PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dilluns, de gener 18, 2010

LA CRÒNICA

TOT I FER UN PARTIT FLUIX, LES PALAUENQUES REMUNTEN DUES VEGADES UN RESULTAT ADVERS I SUMEN 3 PUNTS

ALINEACIÓ: Paula, Sònia (Maria), Jess, Olga (Ariadana), Paula Llavina, Sílvia (Alina), Neus, Andrea (Carmen), Ana Caballero (Clara), Anna Riera, Núria (Carla).

GOLS: 1-1 Núria, 2-2 Anna Riera, 2-3 Carla, 2-4 Carla.

Partit poc brillant per part de tots dos equips. Molt igualats a la classificació, el Premià i el Palautordera juguen per sota del seu nivell.

El Premià s'avança molt aviat, al minut 2, en un ràpid contratac. Les de Palau no es troben còmodes al camp i no s'adapten a les seves reduïdes dimensions. Tot i així, abans del descans, una falta llançada per la Paula acaba als peus de la Núria, que aconsegueix l'empat i el seu gol número 100 en partits de lliga amb el Palautordera.

I s'arriba el descans amb empat.

Al descans l'equip introdueix canvis i variants en la forma de jugar que permeten una mica més de control. Però quan millor estan jugant les visitants, un altre contracop de les locals acaba amb un 2-1 al marcador. El Palau mou la banqueta i els canvis donen més agressivitat a l'equip, que en pocs minuts aconsegueix empatar i avançar-se en el marcador, amb gols de la Carla i de l'Anna Riera. Durant una estona, l'equip juga amb més calma i, en un contracop i a falta de 7 minuts pel final, aconsegueix el 2-4, marcat per la Carla una altra vegada. Tot sembla decidit però, a falta de quatre minuts pel final, una badada defensiva en una jugada de córner col·loca el 3-4 en el marcador. Últims minuts de patiment, sobretot pels 13 minuts que afegeix l'àrbitre i per les continues faltes a favor que pita a favor de l'equip local.

Amb el 3-4 acaba el partit i la primera volta de la lliga. Amb millors números que la passada temporada, però amb la sensació que pel camí s'han perdut punts inexplicables.

Diumenge, a les 17.00, comença la segona volta, al davant d'un Blanes que lluita per sortir de la zona de descens.

Felicitats pel 3 punts, encara que no va ser un bon partit.