PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de setembre 28, 2008


C.F PALAUTORDERA (2)- C.F.LES PRESES (3)

La mala sort impedix l'empat o la victoria al Palautordera!!

Alineació:Tere,Maria,Núria G.,Anna,Noemí,Rosó,Carole,Sonia(Cristina),Alina,Núria Ll(Paula),Meri(Clàudia).

Gols:1-0 Carole,2-3 Maria.

Crònica del partit:

Segona derrota de les Palauenques.Aquesta vegada la mala sort i la falta d'encert davant de porteria,van fer que les jugadores locals no puntuessin aquest diumenge davant l'equip de Les Preses.Un penal errat,dos pals i,quatre rematadas dintre de l'àrea petita que no és van saber aprofitar,condenan al Palautordera a la segona derrota consecutiva.

Davant un equip,Les Preses,ben col.locat al camp,molt fortes i bé per dalt,on van treure profit al maxim de les 3 ocasions que van tindre.Un equip que juga bé al futbol i que a la contra va fer mal a la defensa del Palau,amb bones i rapidas combinacions.

El Palau,que va treballar i lluitar molt,va abusar del "pilotaço" i no va jugar gaira al futbol.Això si ,va dispossar de moltes ocasions de gol,que una vegada més no és van saber aprofitar.

Tot i aixì,l'actitut local va ser molt bona,encara que algunes vegades és jugava més amb el cor que amb el cap.

L'equip és va avançar en el marcador amb un gran gol de Carole,desprès d'un xut amb l'esquerra desde fora de l'àrea.Però amb dues perdues de pilota,Les Preses van capgirar al marcador.Amb el resultat de 1-2 va acabar la primera part.

La segona part,les locals van sortir convençudes de remontar al partit.Van estar a punt nomes començar,quan la Núria marxa per la linea de fons i possa la pilota a la Rosó dintre de l'àrea petita,però la seva rematada va sortir per sobre de la porteria.Déspres amb una jugada personal de la Clàudia,que va ser derribada dintre de l'àrea,l'àrbit va picar pènal,que la mateixa jugadora va llençar i amb una bona aturada va parar la portera visitant.Pocs minuts desprès,una falta llençada magistralment per la Carole,és va estavellar contra el travesser i,poc desprès,en una altre perdua de pilota i amb una jugada molt ràpida i bones cominacions,Les Preses van fer el 1-3.

A pesar del pal de rebre aquest gol,sobre tot perque eran minuts on les jugadores del Palau estavan dominant i tenin moltes ocasions,les locals no és van desanimar i van continuant atacant.
Una altre escapada de la Clàudia de la defensa visitant,on una defensora va agafar-la quan marxava sola i estava a punt d'entrar l'àrea,va supossar l'expulsió de la jugadora de Les Preses.
Moltes vegades amb precipitació i amb un joc massa directa,les jugadores s'estavellavan amb el mur que havia col.locat Les Preses a darrera..Tot i aixì desprès d'un còrner que llença la Carole,remata la Maria de cop i va pujar el 2-3 al marcador.Marcador que ja no és mouria fins la final del partit.

Encara que potser el resultat no ès just,l'equip visistant va saber servir les seves armes,hi van demostrar mès ofici i experiencia a la categoria.

Mentrestant,les jugadores del Palau encara tenen feina a fer.Ahir l'actitut va se bona,van tindre mala sort en moltes ocasions.És va poder empatar e inclòs guanyar,però ens va faltar ofici,jugar mès a futbol,tranquilitat i solucionar els problemas que tenim a darrera.Tambè davant més soltura i treball d'equip,ahir davant és van cometre moltes errades per superar la defensa en linea de les visitants.Amb una mica mès d'eficacia i mès moviments sense pilota,seguramentl'equip i guanyara molt.

Amb tres partits s'ha vist que la primera no te res que veure amb la segona.Si tornem a jugar a futbol i treballem com ahir,els resultats vindran sols i de seguida.Igualment felicitats per l'esforç.

Etiquetes de comentaris:

9 Comments:

Anonymous Anònim said...

vicremei 8
sabadell 4

29 de setembre, 2008 08:52  
Anonymous Anònim said...

Com diu la Maria...crec que anem per bon camí. El resultat no ho reflecteix, però sigui com sigui ens vam esforçar i vam fer el que vam poder...

Llàstima!!!

29 de setembre, 2008 09:24  
Anonymous Anònim said...

ánim palau, vaaaaaaa que no pasa res, amunt i a tornar a guanyar com el primer partit.

molts anims.

una abraçada andreuenca.

evota

29 de setembre, 2008 10:03  
Anonymous Anònim said...

haber nenas!! que pasa!!!,creo que ya no podre faltar a otro partido , creo que me necesitan!!!!jajajaja( es una broma) en realidad no tan broma...jejejeje
la verdad que es fatal no poder ir a jugar pero es lo que hay!!....en este partido no se pudo ganar , pero estoy convencida que el proximo sera una victoria, asi que a seguir trabajando.....Fuerza paluuuu!!

Ana...y el penal?? jajaja...

....pili...

29 de setembre, 2008 11:43  
Anonymous Anònim said...

Pili el penal ahora se discute de si debo chutarlo yo o Anna.

Lo haremos x votaciones:
Si quieres que los chute Anna:
ENVIA: PENALTI ANNA al 7700

si por el contrario quieres que lo chute Clàudia:
ENVIA: PENALTI CLAUDIA AL 7700

Y llevate la exclusiva clase particular d como chutar un penalti por Anna y Claudia, todo un lujo de clase!! jeje

fue una pena, pero vamos por el buen camino!=) ÀNIMS EQUIP!

Clàudia

29 de setembre, 2008 15:02  
Anonymous Anònim said...

jajajaja!!!! creo que votare por la maria!jajaja....pero Claudia no te preocupes a cualquiera le pasa te lo digo por experiencia propia,o preguantale a la nuria!! jajaja...

...pili...

29 de setembre, 2008 17:26  
Anonymous Anònim said...

Pili! y pq ahora te metes conmigo????

La concha tu madre!!!!!

jajaja

29 de setembre, 2008 20:14  
Anonymous Anònim said...

molts ànims xiquetes del meu corrr!!!!
tot i el resultat ho esteu fent molt bé segur! això amb una mica més de rodatge ja és vostre!!!

petooooons!!!!

29 de setembre, 2008 20:55  
Anonymous Anònim said...

nuria!!! y mi madre que tiene que ver en esto??? eh!!!....jeje

...pili...

30 de setembre, 2008 11:44  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home