PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dilluns, de desembre 21, 2009

LA CRÒNICA

El Palautordera tanca l'any guanyant amb superioritat al seu camp maleït!!

Alineació: Paula, Jess, Paula Ll., Carmen, Sònia, Olga (Ariadna), Maria (Andrea), Anna Riera (Clara), Ana Caballero, Neus (Carla), Alina (Núria Ll.)

Gols: 0-1 minut 2 Alina; 0-2 minut 41 Maria; 0-3 minut 59 Neus; 0-4 minut 71 Núria Ll.

Les palauenques han fet un bon partit per tancar l'any. Amb molta intensitat i per les bandes, el Palau ha anat a buscar el partit des de l'inici. Les palauenques s'han avançat ràpidament amb el gol de l'Alina, amb una passada a l'espai de la Neus. Controlant el partit, les de Palau han tingut un parell d'ocasions per augmentar el marcador, però no ha estat fins al minut 41, quan després d'una pilota que ha lluitat l'Anna Riera, la Maria s'ha quedat sola i a porta buida davant de porteria i ha establert el 0-2. Abans del xiulet final de la primera part, tan les palauenques com les osonenques han disposat d'una clara ocasió de gol. Finalment, amb el 0-2 s'ha arribat al descans.

La segona part, com la primera. Domini i control de les visitants, amb un bon treball defensiu que han evitat que les d'Osona arribessin amb perill a la porteria defensada per la jove Paula. Al quart hora de la segona part, la Neus recull una pilota des de fora de l'àrea i, amb un fort xut, la clava per tota l'escaire, arribant així al 0-3. I poc després, una jugada personal de la Núria, que tota sola acaba establint el 0-4 definitiu. Segona setmana consecutiva amb la porteria a zero, la Núria a un gol del 100 oficials i l'equip fent un partit molt complert en totes les línies.

Ara, un descans de dues setmanes. A la tornada ens visita el líder imbatut, la UE Sant Andreu.

QUE PASSEU UNES BONES FESTES, UNA BONA ENTRADA D'ANY I FELICITATS PEL PARTIT D'AVUI NOIES!!