anònim said...

Personalment em va encantar el partit contra el Vic...
Vem perdre perquè elles van ser millors, per mi indiscutible. Tenen un nivell més alt que nosaltres, mouen la pilota molt més ràpid, se la passen moltíssim i fan canvis de joc. Ens van posar les coses molt difícils i això em va agradar molt. Vem treballar molt i, personalment, vaig apendre un munt. Jugar contra el Vic realment és molt gratificant. Espero que a finals de temporada tornem a fer un partit.
Ara a dormir que demà tenim un altre partit i s'ha de guanyar.
Força Palau!!!

(Carlos, he tornat...)

16 de setembre, 2007 02:11  
Anonymous Anònim said...

Per cert... m'encanten les teves cr�niques...

16 de setembre, 2007 02:13  
Anonymous Anònim said...

Comentaris de l'entrenador del Vic"A" a la seva WEB.....

marc
Invitado






MensajePublicado: Lun Sep 17, 2007 7:58 am Título del mensaje: PARTITS CAP DE SETMANA Responder citando
HOLA,

Bé primer de tot voldria dir que estic content no segurament dels resultats pero si del treball d'equip i hem de tenir clar que "partit a partit[/i]. i hem de millorar...

Divendres com s'haviem anavem ugar un partit contra un equip que per mi és sgeurament el principal aspirant a pujar a primera. Vam polir els inicis de partits que no estavem concentrats i vam fer un inici bo, amb movilitat de pilota abocats a l'atac i crear varies ocasions de gol, pero com vaig comentar dissabte els partits s'han de matar i si ens els primers minuts de partit es creant ocasions clares s'han de marcar per despres no patir, després va venir un baixon fisic normal ja que les cames ens pesen i segurament el que mes rellavan va ser el'estat psicologic del partit que ens anavem enfosant tot i aixo intentavem en tot moment jugar la pilota. La segona es va controlar be el partit tot i que ens certs moments hem de tenir mes força i tornar apretar per tancar el partit.
pero en definitiva em va agradar el partit.

....SI VEU EL PARTIT DE DISSABTE NO OPINARIA LO MATEIX,SEGUR!!Ens queda molt per ser aspirant alguna cosa....


carlos

17 de setembre, 2007 15:10  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home