PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dissabte, d’abril 19, 2008


PRADENC (2)-CF PALAUTORDERA (3)

El Pradenc remonta un 0-2 amb un Palautordera apàtic!!

Alineació:
Tere,Maria,Pili(Olga),Núria G.,Paula;Noemi(Txell),Silvia,Carole(Carla),Alina;Meri(Rosó),Núria Ll.(Susan).

Gols:Meri(2),Núria Ll.(1)

Crónica del partit:

Avui,amb el permís de la teresa,posaré la crónica que ha fet al seu blog,ja que crec que defineix molt bé el partit d'ahir....

CRÓNICA DE LA TERESA(Pradenc):

Gran partit del Pradenc, que fins als minuts finals ha tingut el líder entre les cordes.



El partit d’avui abans de començar ja es presentava costa amunt, sobretot pel gran handicap de no tenir portera. Tot i així Tami s’ha ficat a sota els pals, a la qual li agraïm moltíssim.

Amb una alineació una mica modificada respecte els últims partits, ha començat el partit. Quan només es portaven 3 minuts un error defensiu, ha permès a una jugadora visitant xutar i així fer el 0-1. Amb aquest gol es preveia un partit dificilíssim, i de fet durant els 20 primers minuts ha sigut un atac constant del Palautordera que el Pradenc ha resistit com ha pogut. Ja entrada la primera part, tot i que les locals han seguit tancades al seu camp, s’han ficat dins el partit començant a dificultar la feina a les visitants. Així amb aquest 0-1 els equips han anat al vestidor.
Només començar la segona part, en un altre començament molt fort del Palautordera, aquestes han aprofitat un córner enganyós que semblava que sortia a fora, per fer el 0-2 gràcies a un rebot.
Amb aquest 0-2 el partit començava a estar sentenciat, però llavors de cop i volta a aparegut el millor Pradenc.
I al cap de pocs minuts un penal provocat per una defensa visitant, l’ha aprofitat perfectament el Pradenc per fer l’1-2, marcat per Tami.
Les locals s’han animat de cop, i al cap de pocs minuts, en una de les poques ocasions d’atac que han tingut, Maru ha fet un xut perfecte amb el qual ha fet el 2-2.
Aquest resultat ni molt menys se l’esperava el Pradenc, però tot i així han vist que podien aconseguir alguna cosa i no han afluixat el ritme. En canvi aquest gol pel Palautordera ha sigut com una galleda d’aigua freda, i durant uns minuts el partit ha entrat en un estat de nerviosisme general.
Les visitants s’han evocat a l’atac i finalment a tres minuts per acabar el matx, una davantera visitant ha aconseguit el definitiu 2-3 i que esborrava totes les possibilitats del Pradenc.

Etiquetes de comentaris: ,

30 Comments:

Blogger Fibu said...

Crec que aquesta temporada mai haviem remuntat un 0-2, i de fet ni ens ho crèiem!
Jo crec q les curves us han deixat una mica tocades..jeje
Ara faré la meva crònica i a veure si hem vist el mateix partit.
La lliga es va acabant i jo us veig amb 1 peu a primera :)

Tere

19 d’abril, 2008 22:57  
Blogger Albert said...

La Roca 2 - 1 Gurb
Sta.Eulalia 1 - 1 Riudeperes

20 d’abril, 2008 02:21  
Anonymous Anònim said...

Teresa felicitats per el partit que heu fet i en particular al teu gran treball defensiu,gran feina!!

Albert,home de poca confiança,felicitats una vegada mès per la victoria i gracies per els resultats.

Ens veiem diumenge a Palau!!

20 d’abril, 2008 09:53  
Anonymous Anònim said...

Vaig estar a les grades, tinc que dir molt bé Teresa i a l'equip.El Palau, li va costar no sé si va ser el camp o ... la qüestio es fer-nos patir.Va valdra la pena pujar,tela i tela on està el camp.

VISCA AL PALAU, JA QUEDA MENYS!!

20 d’abril, 2008 12:33  
Blogger Olga said...

Pues, a mí me gustaría comentar... ya que veo que esta crónica no tiene mucho éxito, xD. La primera parte, a pesar de haber marcado un gol y en su campo, las chicas del palautordera estaban muy perdidas... (me incluyo, porque cuando salí, parecía que no había jugado un partido en mi vida, xD) Se llega al descanso, un poco desconcertadas. En la segunda parte, al haber cambiado la estrategia de juego, yo, me sentí mucho más cómoda jugando de esa manera. Y los primeros... quince minutos, ¿puede ser? Se vio un palautordera con mejor resultado, más agresivo, con más ganas... hasta que por un fallo 'tonto' se produjo el penalti. Evidentemente es muy dificil pararlo y Tere no pudo hacer nada para impedir que la pelota entrara en la porteria. Y pocos minutos después, balón por arriba en el que marcaron. Yo, me quedé desconcertada, con los ojos bien abiertos, realmente no podía creer que tanto esfuerzo por estar en lo más alto se fuera a perder por dos errores tontos, como digo yo. No sé si todas pensarían igual... Intenté ser positiva, lo fui. Al poco fui cambiada, pero seguía animando al equipo... con la esperanza que se pudiera ganar. El tiempo iba pasando y los nervios se notaba, tanto en la grada, como en el juego de los equipos.. Pero, finalmente marcamos. (y ahora no sé como acabar, xD) Bien, se acabó el partido, que éste fue sufrido y reñido, y nos dimos las manos con las contrarias (aproveché para hablar con la capitana, porque hicimos un cursillo juntas en verano, para ver si se acordaba de mí, xD) Y bueno, solo quería decir que esos errores los cometimos por ser seres humanos. Y al igual que todos, tenemos nuestros fallos y no somos perfectas. Has podido comprobar que cuando estamos en lo más alto, no nos lo creemos, y este es nuestro problema. Supongo que también es por la presión de no fallar que nos hace fallar, parece una tontería, pero tal vez sea eso.
¡Ah! Y que de partidos que pueden parecer resueltos, nos los complicamos nosotras mismas... Yo solo digo lo que pienso...
Bueno, y sin enrollarme más, aquí dejo el comentario de esta crónica. No sé si en algún punto me he liado un poco, espero que se entienda lo que he puesto, xD.
Nos vemos el martes.

20 d’abril, 2008 21:31  
Anonymous Anònim said...

Creo que es bueno Olga que digas lo que piensas.A veces de los errores se aprende,aunque en este equipo parece ser una excepción,y decir como te sientes en el campo es bueno para mejorar.Como tu dices,buena salida de inicio tant la segunda parte como la primera,lastima que luego se nos olvida lo que hablamos.Por mi parte muy contento con tu actitud,tanto dentro como fuera cuando te cambie.Y si me permites una pequeña correción de tu cronica,cambiamos el sistema de juego,que no la estrategia(no es lo mismo).Espero no te enfades por la correción,simplemente una ayuda para que sigas haciendo tus cronicas,que aunque son pocas,cuando las haces son buenas y sinceras,asi que espero más como estas y que yo pueda seguir ayudando a tu vocabulario futbolistico.

20 d’abril, 2008 22:14  
Blogger Olga said...

Ah, eso... es que no sabía como se llamaba, y he escrito lo primero que me pasó por la cabeza, xD

21 d’abril, 2008 07:24  
Blogger Muntsa said...

Carlos,

Tona 0 - 4 Torelló. Partit suspès a la mitja part a causa de la pluja. Ni l'àrbitre, ni les jugadores locals tenien ganes de continuar el partit.

21 d’abril, 2008 08:26  
Anonymous Anònim said...

Felicitats,Montse.

Aixì el partit estar acabat o s'ha de jugar la resta?

21 d’abril, 2008 08:45  
Anonymous Anònim said...

felicitats per aquesta victoria, nosaltres ara estem com vosaltres depenem de nosaltres mateixos tot i que el pròxim partit serà d'infart, ufffff quins nervis.

L'empat contra el Sant Gabriel ens val però serà un partit molt complicat.

FELICITATS, EVA SANT ANDREU

21 d’abril, 2008 09:02  
Blogger Muntsa said...

Doncs no ho sé Carlos, de la ràbia que tenia vaig marxar sense demanar-ho al míster. Jo suposo que el deuen haver donat per acabat, ja que em va donar la sensació que elles no tenien ganes de jugar. Avui li demano al míster, i demà t'ho dic, però si fós per mi continuaría el partit, són 40 minuts els que falten!

21 d’abril, 2008 09:54  
Anonymous Anònim said...

Si quedan 40 minuts,normalment els teniu que jugar a no ser que elles no vulguin.Son més gols q podeu marcar i millorar la vostre compta golejadora.Ja m'informaras Montse.

21 d’abril, 2008 10:01  
Anonymous Anònim said...

BASEVIC REMEI guanya el no presentar-se el sant quirze a jugar. Ahir Carlos el base el portavem els entrenadors del A i en Jordi entrenador de B, i es va donar que a el snat quirze va venir amb 4 jugadores i va dir que no havien pogut tenir temps, ja que s'havia canciat horari i fins dijous no ho sabien. Pertant és de suposar que el partit acabara en 3-0. Ja que el partit està canviat fa més de 3 setmanes de horari.
Aquesta setmana anem a riudeperes. a veure com ens vaaa... jejeje

a reveure carlos.


Marc

21 d’abril, 2008 10:36  
Anonymous Anònim said...

Molta sort Eva per l'ùltim partit!!

Espero confirmació d'horarí per el cap de setmana del 10/11.

21 d’abril, 2008 16:17  
Anonymous Anònim said...

Segur Marc que no teniu problemas per guanyar allà.Dificil és el camp de la Roca i l'ultim amb el Bellavista.I vosaltres q vau fer??

Nosaltres vam patir,sembla això el Braça i Madrid de fa un mes,que ningú acabava de sentenciar la lliga.

Sort i fins aviat!!

21 d’abril, 2008 16:22  
Anonymous Anònim said...

He de supossar que les noies del equip femení estan molt enfeinades per parlar del partit de dissabte!!

Suposo que tothom que cada dilluns entra en aquest blog,estara tant intrigat com jo per saber que pensan del partit.

21 d’abril, 2008 16:26  
Anonymous Anònim said...

l'Olga ha parlat molt bé i em sembla que opina de la mateixa manera que totes nosaltres...almenys de mi. No tinc res més a afegir, només que endavant, que anem primeres i que mai m'havia imaginat que ho tinguéssim tan bé i tan a l'abast.

Per part meva, estic molt contenta que només depengui de nosaltres el fet de pujar a primera com a primeres de grup (valgui la redundància).

També penso que encara que fóssim segones pujaríem, no només com a millors segones, sino que fins i tot amb uns percentatges millors que moltes que haurien quedat primeres.

Sigui com sigui, som primeres i així hem de continuar, per nosaltres, per un entrenador que s'ho està currant com mai i pel propi club, que està fent un paperàs impressionant cap a nosaltres. Ens ho mereixem, per tot l'eforç que estem fent entre tots...perque és amb treball i esforç que s'aconsegueixen les coses, i així ha estat i serà...

Vinga, ens veiem demà a l'entrenament!!

Paula

21 d’abril, 2008 16:49  
Blogger Muntsa said...

Carlos,

Resultat final Tona 0 - 4 Torelló, es va acordar posar a l'acta "partit acabat".
Pensant-ho bé, és millor així, perquè portem uns quants partits anant a jugar 12 o 13 a causa de les lesions.
A veure aquest cap de setmana com ens va, juguem contra el Seva.

21 d’abril, 2008 16:58  
Anonymous Anònim said...

Montse,

gracies per l'informació.

carlos

21 d’abril, 2008 17:18  
Anonymous Anònim said...

Paula,

sempre estar bé una lectura positiva.Tú l'has dit,ho tenim tot de cara però no ens podem refiar.
St.Julià,Valles,Torelló i Taradell,tambè volen guanyar i ja van comprobar com en 5 minuts pot canviar un partit.

ens veiem

21 d’abril, 2008 17:24  
Anonymous Anònim said...

Això de que ens remuntin en 5 minuts no ens havia passat mai encara...ho dic (parlant de nou positivament, jejejejej) perquè potser així n'aprenem i no ens torna a passar!!

Ja saps com en sóc d'optimista jo. No pu evitar estar més feliç que una perdiu!!! QUE SOM PRIMERES!!!!

Paula

21 d’abril, 2008 17:38  
Anonymous Anònim said...

jajaja més feliç que una perdiu diu (rodolí!)
xD
jejeje
felicitats per la victòria!!
amunt palau!

21 d’abril, 2008 17:42  
Anonymous Anònim said...

Paula,

sento rectificar-te peró ja ens ha passat això!!

carlos

21 d’abril, 2008 17:57  
Anonymous Anònim said...

no tan exageradament...

21 d’abril, 2008 21:47  
Anonymous Anònim said...

recordas el bellavista-palau de l'any passat?de 0-2 a 3-2,acabant amb un 3-3.

carlos

21 d’abril, 2008 21:54  
Anonymous Anònim said...

Carlos, és igual, no comparis tan, no pot ser bo per la salut. Et recomano que pensis en que som primeres i segur que estaràs millor!!!

22 d’abril, 2008 09:15  
Anonymous Anònim said...

ok,seguire els teus consells!!

A veure si puc arribar a ser tant optimista com tu!!a veure com va!

22 d’abril, 2008 09:18  
Anonymous Anònim said...

El proxim partit es dissabte a casa nostra... A per totes i
VISCA PALAU!!!

22 d’abril, 2008 10:35  
Anonymous Anònim said...

Nosaltres el Girona ens va demanar aplaçar el partit i aixi ho vam fer. Queden 4 finals per el Base esperem treure resultats positius.
Carlos tens algun correo per posar-me amb contacte amb muntsa del torello?

22 d’abril, 2008 11:24  
Anonymous Anònim said...

torellofemenia@hotmail...és el del seu blog,normalment l'actualitza la Montse.

carlos

22 d’abril, 2008 11:34  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home