PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dissabte, de desembre 12, 2009


GRACIES ANTONI,BENVINGUT SALVADOR


Ahir s'iniciava una nova etapa al Club de futbol Palautordera.Marxava l'Antoni Ayala després de 6 temporades llargues com a president de l'entitat.Sis anys de canvis i nou projectes que han anat fent més gran al club.
Un d'aquests canvis va ser la creació de la secció de futbol femení a Palau.

L'Antoni Ayala,juntament amb la seva junta,va ser el propulsor d'aquesta secció.Secció que molt ràpidament a anat creixent i que en un parell de temporades és va consolidar-se amb l'ascens a primera catalana del primer equip femení i la creació de dos equips més de base.Avui,els inicis de la quarta temporada d'aquesta secció,el futbol femení a Palautordera a superat equips històrics i consolidats dels voltants.Ara te un cadet-juvenil com una gran alternativa i promesa al sènior femení i un aleví-infantil a primera què serà una font de jugadores de gran nivell el dia de demà.

La il·lusió que des de el primer dia de l'Antoni a posat en aquest projecta i la seva implicació,fent que des de el primer moment les noies és trobéssim al club com si portessin tota la vida,a sigut molt important per què evolucioni tant ràpidament.L'igualtat en el tracte a les noies com qualsevol equip del club (on per desgracia en molts clubs un fet que deuria ser normal,no ho és),a fet que entre el president i l'equip femení és formes un vincle familiar molt gran.On les victòries i alegries,que han sigut moltes,i algun moment(pocs) de tristesa,s'han viscut amb molta intensitat.

Per això,encara que l'Antoni d'una manera o altre continuarà vinculat al club,aprofito per donar-li les gracies per tot i agrair la seva feina.Per la seva paciència,il.lusió,entrega,ganes,dedicació,humiltat.Per què sense ell segurament el futbol femení ara mateix no estaria on esta i possiblement encara no existiria.Tot i que aquí nomes destaco la seva excepcional tasca amb el femení,l'Antoni també a fet moltes coses importants pel club.La seva feina al club la portat a ser un model a copiar per altres entitats.

També vull donar la benvinguda al Salvador Perxachs en la seva nova etapa al club com a president(fins ara estava a junta) i desitjar-li molta sort a ell i els seus companys(Carmen,Jesús,etc) en aquest nou projecta que avui comença.

Antoni,en nom de l'equip femení del C.F.Palautordera no oblidarem el que has fet per nosaltres.

Un amic

Carlos Segura

Etiquetes de comentaris:

6 Comments:

Anonymous Cac said...

Carlos, m'ha agradat molt el teu text. Es tant veritat tot el que hi dius. L'Antoni (i la seva junta) ha fet moltissìm per nosaltres i pocs clubs apostan d'aquesta manera per un equip femenì.
Moltes gracies per tot !! I també per la teva presencia durant els partits, les teves paraules d'anims i sobre tot, per la bona persona que ets !

13 de desembre, 2009 13:57  
Anonymous xiu said...

Gràcies Antoni per confiar amb nosaltres i per estar al nostre costat! i pertenir sempre un somriure kuan ens veus!

13 de desembre, 2009 19:04  
Anonymous Anònim said...

Moltíssimes gràcies per tot, Antoni. Ja t'ho vaig dir en el seu moment, però crec que en nom de totes puc dir que sempre agraïrem tot el que has fet per nosaltres....

Ahir estaves al camp i ens vas acompanyar a una nova victòria. Espero que la teva presència continuï sent habitual. Ets un més de tots nosaltres....

Núria

14 de desembre, 2009 09:58  
Anonymous Anònim said...

Bon President millor persona!

14 de desembre, 2009 11:36  
Anonymous Anònim said...

Be, moltes gràcies a tots i totes. La veritat és que no sé ben bé el que he fet. Penso que el que teniu és perquè us ho heu guanyat dia a dia, treballant i fent-vos estimar per tots. El mèrit és vostre.
Al Carlos no li feu gaire cas quan parla de mi, perquè és un amic i calla els errors i subratlla les coses bones.
Ara diré una cosa políticament incorrecte. El que hem viscut aquests anys al club és excepcional perquè la gran majoria dels socis tenia, sentia i volia canvis profunds, tant en les formes com en el fons tot, i al mateix temps, respectant i reconeixent la feina que s'havia fet fins aquell moment i les persones que l'havien fet.
La Junta i jo mateix el que hem fet, compartint i formant part d'aquells desitjos, és canalitzar-los i donar-lis un contingut amb un programa, uns objectius i una estratègia.
Estic satisfet del resultat, tot i que soc conscient de molts errors i coses a millorar. Però el que més satisfet m'ha deixat és haver conegut i tractat persones com a vosaltres, a la meva manera us estimo molt i és per això que me n'alegro quan les coses us van be i m'entristeixo quan us van malament.
Ja posats a parlar us haig de confessar que no m'agrada gaire el futbol, però mira, si que m'agrada veure jugar la gent que m'aprecio perquè sé molt be l'esforç que han fet per guanyar-se el reconeixement de tots. Us felicito per això i n'estic molt orgullós. Gràcies per tot.

Antoni

15 de desembre, 2009 09:57  
Anonymous Anònim said...

Això de que no t'agrada gaire el futbol és molt fort Antoni!!!!!! jajajaja.... I mira que jo sempre havia pensat... Si a una persona intel·ligent com l'Antoni li agrada el futbol.... ja puc estar tranquil·la! :)

Ostres tu, ara em trenques esquemes... M'hauré de fixar en el Guardiola, ara...

:)

Núria

15 de desembre, 2009 15:46  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home