PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dilluns, de febrer 08, 2010

LA CRÒNICA

"UNA DE FREDA Y UNA DE CALENTA"

Així és com es podria definir el partit d'ahir. Un Palautordera irregular davant d'un equip que durant tota l'estona va jugar amb 10 i que va donar tota una lliçó de superació i actitud a les palauenques.

Alineació: Alba, Carmen (Neus), Jess, Olga, Paula Llavina, Sílvia, Ana Caballero, Maria (Andrea), Anna Riera, Alina (Sònia), Carla (Núria Ll.).

Gols: Anna Riera, Alina Parietti, Carla Atienza(2), Núria Llavina (2).

En una primera part en la que les del Palau van fer un futbol de qualitat i de joc ofensiu davant d'un equip que va venir a jugar amb 10, es va arribar al descans amb un 3-0. Les palaunques, que durant la primera part jugaven en un constant atac i gol davant les visitants, iniciant des del darrere, de costat a costat i elaborant jugades de qualitat, van estar molt desencertades de cara a porta. Les ocasions que l'equip creava no s'aprofitaven i, una vegada i una altra, l'equip fallava davant de porta gols "infallables". Tot i això, l'equip jugava bé i amb ordre. Destacar també que al llarg de la primera part l'equip va llençar fins a 13 córners. Cap aprofitat.

La segona part va ser "diferent". Només començar, l'equip marcava el 4-0. I aquí es va acabar el Palautordera. L'equip va deixar de jugar com un col·lectiu i els canvis no van donar l'efecte revulsiu que s'esperava.

La distància entre línies de l'equip i la falta de concentració i col·locació al darrere van ser aprofitades per l'equip de la Canya, que amb dues jugades molt ràpides van posar el marcador amb un 4-2. Va desaparèixer el mig camp i davant no havia cap tipus de pressió.
Tot i que l'equip no jugava com la primera part, es van aconseguir dos gols més. La Canya, una vegada més i jugant amb 10, va establir el definitiu 6-3 amb una tercera arribada.

El Palautordera continua fent un joc irregular a casa. Ahir, davant un rival amb 10, no va ser capaç de fer un partit complert.

Felicitar l'equip de la Canya, que tot i jugar amb 10, van donar la cara en tot moment i van saber treure els colors a les palauenques.