PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, d’octubre 08, 2007


CF PALAUTORDERA (1)-UE EUROPA (0)

Diumenge 7 octubre,16:30h. Mpal.Palautordera

Alineació: Tere,Cris(Pili),Noe,Núria G.(Susan),Paula,Carla(Sonia),Maria(Clara),Meri,Núria Ll.(Laia),Carole,Anna(Txell).

Gols: 1-0,min.1,Meri.

El pitjor partit de tota la pretemporada el disputat ahir per les palauenques.Resultat injust,ja q practicament va dominar tot el partit l'equip barcelonès amb una posessió escandalosa de la pilota.L'ùnica part positiva va ser la de mantindre la porteria a cero,ja que encara q darrera és van cometre errades,el poc encert de l'Europa davant de porta va permetre al palau guanyar un partit q no va mereixar.
Va començar molt fort l'equip de casa i al primer minut,amb pilota passada a l'espai,la Meri va definir davant la sortida de la portera rival.El Palautordera va tindre 3 o 4 ocasions mès de gol q va desaprofitar en jugades d'un contra un davant de la portera.I a partir del minut 10,l'equip local va desapareixar del camp.La pilota va ser per L'Europa q va dominar totalment el partit i va fer jugar al Palau la resta del partit al seu camp.El Palautordera va dispusar d'alguna ocasió mès de gol a la contra q no va saber resoldre.
Fisicament l'Europa va demostrar estar aun nivell superior q el palau,q se'l va veure cansat i en baixa forma.Ja el partit de Rocafonda va faltar l'explosivitat i intensitat d'aquest equip i ahir és va a tornar a comprobar.No és va saber llegir el partit.Un equip q jugava amb una defensa en linea i a sobre de la linea de mig camp,i en cap moment és van possar pilotes a l'espai per la lentitut del seu mig camp i el poc treball de les davanteres.
Preocupa q ha una setmana de l'inici de la lliga l'equip fisicament no se'l veu en forma.Ahir practicament és va passar el partit caminant i encara q la pretemporada per resultats ha sigut bonissima,el joc de l'equip anat de mès a menys,sobre tot els 2 ultims partits desprès de la victoria amb el Bonaire de Terrassa.
Falta xispa,velocitat,sacrifici,jugar a futbol,física i aquella "magia" dels inicis.L'equip guanya per tot el q après en l'ùltim any,però s'ha oblidat de jugar com un equip.Ja no hi ha aquella "magia"q enganxava.I diumenge a Gurb.....

Etiquetes de comentaris:

4 Comments:

Blogger FUTBOL FEMENÍ CATALÀ said...

anim noies que segur que ha sigut un "lapsus".

aupa palau i cap a primera ehh?? que ho teniu força be aquest any.

09 d’octubre, 2007 10:27  
Anonymous Anònim said...

Gràcies per les del sant Andreu!!!

Agermanats??? jejejeje

09 d’octubre, 2007 13:26  
Anonymous Anònim said...

Nomes dir-vos que tots ens passa nosaltres també vam tenir baixons en la pre-temporada, pero ara us heu centrar, donar tot el que teniu a dins per l'any vinent ser equip de primera. Sort per diumenge vindria a veureus per juguem.

ànims que ara heu demostrar el que voleu!!!


Vic

09 d’octubre, 2007 13:48  
Anonymous Anònim said...

gracies Vic i enhorabona per l'impressionat inici de lliga.

carlos

09 d’octubre, 2007 15:30  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home