PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dilluns, de gener 11, 2010

La crònica

EL PALAUTORDERA FA UNA BONA PRIMERA PART I MARXA AL DESCANS AMB UN 2-1 A FAVOR. A LA SEGONA PART, I EN TRES MINUTS (DEL 57 AL 59), LES VISITANTS LI DONEN LA VOLTA AL MARCADOR I ES FAN AMB EL PARTIT.

Alineació: Paula, Sònia (Neus), Jess (Andrea), Paula Ll., Carmen, Olga (Núria), Ariadna (Sílvia), Ana C., Maria, Anna R., Alina (Carla).

Gols: 1-1 Ana Caballero, 2-1 Ana Caballero.

Interessant partit al municipal de Palautordera. Una primera part en la que les de palau han plantat cara al líder, marxant al descans amb un 2-1 a favor i disposant d'un parell de clares ocasions més de gol que, amb brillants aturades per part de la portera visitant, no acaben al fons de la xarxa.

El Sant Andreu s'ha avançat en una de les poques arribades a porteria. Després d'un córner on les locals no treuen la pilota de l'àrea amb força, un dels rebuigs ha acabat al peu de la jugadora visitant, enviant la pilota al fons de la xarxa. Fins aquell moment, les de palau estaven jugant bé i pressionat el Sant Andreu. Abans d'aquesta jugada, la portera visitant fa una bona aturada davant un xut arran del pal de l'Anna Riera. El gol no enfonsa les locals, i a la mitja hora de joc aconsegueix el merescut empat, obra de l'Anna Caballero al transformar un clar penal comès a l'Ariadna. Això anima les locals i fa posar nervioses les visitants. Poc després l'Alina està a punt de marcar en un u contra u, que torna aturar la portera visitant. Les visitants, a la mitja hora, mouen la banqueta per intentar millorar el seu joc i canvien dues jugadores.
A pocs minuts del final, una falta llençada per l'Ana Caballero acaba dins de la porteria amb col·laboració de la portera visitant i la Maria.

Bona primera part de les de casa. Amb molt treball, bona col·locació i molta pressió sobre la pilota, aconsegueixen marxar al descans amb avantatge.

Però durant la segona part s'ha vist un altre partit. Les andreuenques han demostrat perquè son les primeres i per què, amb molta seguretat, guanyaran la lliga. El Sant Andreu ha sortit a pel partit i s'ha fet amb el control de la pilota. Les palauenques han sortit fredes i amb una actitud diferent. Els canvis introduïts a l'equip no han donat l'efecte que s'esperava. Les visitants han començat a moure la pilota i les locals han acusat l'esforç de la primera part.

El Sant Andreu ha obert el camp i no ha deixat que les palauenques sortissin del darrere. Així, al quart hora de la segona part i en tres minuts, les andreuenques han empatat i remontat el partit. Dos errors alhora de tapar la banda esquerra de l'atac visitant acaben en gol. I aquí acaba el partit per les palauenques, que tímidament s'han apropat alguna vegada a la porteria visitant sense gaire perill. Les visitants, per la seva banda, han dominat i controlat tota la segona part, demostrant el perquè del seu lideratge a la lliga. A les palauenques, a diferència de la primera part, els hi ha faltat intensitat i pressió al davant i la serietat amb la que s'havia defensat.
A la segona part el sant Andreu ha pogut fer algun gol més, però aquest no ha arribat fins al minut 92, quan després d'un córner la jugadora visitant ha rematat de cap tota sola.

Només queda felicitar al Sant Andreu, que ha demostrat ser l'equip més complert de la lliga i el millor que ha passat per Palautordera. Amb tota seguretat guanyarà la lliga. Les palauenques, en aquesta primera volta, han demostrat que poden estar més amunt i que poden guanyar a qualsevol equip de la lliga. Ha faltat creure en la victòria i mantenir l'actitud de la primera part.

Ara toca pensar en el proper partit a Premià i recuperar els tres punts que s'han perdut avui, ja que segur que l'equip farà una molt bona segona volta.