PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dimarts, de març 09, 2010

LA MALA SORT, UNA VEGADA MÉS AL COSTAT DE LES PALAUENQUES

ALINEACIÓ: Paula Jaime, Maria, Jess, Carmen, Paula Llavina, Sílvia (Lídia), Carole, Ana Caballero, Alina, Anna Riera, Carla (Andrea).

GOL: 1-1 Anna Riera

Una setmana més les de Palau es van buidar en un partit on mai van tenir la sort de cara. Al poc temps de començar el partit la Carla, que ja venia lesionada, va haver d'abandonar el partit per un fort dolor a la cama. L'equip, que ja anava a jugar amb moltíssimes baixes, va haver de disputar el partit amb cadets i jugant amb jugadores que no estaven en perfectes condicions. Tot i així, van lluitar fins al final per marxar amb un resultat positiu. Però la sort no va acompanyar l'equip.

Durant la primera part, les ocasions més clares van venir les palauenques, sobretot en els llançaments de córner. Les locals es limitaven a realitzar pilotades llargues buscant les seves dues puntes una vegada i una altra. Mentrestant, les palauenques intentaven jugar a futbol. Les ganes de tocar la pilota i de no caure en el joc rival va fer perdre moltes pilotes, però igualment el domini i el joc era visitant. Tot i això, els primers 45 minuts van acabar amb empat.

Així va acabar la primera part, amb bones jugades de les palauenques, però amb poca intensitat i eficàcia per acabar de definir les jugades.

La segona part va donar un partit més trencat: continus intercanvis de pilota, joc de mig camp i poques arribades clares a les àrees. Les locals només podien crear perill xutant des de fora, i així es com va arribar el gol. Una falta al mig camp que la jugadora local va xutar sense dubtar i que va entrar per l'escaire defensada per la portera del cadet, la Paula. El gol no va enfonsar les del Palau, que molt ràpidament, i per obra de l'Anna Riera, aconseguia l'empat.

A partir del gol semblava que les visitants aconseguirien l'1-2 ràpidament, però les locals van salvar fins a tres ocasions el gol sota els pals quan la portera ja estava batuda.

La mala sort de les palauenques, però, no va acabar aquí, i en jugada de infortuni les locals tornaven avançar-se en el marcador.

El Palautordera va anar a l'atac, però dissabte l'equip no va tenir massa fortuna a l'arribar a l'àrea del Sant Quirze. En tot moment van estar barallades amb el gol. Un pal i un parell de bones aturades locals van evitar el merescut empat de les del Palau.

Durant els últims 10 minuts pràcticament no es va poder jugar a futbol, per les contínues pèrdues de temps alhora de jugar i per la magnífica idea d'un 'il·luminat' del public, que es va dedicar a llençar pilotes al carrer.

Ànims noies, no passa res, diumenge a guanyar!!