PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

LA CRÒNICA

Alineació: Alba, Sònia, Jess (Olga), Carmen, Paula, Sílvia (Clara), Neus, Carla, Ana Caballero, Anna Riera (Alina), Andrea (Ariadna).

Gols:1-0 Andrea, 2-0 Carla, 3-0 Carmen, 4-0 Ariadna.

Crònica:

Les palauenques tornen a guanyar un partit a casa, tot i no fer el seu millor joc.

Amb molta efectivitat en les jugades de córner, les del Palau han guanyat un partit i a més, i per primera vegada, han aconseguit mantenir la porteria a zero. No s'han trobat gaire còmodes al camp. S'han topat amb un Montcada amb molta empenta, però poc futbol. I les palauenques han acabat fent el joc del Montcada: molta pilota a l'aire i futbol poc vistós.

En una primera part on l'equip ha jugat amb una mica més d'intensitat, el resultat ha acabat amb un 3-0. Durant la segona part, un Montcada amb més intensitat i empempta ha dominat un Palautordera apagat. Tanmateix, una defensa molt sòlida i ben col·locada ha controlat les arribades de les visitants.

Avui s'ha trobat a faltar el futbol de toc i de conservació de les del Palau. Un futbol al que últimament ja ens tenien acostumats. Poca 'xispa' i futbol lent.

A falta d'una jornada per acabar l'any, la setmana que ve les del Palau juguen al camp del Riuprimer Vic, un camp on mai han aconseguit guanyar.

Felicitats per la victòria i per mantenir la porteria a cero. Esperem que la lesió de la Xiu no sigui res i no s'afegeixi a les lesionades.